Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Deprsesja Przez Wzrost

Polecane posty

Gość gość
"dziewczyny maja kompleksy a wy najeżdżacie że sa nienormalne i tepe.. masakra.. wy kompleksów nie macie?" no ale jeśli, z tego powodu że nie mają 7 cm mniej zamykają się w domu i uważają, że sa przegrane i ich życie się skończyło, to wybacz, ale to jest przesada i żenada, naprawde musi im się nudzić, mają za dobrze

Gość emilka8888
A co do wzrostu autorki to napewno wysoki wzrost jak na dziewczyne ale nie jest to np 180 wiec jest w normie .sa amatorzy drobnych jak np ja ale i wysokich tez pewnie wiec nie ma sie czym przejmowac

Gość gość
"to siedzi już w głowie od paru lat" w takim razie jest jedno rozwiązanie, powiesić się już teraz ;))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Paulinka23 to skoro uwazasz sie za kobiete z ladna twarza to widze inny powod masz kompleks nie zwiazany ze wzrostem tylko z tym ze masz zje**** charakter i dlatego nie masz powodzenia, ktory facet by wytrzymal dluzej z tak zrzędliwą babą? tak szczerze to bym wolala miec 180 i wiecej rozumu w glowie niz 175 i byc tak malo inteligentną

Gość gość
"sa amatorzy drobnych jak np ja ale i wysokich tez pewnie:" niskich- nie drobnych bo niskie nie zawsze oznaczaja drobne. Mogą miec szerokie bary lub nadwage, wielkie udziska lub cyce do pepka. Więc lepsze okreslenie to niskie:) Natomiast wysoka tez może byc drobna, to nie zalezy od wzrostu tylko od budowy;)

Gość gość
ty debilko ty nie wiesz co to znacyz depresja, depresja to ciężka choroba z ktorej cięzko wyjść, a ty jakie swoje fanaberie nazywasz depresja, ludzie co za pokolenie, zlamie paznokiec to juz doł totalny i koniec świata, ale z jednym masz racje, twój stan umysu jest taki, ze kwalifikuje się tylko na wizyte u psychiatry

Gość Paulinka23
To radzę tobie :).Idź się powieś bo ludzie w hospicjum mają gorzej!! :D:D

Gość gość
NAJWIĘKSZA JĘCZYBUŁA NA KAFE ;))))))))))))

Gość Paulinka23
To radzę tobie :).Idź się powieś (a innych nie namawiaj bo ludzie są różni) bo ludzie w hospicjum mają gorzej!! :D:D

Gość gość
jak ciebie czytam to naprawde mam ochote iść sie powiesić jesteś żałosna ciesz się, ze nie masz większych problemów tylko taka sraczke umysłowa

Gość gość
jak ciebie czytam to naprawde mam ochote iść sie powiesić jesteś żałosna ciesz się, ze nie masz większych problemów tylko taka sraczke umysłowa

Gość Paulinka23
UWAGA!! Mam faceta!!!Faceci wszędzie mnie podrywają i mam mega powodzenie!! Nie chodzi mi o to tylko o kompleks wzrostu...A z facetem jestem 4 lata i ciągle go kręce więc nie p********e o czymś o czym nigdy nie napisałam...Nie ma faceta ,żeby się za mną nie obejrzał - ich komplementy leczą mi trochę duszę przez kompleks wzrostu...

Gość gość
jęczybuła jęczybuła co tam? jak twoja depresja? jak twoje samobiczowanie się?

Gość gość
no jeczybułak nie płacz już, nowe szpilki przecenione dziś w new look, jest promocja wystarczy udowodnić, że jest się prawdziwą jęczybuła i masz 50% zniżki

Gość Paulinka23
Ja piszę o wzroście ta tępa dzida o atrakcyjności :D.Czytanie ze zrozumieniem się kłania na poziomie szkoły podstawowej....Nie mam innych kompleksów,jestem barddzo atrakcyjna,mam faceta,faceci mnie podrywają - moim kompleksem jest TYLKO WZROST!!Jęczybuło :) - zobaczymy ile razy jeszcze to razy napiszesz bo widzę,że masz bardzo ubogie słownictwo i cały czas używasz jednego wyrazu :)

Gość Paulinka23
UWAGA!! Jestem jęczybułą, największa jeczybułą w Polsce ;))))))))

Gość gość
moral taki ze powinnas sie cieszyc ze swojego wzrostu bo widocznie twojego faceta tylko twoj wzrost przy tobie trzyma a tak to juz dawno by cie kopna w du** bo masz impotencje intelektualną:/

Gość gość
I znów laska pisze temat żeby psiapsióły z kafe ją pocieszyły, a prawda jest taka, że najatrakcyjniejsze dla faceta kobiety to te nieco drobniejsze, ale też nie za niskie. Wysoka baba to babochłop, ot co. Jeszcze jak szpile założy to już wogóle komicznie nieproporcjonalna. Te wszystkie laski tu będą pocieszać bo same są żyrafami i chcą pocieszyć siebie, albo są normalnego wzrostu a pocieszają żeby jeszcze podnieść se samoocenę.

