Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość gość
:-D To ciągle czytam jako podtekst erotyczny. Piję piwo...:-P Nie śpię

Gość gość
Sebastianos ta jedna ze stu... chuda, ale może być. Kafe? " Proszę ze mnie zejść" Jak subtelnie... Masz drugie piwo;-)

Gość gość
Sebastianos ta jedna ze stu... chuda, ale może być. Kafe? " Proszę ze mnie zejść" Jak ulegle... Masz drugie piwo;-)

Gość gość
Kafe? Napisałem, że ja to czytam... a nie, że nie wiem o co Tobie kaman? Ale wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć mój promotorze;-) Nawet nie podczas picia... 🌻 Przyjmiesz

Gość gość
Nie moglaś sobie odpuścić???? :-D kafe kwiatek przyjęła - Kafe uległa ;-) Twoja mina teraz jest bezcenna ;-)

Gość gość
Tak jak mówisz, ale nie tak brutalnie jak Muna? ;-)

Gość Muna
oj tam oj tam juz tak nie marudz Voodoo szpila w dupencje nie jest taka zla ;) Co tam slychowac pijoczki moje ? Nudnawy dzionek dzisiaj mam ciagnie sie jak guma w gaciorach. A co tam u Was? Jak humorki? Byl kto moze w Turcji ? Moze polecic jakies milusie spokojne miejsce? Takie gdzie nie trzeba sie bic o miejsce na plazy :D http://www.youtube.com/watch?v=hnkdTh7cx0A buziole posylam :)

Witaj Muna :) Ja ostatnio wypoczywałam tylko w Polsce, morze lub Bieszczady :) Więc w sprawie Turcji nie pomogę :( Ja dzisiaj niby dobry dzień ale mój zakręcony szampański nastrój trochę uleciał ;-) Ale poprawie go sobie piwkiem :D Buziaki kochana :)