Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Deprsesja Przez Wzrost

Polecane posty

Gość gość

jestem szczupła, wszystko proporcjonalne, twarz bardzo delikatna, ale mam aż 175 cm wzrostu i przez to czuje sie przegrana w zyciu... Mimo że mam faceta który bardzo mnie kocha... Ale czuję sie jak babochłop, nie mogę założyć szpilek bo w nich to juz w ogóle wyglądałabym jak zyrafa. W niczym nie mogę wyglądac seksownie, bo nawet gdy kupię super kieckę to w balerinach traci cały swój urok... Wpadłam w depresję, od kilku miesięcy płaczę dzien w dzień, staram sie nie wychodzić na żadne imprezy, spotkania, nawet do sklepu. Jedynie praca i tyle.. Mam coraz gorsze mysli, czuję się taka przegrana...

Gość gość
tez tak kiedys myslalam jak mialam 18 lat teraz mam 22 lata i uwazam to za moj atut mam tyle wzrostu co ty i chodze w szpilkach, koturnach i nie narzekam na powodzenie. uwazam sie za bardzo atrakcyjna testem szczupla i mam dlugie blond wlosy. Nie szukaj problemow na sile;) jak bedziesz starsza to docenisz to

Gość Is She Weird
175 cm to normalny wzrost dla kobiety, nie rozumiem w czym problem skoro wszystko inne masz na miejscu... Chcesz zebysmy ci tu pieprzyli jaka to wspaniala jestes? Daj spokoj i skoncz z wyimaginowanymi problemami.

Gość gość
co za problem.....ja pierdo....

ja mam 176cm i uwazam swoj wzrost za atut :) owszem , nosze szpilki prawie caly czas, uwielbiam je! Wolalabys byc autorko konusem? Ciesz sie , ze jestes wysoka taka kobieta jest ladniejsza, wszytsko na takiej lapiej lezy. Nie ma nic gorszego niz dziewczyna o wzroscie 160cm i mniej tj dopiero porazka.

Gość gość
175 to nie jest jakiś wilece wysoki wzrost ponad normę. Co innego 180 i wzwyż

Gość monoomm
PRZESADZASZ! Wiesz ile dziewczyn Ci zazdrości? W tym i ja! Laska mojego brata ma 180 cm i jak założy obcasy to wygląda bajecznie. Naprawdę mocno przesadzasz. Jak ją ostatnio zobaczyłam to aż mi gęba opadła z wrażenia. Gdy gdzieś z nią idę ,to wszyscy faceci się na nią gapią i czasami mnie to wręcz denerwuje haha :) Sama mam 172 cm i chciałabym być wyższa. No ale nie przeżywam tego,bo to nie jest powód do płaczu i depresji. Jestem po operacji kregosłupa i już nie nie urosnę ,chociaz moj tata mierzy 190 cm,a mama tyle co ja....Nie ważne. Moim zdaniem 175 cm to idealny wzrost dla dziewczyny. Jeśli masz szczupłą sylwetke,a co za tym idzie ,DŁUGIE NOGI,to cudownie! Spróbuj się przekonać,bo nie warto całe życie z tak głupiego powodu odmawiać sobie przyjemności :)

Gość Paulinka23
Ja mam 1.74 cm wzrostu i chciałabym być 4-6 cm niższa :(.O szpilkach mogę zapomnieć...Jak uzbieram kiedyś kasę to skrócę sobie te miękkie kregi w kręgosłupie ( one się z wiekiem naturalnie spłaszczają ).Wystarczy parę mm w każdym kręgu zmniejszyć a jest ich przecież 24...Taka babka znajoma miała taką operację i zapłaciła mnóstwo kasy ale jest niższa ...Ja też bym poszła gdybym miała kasę ... :(

Gość gość
boże jaki kłopot, jaka żenada, mam dla ciebie propozycje pójdź do najbliższego hospicjum stań przed pierwszą napotkana osoba i opowiedz jej jak to czujesz się przegrana, bo masz 175 a nie 160. NIE WIERZĘ, ŻE ISTNIEJĄ TACY LUDZIE, PO PROSTU NIE WIERZĘ.

Gość Paulinka23
Tzn kręgosłup ma 34 kręgi...

Gość gość
ALE DEBILKA, TO SE PŁACZ I BĄDŹ NIESZCZĘŚLIWA, powiem ci sekret aby być szczęśliwym wystarczy... mieć trochę oleju w głowie nic więcej nie trzeba ;))

Gość gość
no i padlam,po przeczytaniu tego.Idz dziewczyno leczyc sie na glowe🖐️

Gość gość
powiedz to facetwoi, który ma 60 cm wzrostu, bo nie ma nóg, ale podrózuje po świecie i jest po stokroć szczęśliwszy nić ty iditoko!!!!!!

