Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość winkielek
wrrrrrr kafe mnie blokuje :( Cafe to żart. Seba jest sympatyczny i jakoś tak nienormalnie normalny ;) Jeśli da się dopomóc losowi ;)

Gość winkielek
ostania próba zagrania i poddaję się na dzisiaj

Gość tanczaca z garnkami
Witajcie : )))) winkielek << cmoook >>, Sebus << cmooook >>>>, cafee >> to jak, pijemy dzisiaj? Ja zapraszam na chinszczyzne : )))) lece do kuchni, bede potem : )))

Gość tanczaca z garnkami
cafeee, ktos przechwycil Twojego cmoka : )))) to jeszcze raz <<< cmooook >>

Gość tanczaca z garnkami
cafeee, kofaaana, wiedzialam, ze na Ciebie moge liczyc : ) winko nawet pasuje do mojej chinszczyzny : D ja winko mam, ale zaczne od Pana Sobieskiego ...: ))) Twoja piosenka wprawila mnie jakos w dobry nastroj : )))

Muna kochana ja w sumie powinnam jeszcze ten pierdolniczek trochę ogarnąć i w sumie wstrzymać się jeszcze do wieczora z otwarciem winka ale kieliszeczek na nóżkę jedną nie zaszkodzi ;-) A Pan Sobieski to zacny towarzysz ;-) Cieszę się że Cię w dobry nastrój wprawiłam bo dziś imprezka z przytupem!!!! A co tam: http://youtu.be/VQZrYtErNd0 (co prawda dziś piątek ale niech będzie...)

Już człowieka spamują cholera. Może piszmy po prostu tytuł i wykonawce bo znowu nas poblokują zanim się imprezka rozkręci a wiadomo im dalej w noc tym i wzrok już nie ten będzie żeby literki sprawnie przepisywać ;-)

Gość tanczaca z garnkami
cafee, ja nie Muna : ))) ale moze faktycznie podobna do nie jestem...tak moze z ...nosa ; D wlasnie, Muna, gdzie jestes? No i oczywiscie gdzie winkielek i Sebus : ) Mam nadzieje, ze dolaczycie : )))) cafee, a nas cos czuje nie tylko poblokuja, ale i zamkna za zaklocanie spokoju i picie alkoholu w miejscu publicznym hahah ; ))))

Gość tanczaca z garnkami
na zdrowie caffee : ))) ja juz tez po pierwszych usciskach z panem sobieskim : ))) troche wczesnie, ale niech to bedzie taka rozgrzewka : ))) zebysmy tylko do konca imprezy wytrwaly : )))) wpadnij na kurczaka : )))

Gość tanczaca z garnkami
No to ja lece pod prysznic, bo mnie ten kurczak niezle w kuchni wymaczyl : )))) Bede za chwil pare : ))))

Gość Muna
Co jest kurna! Gdzie wszyscy?! Co ma znaczyc ta cisza ?! Tanczaca z garami potlukla po chinsku narozrabiala i se poszla ! Seba ,to juz calkiem sie zawieruszyl. Cafffffeeeee !!!! Gdzie jestes ?! Pijesz cus? :D muzik na ruszanie dopka ;) http://www.youtube.com/watch?v=xxeLIdPwa3M

Gość Muna
hahahha Cafffeeee helolka!!! trafilam na Ciebie minutke pozniej :D ja dopiero 3 drink dzisiaj z lekszym opoznieniem zarelko tez dopiero powstaje na zdrowie kochana ! ! !