Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wawa non stop

Polecane posty

Gość gość
Jak mnie irytuje ta Gabi. Głupie toto, brzydkie i pazerne.

Gość gość
Dobrusia: -upuściłam Edowi antyramę na rękę, ma połamane kości i czeka go rok rehabilitacji... Manuela: -nie martw się, to nie twoja wina XDDDDDDDDD

Gość gość
"NO powiedz NO" "kurde NO" "ej NO" i tak w kolko... ulubione slowko Macka to "NO"

Gość gość
podoba mi się watek romansu MARIUSZA Z DAGMARĄ,chyba nie wobec niej powaznych zamiarow

Gość gość
a kanek taki leń,zarabia 3 tys.i jeszcze narzeka

Gość gość
miało być Janek

Gość gość
Najbardziej lubię Manulę, bo to wesoła kobita, Janek choć cwaniak i leń do roboty to jest w porzadku, Dobrusia to miła dziewczyna tylko nie rozumiem po co się tak płaszczy przed tym Edem. Ok, rozbiła mu tę antyramę na rękę, ale przecież nie celowo, a zachowuje się tak jakby zaraz miała wyciągnąć bicz i się nim okładać w ramach pokuty, a ten debil Ed ją jeszcze obraża na każdym kroku i jest obrażony na cały świat. Nie lubię Leny i Borysa, bo dla mnie oboje są obleśni. Nie wiem, mają coś w sobie takiego, że jak widzę scenę ich pocałunku czy coś to mi niedobrze :D Oliwka to typowa blond tipsiara, która mogłaby schudnąć, a jej Wuwunio to typowy blokers. Drażni mnie chyba najbardziej p***a Gabi, bo uważa się za najlepszą. W sumie czemu ona nie zajmuje się swoim dzieckiem? Dagmara to niby miła dziewczyna, ale według mnie nieładna, a jej Mariusz to oblech, choć mniejszy niż Borys. Nie trawię też debila Piotrka i rozwalała mnie ta akcja z rzekomą ciążą Darii, zachowywali się jak 13 latkowie :D A prawda jest taka, że gdyby im się dzieciak zdażył to by była wielka tragedia, bo oboje nie mogli by imprezować i sypiać z kim popadnie, a nie że nauka itd.

Gość gość
zauważcie,że Lena macha głowa jakby miała ją na sprężynie

Gość gość
POMOCY! Czy wie ktoś jak nazywa się piosenka,która leciałai w dzisiejszym odcinku,czyli 120 - po scenie rozmowy Gabi z menadżerką i przed rozmową Dagmary z Mariuszem? :( Na TVN player zaczyna się od 36:30 ...

Gość gość
Oliwia z tymi cyckami na wierzchu w każdym odcinku jest OBLESNA

Gość gość
Myślałam, że Wuwunio jest w porządku.. A tu się okazuje, że Massimo byłby lepszy dla Oliwki. Mówią o niej, że blondi, tipsiara czy plastik. Może swoim image'm na to trochę wskazuje, ale w rzeczywistości to dobra dziewczyna. Szkoda mi jej.

Gość gość
ten program jest żałosny

Gość gość
Myślałam, że Mariusz rzuci Dagmarę po pierwszej nocy, a tu niespodzianka. Ciekawe jak się zakończy ten wątek

Gość gość
może i to jest głupie, ale wciągające.... jak dla mnie lepsze niż na wspólnej czy ukryta prawda

Gość gość
polubiłam gabi, spoko laska, z charakterem. ''z miłości to nie przeżyjesz''

Gość gość
powalilo ich z ta 15 godzina, kto to teraz ma szanse ogladac?normalni ludzie w pracy wtedy siedza, a tak lubilam ten serial..szkoda ze nie odpowiada mi juz godzina emisji

Gość gość
nie martw się, ostatni tydzień emisji wiec już nic nie stracisz

Gość gość
to prawda ,ten serial wciąga

Gość gość
najlepiej było jak leciało o 18. ilość osób jaka wtedy to oglądała + wyświetlenia na tvn playerze to w sumie duża liczba. ale jak się przenosi program na wcześniejsze godziny to chyba naturalne, że mniej osób będzie oglądać, a nie więcej. idioci z tvn myślą na odwrót :) i tak dla mnie jest hitem, że jak wawa leciała o 17 to było milion widzów, a teraz jak jest ukryta prawda o 17 to ma 2 miliony widzów. nie wiem jak to jest możliwe.

Gość gość
kiedyś był taki program 'Między kuchnią a salonem' tez był emitowany o 15 i miał niska oglądalność właśnie z uwagi na porę.

Gość gość
no pewnie, zauwazylam ze od lat tvn przenosi malo ogladane programy na wczesniejsza godzine, np Rozmowy w toku, kiedys byly o 18 00 a teraz nawet nie wiem o ktorej sa bo nie ogladam. ale Wawa miala ogladalnosc wiec nie kumam co sie stalo ze przeniesli, jest o niebo lepsza niz ta durna Ukryta Prawda dla starszych pan emerytek co przez tv siedza z nudow ;/

Gość Olo21
Super serial uwielbiam go szkoda tylko że przenieśli na godz.15 ale i tak oglądam na TVN Player. Swoją drogą jak ktoś nie lubi tego serialu to warto go obejrzeć tylko dla cycków Olivii jest na czym oko zawiesić

Gość gość
Ciekawe jak to się wszystko zakończy. Szkoda, że dzisiaj przedostatni odc :)

Gość gość
skonczylo sie

Gość gość
Ni w kij ni w oko sie skonczylo

Gość gość
czy od jesieni wznowią ten serial,bo raz mówią tak raz inaczej

Gość gość
straszna jest ta córka Mariusza,rozpieszczona,widac mamusia z tatusiem tylko jej nadskakiwali

Gość gość
cale szczesce ten serial zostanie zdjety z anteny :D

Gość gość
ale głupio się skończyło..

Gość gość
stresci mi ktos ostatni odcinek?