Gość gość
tylko te z kompleksem w obie strony,beda wypisywac,ze duza to babochlop,a mala to karakan.Sto razy wole wysoka,bo przynajmiej sie prezentuje,a niska?Tylko bucior widac,bo nogi ma tak krotkie,ze wszystko inne przyslania:D.Wszystkie modelki powinny miec min 175cm,wiec dziewczyno,przestan pisac bzdury.Szczupla,wysoka kobieta wyglada zawsze zjawiskowo.Pisze wysoka,nie wiekla,jak koszykarka:p

Gość gość
Ale mnie wkurzylas Paulinka, twoj wzrost jest jak najbardziej odpowiedni. Ja mam 153 cm i nie narzekam tak jak ty...

Gość gość
"a prawda jest taka, że najatrakcyjniejsze dla faceta kobiety to te nieco drobniejsze, ale też nie za niskie. Wysoka baba to babochłop, ot co." Co za brednie... Mam dwie przyjaciółki: jedna ok. 162 cm a druga właśnie 175 cm wzrostu. Ta niższa ma nadwagę, obwisłe piersi, ogólnie potężna z budowy i twarz niezbyt. Ta wysoka z kolei jest bardzo szczuplutka- idealna talia, ramiona drobniutkie, piersi proporcjonalne, buzia aniołka. I za kim faceci lataja? Za wysoką. To ona jest przykładem dziewczęcości, uroku, delikatności. Żeby nie było sama mam 168 więc jestem obiektywna. Pozdrawiam

Gość gość
ten wyraz po prostu pasuje do ciebie jak ulał, jest idealny, więc po co szukać innego ;))) A WIESZ DLACZEGO?? bo w rzeczy samej jestes jeczybułą ;)))))))))))))))) pozdrawiam i udanego dnia

Gość gość
Co za brednie... Mam dwie przyjaciółki: jedna ok. 162 cm a druga właśnie 175 cm wzrostu. Ta niższa ma nadwagę, obwisłe piersi, ogólnie potężna z budowy i twarz niezbyt. Ta wysoka z kolei jest bardzo szczuplutka- idealna talia, ramiona drobniutkie, piersi proporcjonalne, buzia aniołka. I za kim faceci lataja? Za wysoką. To ona jest przykładem dziewczęcości, uroku, delikatności. /// Przyklad z d**y. Drobna kobietka to niska i SZCZUPLA kobietka a nie ta niska i z nadwaga...

Gość Paulinka23
Nie wstałam dziś z łóżka, przeżyłam dramat, urósł mi włos w nosie, mój świat nie ma sensu, od dziś wychodzę tylko do pracy, żadnych imprez i znajomych, mój świat runął, chcę się zabić

Gość gość
moge podac inne przykłady, np ja;) mam 168 cm wzrostu, jestem szczupła, ale przyznam szczerze że wyglądam mniej delikatniej i kobieco od mojej przyjaciółki z 175cm ( o czym pisałam nieco wczesniej). Więc tu nie chodzi o wzrost tylko o budowę, urodę:)

Gość Paulinka23
Jesteś taka wspaniała i inteligentna pisząc w kółko jeden wyraz :).A jakże błyskotliwa - jestem pod twoim wrażeniem :).Wow!! Skąd znasz taki wyraz?Ciśniesz mi ostro!!Ja nie znam takich słów ;( - też muszę się nauczyć jakiegoś prostego wyrazu i będę go powtarzać i myśleć : jaka jestem błyskotliwa i tak mnie to podnieca,że tak elokwentnie potrafię komuś pocisnąć f**k yea :D

Gość Paulinka23
jestem najlpeszą jęczybułą w mieście i nikt mi nie podskoczy

Gość gość
jak wy pinkolicie, az sie czytac odechciewa. W swoim gronie mam jedna wysoką dziewuszkę a reszta nizszego wzrostu. I wiecie co? faceci chcą sie umawiac tylko z ta wyższą, a dlaczego? nie przez wzrost. Tylko dlatego bo jest sliczna dziecwzyna, sliczniejszą niz te niskie. Więc przestancie skomleć że niska jest fajna a wysoka ble. Jak dziewczyna sliczna to wzrost niewazny!

Gość Paulinka23
Oooo!!Napisałam,że jesteś tępą dzidą i widzę,że już trenujesz nowe słówko powtarzając je ,żeby się popisać "inteligencjom" :):D

Gość gość
Jak mnie w*******ą takie laski jak ty :O No problem z d**y, ja mam 181cm wzrostu i nie przeszkadza mi to w niczym! Jak mam ochotę to zakładam szpilki i mam głęboko gdzieś co ktoś o tym myśli. Uważam, że jestem doskonała taka jaka jestem i nic bym nie chciała zmienić, nie jestem próżna, takie myślenie jest po prostu dobre dla naszego zdrowia psychicznego 🖐️ Ps. jak chcesz być niższa to najlepiej ujeb sobie łeb, i tak nic nie stracisz bo nic tam nie ma.