Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nosek w kosmosie
na wagarach jestem hahahah.... poczulam wiosne...tej jesieni hahaha...rozumiesz...manowce cudne... : )))) co tam u Ciebie kochana? co nowego????? a co do Sebka... i drzwi... hahhaa.... to ja sama mie wiem czy on w przod czy w tyl... czy moze w poprzek hahahha cafeee.... Ty nam szybko mow co w trawie piszczy : )))))

Gość winkielek
Oj baby :) Idę spać bo mnie tępo rozmowy zabije :) Tylko coś na dobranoc jeszcze znajdę

Gość winkielek
kurna wyskakujesz jak królik z kapelusza :P wakacje tej jesieni ? ja też chcę :)

Gość nosek w kosmosie
no tak...mnie obudzila a sama idzie spac : ( wrrrrr.....

Gość winkielek
a u mnie nic nowego omrocz ciągle nowych problemów. Moje sprzęty domowe zwariowały. Planowałam poszukać sobie rybaka dalekomorskiego ale chyba skończy się na jakiejś złotej rączce haha :)

Gość nosek w kosmosie
mowisz...masz... gdzie jedziemy????

Gość winkielek
no gdzie idę ? zreflektowałam się w czas :D jak sprawy ? spokoju masz trochę ?

Gość winkielek
ooo i cudowne rozmnożenie nastało ;) Seba wchodzisz i wychodzisz ? A gdzie kwiaty? gdzie wino ? Buty wytrzyj przede wszystkim haha :D

Gość nosek w kosmosie
winkielek, ja potrafie gwozdzia wbic, zmienic uszczelke, pomalowac sciany... daj znac... jak cos to wpadne hahahha seba, i "przytrzaskasz" ; P winkielek, postanowilam zglebic tajniki medytacji hahahah

Gość winkielek
Ja też potrafię Nosku, co nie zmienia faktu, że wkurza mnie, że coś się psuje :) Dzięki za Pocieszankę, mi też się przyda :)

Gość nosek w kosmosie
winkielek, a wakacje to gdzie Ci sie marza???

Lepiej późno niż wcale w sumie ;) chociaż... pomyślę czy małego foszka nie walnąć ;-) u mnie się już cztery gniazdka zepsuły i zamek w drzwiach...:( no załamka, zamek to naprawie jako tako ale te gniazdka mnie dobijają, niebawem wszystkie pierdzielną i jak ja do Was pijaki napisze no i z kim się napije ;-)

Gość nosek w kosmosie
oj Sebus...Sebus.... : D

Gość nosek w kosmosie
ech...Sebus.... a Ty to jaki model??? ; ))) Cafee.... zamkiem to my z winkielkiem sie zajmiemy (przy okazji dorobimy zapasowe klucze hahhaha) a gniazdkiem to moze Seba sie zajmie ??? : )))))

Coz...Nie mi oceniac jaki ze mnie "model" lepszy czy gorszy.....Kto zna ten moglby sie wypowiedziec.

Gość winkielek
Powtórzę oj Sebu Sebus, jak my Ci żonę znajdziemy to już nie wiem z Twoim podejściem :P Przedłużacz ? Ty adres bierz i do roboty ;)

Gość winkielek
Seba poka fotę ocenimy ;) :D P.S. Nosku wakacje mi się marzą gdzieś daleko od tego co tu na miejscu:) Wystarczy w sumie nawet inne województwo, ja wybredna nie jestem haha :D

no i przy okazji tych napraw jakiegoś drina walniemy ;) w końcu tak o suchym pysku to grzech ;-) skoro mi Sebuś prąd od sąsiada proponuje to cóż muszę we własnym zakresie pomoc skołować ;) myślę że jakiś elektryk w pracy się znajdzie,

Patrzci , patrzcie winkielka :D:o A ponoc ja ostatnio pierwszy o wygladzie zaczalem pisac :o Hipokrytki z kobiet straszne ;p;p;p