Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wawa non stop

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
najlepsza jest dobru艣ka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wlasnie fajna, nie to co a艣ka fl膮dra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko troche przeginaj膮 z tym ba艂aganem. maciek ka偶e im sprz膮ta膰 ale nie po sobie tylko po nich wi臋c nie kumam tego ich wkurzania skoro sami nabrudzili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lena z przyklejonym do g艂owy kapeluszem... koszmar!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tylko sie zaczyna ten "reality show" to od razu przeskakuje program na "swiat wedlug "Bundych"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest serial dla debili!!! w og贸le tvn serwuj膮c nam takie gooowno ma ludzi za totalnych pustak贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ktorym leci swiat tg bundych? ja o 18.00 ogladam klan naprzemiennie z pierwsz膮 mi艂o艣ci膮 i amor bravio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na kanale 6

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zacz臋艂am to ogl膮da膰 i po prostu nie mog艂am, nie zdzier偶y艂am.... gniot jakich ma艂o, dla ludzi ograniczonych umys艂owo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozumiem ze Oliwia nie ma kompleksow i akceptuje swoje cia艂o.... ale te wiecznie wywalone cycki i materialy przez kt贸re wida膰 t艂uszcz to przesada!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ten wlasciel Maciej ze mu sie podoba ta Dobrusia-brzydka jak noc zamiasta sie to nowa fajna zaintersowac. Nie kumam tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i te pionowe brwi dobruski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobruska jest brzydka i zamiast do serialu powinna udac sie do logopedy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobru艣ka ma wad臋 wymowy, ale jest zno艣na. Co do urody to brzydsza od niej jest Marta. Zastanawia mnie ile wzrostu ma 艁ukasz, praktycznie ka偶da dziewczyna jest od niego wy偶sza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mysle ze ona sepleni przez kolczyk w jezyku. ja nie cierpie Aski!!!!!!! od zawsze by艂a glupawa!!! juz od kilkunastu lat probuje si臋 wybic w showbizie ale jej nie wychodzi wiec omoglaby si臋 w ko艅cu wzi膮膰 za jakas prace~!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 A艣ki znik膮d poza Waw膮 Non Stop nie kojarz臋 :D Ale fakt wygl膮da na g艂upaw膮 podstarza艂膮 lask臋, kt贸ra ma o sobie wysokie mniemanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A艣ka w 2001 roku zdoby艂a tytu艂 Miss http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/56,34939,10710935,Joanna_Drozdowska___Miss_Polonia_2001_,,4.html Tak czy siak ja jej nie trawi臋,Dobrusi w sumie te偶.Wygl膮da jak by si臋 z cyrku urwa艂a,ale dobra z niej dziewczyna i wola艂abym 偶eby Maciej wybra艂 Dobru艣k臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niezle si臋 zapowiada :D Maciek si臋 ca艂uje z A艣k膮 a potem z Dobru艣k膮 :D Wstr臋tna jest ta Dobru艣ka nie mog臋 na ni膮 patrze膰 ani jej s艂ucha膰 :O ale ju偶 lepsza jest od tej pseudo damy A艣ki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie maciek calowal sie z dobrusia :D tylko jakis nieznany typ. ja tam ja lubie, aska to fl膮dra manipulantka nie cierpie takich scierw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to nie Maciek? :O 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie, chyba typ z salonu tatuazu, bo dobruska chyba pojdzie se yebnac nowa dziare

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha to pewnie tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Maciek sobie sprowadzi na chat臋 kolejn膮 lafirynd臋 piosenkark臋 :D Haha, nie mog臋, jaki z niego lovelas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a a艣ka by艂a te偶 w big brotherze pami臋tacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marck53
serial ma par臋 wad 1.to przerywniki z warszawskich ulic na choler臋 to ,aby zabiera czas filmowy 2 to zbyt kr贸tkie kolejne ods艂ony tyko 9 minut zdecydowanie za ma艂o by co艣 przekaza膰 widzowi .3. od groma reklam .sama konstrukcja serialu jest ok. . po tych poprawkach serial b臋dzie ca艂kiem fajny lubie ten serial bardziej ni偶 ten wcze艣niej nadawany je偶eli nie poprawi膮 go to b臋dzie zdj臋ty na bank

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja czego艣 nie rozumiem - od d艂uuugiego czasu lec膮 w tv jakie艣 gnioty z aktorami-amatorami typu Szpital, W11, Ukryta prawda i kilka innych. W por贸wnaniu z nimi Wawa naprawd臋 nie jest najgorsza, a wszyscy tak narzekaj膮. Ma艂o ogl膮dam tv, ale w to si臋 wci膮gn臋艂am, czasem jest zabawnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Maciej to jednak straszna dupa wo艂owa :o Pozwala 偶eby by艂a 偶ona ogranicza艂a mu kontakty z synem, szanta偶owa艂a go, a ten sobie potulnie stoi i si臋 pyta A艣ki co on ma zrobi膰, no paranoja jaka艣 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Denerwuje mnie janek za to lubie niskiego lukasza i jego kolege piotra z kobiet najbardziej mi sie podoba ta grubsza blondi ma ladna twarz moim zdaniem i jest zabawna, chcialabym byc taka....za to denerwuje mnie lena tak duzo gada okropne a dobruska ciagle meczy tego beznogiego psa ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 archi
Fatalna podrobka Berlin Tag&Nacht... Dobrusia najgorsza postac w tym Reality

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobr***a jest taaka BRZYDKA. A ta gruba blondyna jest zalosna, w kazdym ubraniu ma cycki na wierchu to jest zalosne. A ryj ma jak swinia spasiony wiec na bank nie moze byc ladna a ten blond platynowy tylko dodaje jej kg na twarzy.

Udost臋pnij ten post