Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

W sumie przewaznie pod wieczor otwieramy ta meline . a;e wpadaj i oswiecaj swiatlo kiedy chcesz ;)

Czasami lepiej te smutne śmieci wyrzucić... jak chorobę, trzeba się tego pozbyć. Jak się nie wstydzisz? :-)

Kurde, jak w kiepskim seksie. TROCHĘ pogadali i spać! :-P

Gość Ww_dU
Bo 30 już dawno minęła:-P Zmieniłem... założyłem piżamę. Teraz będę Cię lepiej widział. Dlaczego nie śpisz, Królowo nocy?;-)

Gość WwdU_
Widzę Twoją błękitną pidżamkę. Co pijesz?

Gość WwdU_
Skoro już po 30 to Ty, też jesteś stary dziad.:-D ;-)

Gość WwdU_
Lubię kolorowo. Wódkę białą... Ale mogę się ubrać na niebiesko. Jaka nazwa wina, a raczej na butelce?;-)

Gość WwdU_
Nie ma znaczenia. Taki żart pijaka. Sorry:-D

Gość WwdU_
dobranoc Pani;-)

Gość gość
Cafe!!!!! A taki luz bił od Ciebie, a wyszła 100% Kobiecoś.:-D:-D:-D oBiecuję Tobie, że w poważnej sprawie zawsze powiem to wprost!!!! :-D Jesteś OK.

Gość gość
To tylko mój głupi... Bardzo Głupi Żart. Widzę, że oboje... ja mam kompleksy wieku chyba średniego, ale TY??? Tylko wróć tu jutro. Mnie nie będzie to i Twój spokój się pojawi;-)

Gość gość
Długa jest droga do raju kochanie, więc nie przejmuj się drobiazgami. I tego się Trzymaj!:classic_cool: Trochę mnie uspokoiłaś.

Hej spoko :) Po prostu przysnełam :) Ja się zawsze smieję, ze nawet kiedyś przy balkoniku pójdę na imprezę i bedę trzymać fason ;) Poza tym mój drugi nałóg mnie wezwał :) Musiałam zapalic :) Czemu Cię nie będzie? Ja wrócę na bank ;)

Gość gość
Rano jadę do Poznania, a w sobotę w drugą stronę:-D Może w sobotę będę jak nie będę pił ze swoimi pijakami:-D Kiedyś bezdomny mi wytłumaczył, że codziennie myje dlugie włosy w fontannie, aby być czystym... bo o fason trzeba dbać! Nie mogłem mu nie dać "na bułkę":-D Abyś zawsze Taka byla:-)

Gość gość
staram się :) ja jutro jak co dzień do pracy w moim mieście :) Myślę że będę tu częstym gościem :) Nie chciałam wyjść na sfochowaną kobietę :)

Gość gość
To właśnie jest miłe w kobietach. Kontrolowane i małe fochy;-) Napisz co kupiłaś i gdzie to może kupię to samo i coś nas będzie łączyć. Nie tylko wirtualnie:-D