Gość Paulinka23
Ty zapewne masz normalny wzrost dlatego piszesz,że nie wierzysz,że ludzie mają takie problemy...My nie możemy założyć szpilek bez kompleksów,zaraz jesteśmy najwyższe a osoba niższa może zakładać i płaskie buty na rower i mega szpilki do sukienki...

Gość gość
mam coraz gorsze mysli, czuję się taka przegrana... ale beka ja p******ę kto produkuje takie idiotki, debilki, weź idź się powieś, a zrobisz dobry uczynek dla świata, bo ta porażająca głupota nie będzie miała kontynuacji w postaci twoich dzieci, które pójda się powiesić jak będą miay po 15 lat, bo ma brązowe oczy, a nie zielone i czują się przegrane

Gość gość
no właśnie, ten kto to pisze pewnie ma normalny kobiecy wzrost ... i dlatego nie widzi problemu...

Gość gość
ale pierdo***** sama mam 175 i jestem z tego dumna tu pewnie nie chodzi o wzrost tylko o to ze macie brzydkie ryje ;/

Gość Paulinka23
Czemu zaraz porównujesz do ludzi z hospicjum?TO jakbyś napisała,że masz 40 kg nadwagi i obrzydzasz męża to byś odpisała: ludzie nie mają rąk i nóg a ty masz problemy...Pfff.To są kompleksy przez które się psychicznie męczy a nie tylko fizycznie!!

Gość gość
No wlasnie tez mi sie wydaje, ze macie jednak cos nie teges z twarza bo inaczej byscie sie tak nie uzalaly nad soba :D

Gość Paulinka23
Ja mam bardzo ładną twarz,figurę,włosy ale ten wzrost...W szpikach 10-12 cm wyglądam jak żyrafa przecież - a mi się takie podobają więc nie piszcie,że załóż takie 5-6cm :D.Chodzi mi o sexy szpilki czyli 10-13 cm...A osoba niższa może takie zakładać i nie być żyrafą...

Gość gość
"ty zapewne masz normalny wzrost dlatego piszesz,że nie wierzysz,że ludzie mają takie problemy...my nie możemy założyć szpilek bez kompleksów,zaraz jesteśmy najwyższe a osoba niższa może zakładać i płaskie buty na rower i mega szpilki do sukienki..." nie, piszę, że nie wierzę, bo nie wierzę jak można być tak głupim serio to naprawde wiesz co zrób, idź do hospicjum stań przed łóżkiem dziewczyny, która jest w podobnym wieku co ty i opowiedz jej dokładnie to co tutaj piszesz. jak myślisz jaka bedzie jej reakcja?

Gość gość
tez mam sliczna twarz ale to nie zmieni faktu ze jestem wysoka i nigdy nie poczuje sie kobieco zakładając szpilki

Gość gość
"To są kompleksy przez które się psychicznie męczy a nie tylko fizycznie!!" ale to ty się męczysz, na własne życzenie ;))))))) sama sobie s**********ś życie, dlatego uważam, że jesteś mega idiotką, inteligentni ludzie nie płaczą, że maja 150 czy 180, bo wiedzą, ż nie mają na to wpływu, wolą się cieszyć życiem, bo wiedzą, że jest krótkie

Gość Paulinka23
Jakbym miała coś nie tak z twarzą to czemu mam takie powodzenie?I każdy mi mówi od zawsze i osoby obce też,że mam bardzo ładną twarz -taką delikatną i moim jedynym jest ten niekobiecy wzrost....Nie każdy kto ma kompleks np.brzydkich włosów ma brzydką twarz,figurę,jest szpetna itp...:D może mieć przecież tą jedną wadę...

Gość gość
autorka tego tematu to tępa dzida, szkoda czasu na ten wątek i na tę jęczybułę

Gość emilka8888
Ktos napisal ze niby 160 to porazka ,ja tyle mam i mam powodzenie u wysokich tez :p

Gość gość
ty nie masz coś nie tak z twarzą, ale coś nie tak z mózgiem to na pewno ;)))))))))))

Gość gość
dziewczyny maja KOMPLEKSY a Wy najeżdżacie że sa nienormalne i tepe.. masakra.. Wy kompleksów nie macie?

Gość gość
hahaha ale jęczybuła hahaha ej dzięki kocham cię już dawno się tak nie uśmiałam życzę miłego dnia ;))))))))))

Gość Paulinka23
TO siedzi już w głowie od paru lat - to nie jest takie proste pozbyć się kompleksów....Mam kompleks wzrostu tak jak inne dziewczyny bo powyżej 173 to już wielka baba się robi...Nawet będąc szczupłą jak założy szpilki to będzie dominować nad mężczyznami wzrostem...A chodzi o to,żeby czuć się kobieco a my się tak nie czujemy przez ten wzrost! Jakbym miała kupę kasy to od razu bym skróciła sobie wzrost i na zawsze pozbyła się jedynego kompleksu!! Operacje plastyczne są polecane także osobom,którym ma to pomóc psychicznie a nie jako fanaberia!!