Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyrenkowaLejdi

Co o mnie sądzicie FOTO

Polecane posty

Gość SyrenkowaLejdi

Co mogę zmienić? Kolor włosów może, albo makijaż inny, doradźcie coś Na kolczyki nie patrzeć bo założone dla żartu

Gość gość
przestac sie malowac, uzywac farby do wlosow, sztucznie sie usmiechac

Gość gość
wyrzuć czarną kredkę i naucz się używać cieni

Gość SyrenkowaLejdi
To nie był sztuczny uśmiech tylko trochę byłam stremowana. Malować się za bardzo nie potrafię dlatego proszę o rady, poza tym to była impreza więc jak mogłam się nie pomalować chociaż troche :o Do chłopak22l ta w środku :P

Gość llallkkaa
dokladnie, odstaw kredke bo okropnie to wyglada, naucz sie robic delikatny makijaz

Gość gość
która to ty?

Gość gość
Ladna dziewczyna,ale na sile sie oszpecasz.Wlosy-tragedia.Zetnij je,bo wygladaja koszmarnie,wiszace,bez zycia kosmyki.Masz ladne oczy,ale wystarczyloby obrysowac je fioletem,lub zielenia,by wydobyc glebie koloru.

Gość gość
Zadnej farby, kup sobie po prostu grzebien

Gość kosmiczna planeta
wyprostuj wlosy i zmień koszule, wydepiluj brwi :)

Gość SyrenkowaLejdi
chłopak22l jesteś gruba i brzydka Nic nowego mi nie doradziłeś :o A jak ściąć te włosy? I czy kolor zmienić?

Gość gość
widze Cie w fajnej krotkiej fryzurce,z dluga grzywka,scieta asymetrycznie:)

Gość kbkl
Moją uwagę zwrócił Twój biust,na makijażu się nie znam , Wyglada on obiecująco i w zwiazku z tym zakladaj bluzki z dekoldem. W ten sposób bardziej go wyeksponujesz.

Gość gość
Ale Ty jesteś ładna:-) Jak odpowiednio o siebie zadbasz, nie będzie faceta który się za Tobą nie odwróci na ulicy:-) Po pierwsze masz niesamowity kolor oczu;) Niestety nie podkresliłaś tego makijażem, a wręcz przeciwnie... Śliczny uśmiech-białe zeby, ładny kształt twarzy, mały nosek. ładne łuki brwiowe, ale kształt brwi KOSZMARNY Masz potencjał!

Gość kbkl
I pod żadnym pozorem NIE OBCINAJ włosów .

Gość gość
Masz przyjemną twarz, ale nie jesteś odpowiednio zrobiona. Zadbaj o ładniejszy makijaż, wudepiluj faktycznie brwi, moga być z powodzeniem cieńsze, a odrastające kłaczki są wręcz niedopuszczalne. Niechlujnie i brzydko pomalowałaś sie tą czarną kredka. Najwyżej cieniutka artystyczna kreseczka i nie do końca, kąciki oczu zostaw wolne. Włosów nie musisz koniecznie obcinać na krótko, ale mocno podciąć i nadać im jakiś fajny kierunek, grzywka może być na ukos. Masz ładne zęby mimo tego krzywulasa z lewej. Ubieraj ładne bluzeczki, bo ta jest okropna

Gość SyrenkowaLejdi
To akurat moja ulubiona bluzka :( Ale dzięki za rady, tylko nie wiem jak to będzie z tymi kreskami... chyba całkiem zrezygnuje z nich bo nie umiem narysować cienkich żeby równo wyglądały

Gość gość
Możesz świetny efekt uzyskać cieniami, bo masz ładne, ciemne oczy. A kreski się nauczysz, kwestia wprawy i bardzo dobrego pędzelka, na który trzeba wydać trochę kasy. Taki pędzelek prawie sam maluje. Kup sobie, a się przekonasz. Też uważam, że możesz smiało stosować bardzo delikatną kreskę. Resztę usupełnij cieniami

Gość gość
fryzura tragiczna, kolczyki tragiczne i bluzka tragiczna...powinnas zafarbowac włosy na ładny jednolity brąz, opalić się, oczy masz ok, wystarczy jedynie dobry tusz do rzęs, brwi oczywiście do depilacji, no i dobrze byłoby gdybyś zrzuciła jakieś 5-7 kg, bo widać, że czayna Ci się robić drugi podbródek :O

Gość gość
Zazdroszczę Ci zębów, są śliczne, proste i białe. Ale obiektywnie to nie jesteś pięknością, masz taką trochę wiedźmowatą urodę, za 10 lat będziesz brzydką babą i taka prawda.

Gość gość
mi się kolor włosów podoba i długośc też, tylko nie maluj się ta kredką tak mocno, najwyżej kreske na górnej powiece, na dole juz nie potrzeba.

Gość gość
Jestes bardzo ładna,trochę za blada może.

Gość gość
buuumm_- buum

Gość gość
bleee ddd

Gość gość
dff uppp