Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość winkielek
Bo rano wstaję skoro świt niestety i muszę się machnąć pięćset kilometrów. Nie wyspana będę stanowić zagrożenie w ruchu drogowym :D

To żes Sebastos hicior zapodał :) W zamierzchłych czasach balowałam przy tej piosence ;) Az mi się sentymentalnie zrobiło :) No to się napijmy ;) Czekamy na tą pizze, bo zakąska by się przydała :)

Gość winkielek
No fajny, ale co zrobisz :) I pięćset jest tam i z powrotem więc nie jest źle ;) Wieczorem zdążę się pobawić na urodzinach siostry :)

Gość gość
Caffelate :) Na zdarowie ;)

Gość winkielek
Dzięki Sebuś :) Udanego wieczoru Wam życzę :)

Gość Falbannka
Faktycznie, herbata też napój :) No to toast herbatą.. bo wielkiego pożytku ze mnie nie będzie, jako że po tygodniu wstawania o świcie już usypiam.

Na zdrowie gościu :) kimkolwiek jesteś :) napij się z nami :) No to pewnie podobnie mamy wiekowo Sebastos :) Tamte czasy były super ale to se ne vrati ;) Chociaż do trumny się jeszcze nie kładę :) A pizzy dalej nie ma ;)

Gość Falbannka
Dziękuję :) Bawcie się dobrze. A my z Winkielkiem w objęcia Morfeusza.. Do jutra.

Gość Muna
jakieeee spijjjj? co wam dzisiaj styki leczeniowe nie dzialaja ? ne maaa spaaania ! ja sie bawie :) a co hahhahah idem moja pizza patrzec Zaaapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!!