Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nova w miescie
cafe doczytalam z dzisiaj ,ze tak zupelnie sama nie jestes:) wczesniej nie czytalam tematu

Gość Muna
Hejka nova :) w domu mialam na mysli aby juz nie pracowac :D nie wstawac nie jechac autem pare km nie znosic humorkow ludzi i nie usmiechac sie jak tepa krowa w imie zasad :D za to wstac wyjsc na tarasik latem z kawka Ineczka :D poglaskac kota i psa posprzatac porobic cos w ogrodzie itede itepe a to wszystko w jakies dziurze totalnej zapomnianej przez Boga i ludzi marzy mi sie domostwo bez sasiadow tak zebym nawet na golasa mogla polatac jak mi sie zachce hahahah a poza tym to moje hobby bez konca ktore jest czesciowo moja praca zatem jakos by sie to wzajemnie uzupelnialo ;) moze sie spelni ale jeszcze ciut przydlugawa droga poki co rowniez lubie gdzies wyjsc porozmawiac posmiac sie spotkac z kims kogo lubie z kim nadajemy na tych samych falach,bo to b.wazne. Ale powrot do azylu gdzie mam swoj maly swiatek- to jest to czego pragne :) Co do Turcji ,patrzylam na pogode ladnie 30stopni jest zatem dopke bym troche opalila :D Tyle,ze ferie lada moment a ja nic nie mam wyszukanego. W dodatku musze gdzies psa ulokowac a to wcale nie takie latwe. W ten weekendos siadam i szukam cos ostatecznie. Albo woz albo przewoz...przelot hahaha Cafeee, na Ibize albo Majorke nigdy w zyciu ! Co tam sie dzieje przechodzi najsmielsze wyobrazenia. Lubie szalec i imprezowac ale to tam to buractwo nie imprezy. Ale nutka fajna ;)

No o tą nutkę mi chodziło :) Ja póki co myślę o wyjeździe na kilka dni w Bieszczady bo szalone imprezy też nie są zdecydowanie dla mnie :) No i po Nowym Roku lecę odwiedzać psiapsióły w Anglii :D Więc takie małe wakacje będą dla mnie i dla młodej :) A Ty Muna leć opalaj dooopkę :) No z psiakiem to faktycznie trochę problemu będzie :) Ale może jakaś przyjazna duszyczka przechowa :)

Gość Muna
a wlasnie Cafeee wspomnialas cos o grudniu i zimie ? czyzbys nalezala do tej grupy zapalencow wedrowek po gorach? Nic nie ma do gor potrafia byc piekne ale to zimno zima brrrr...wiecznie paluchy skostniale. Bardzo marzy mi sie spedzic swieta w gorach w jakims domeczku bez dodatkowych sublokatorow. Bieszczady wlasnie sobie obralam ale nie wiem czy wypali bo to juz bylby moj 4 wypad w tym roku a ponoc mam do cholery jasnej kase oszczedzac hahaha

Gość nova w miescie
zima brrr zdecydowanie wole lato zima boje sie,ze zamarzne no cieplolubna jestem:D w jakich rejonach w ogole mieszkacie?

Góry kocham :) Ale nie jestem zapalonym narciarzem a i wędrówki wolę te bliższe niż dalsze ;-) Ale zaszyć się z jakimś grzańcem w góralskiej chacie.... hmmmmm :D Wiesz Muna na grudzień to czekam z innego powodu... ;-) I nie ma to nic wspólnego z górskimi wyprawami :P

Gość nova w miescie
ja polnocny zachod Polski nad Baltykiem

Gość gość
aa to trza bylo tak od razu :) myslalam ze doczekac sie juz nie mozesz wlasnie jakis wypadow na narty,kuligi i inne zimowe frajdy ewentualnie samych Swiat :)

O nie, zimowe frajdy nie dla mnie :) Co prawda z wiadomych powodów będę musiała na sankach pomykać :O Zobaczę co ten Mikołaj mi przyniesie w tym roku ;-) Okaże się w grudniu :) Może coś a może nic.... Wszyscy jesteśmy z innych rejonów :) Muna flaszka na jutro dotrwała? Nova mam rodzinę nad Bałtykiem :)

Gość nova w miescie
cafe gdzie?:P

Gość Muna
flaszka jest a nawet dwie tylko ciut odmienne a mnie mieszanie nie bardzo sluzy :D zatem jutro konieczny zakup tak w razie "W" coby nie bylo jak ostatnio, ze dobijalam szampanem a na drugi dzien on mnie dobijal :D Nova ,uwielbiam taka muze do biegania do cwiczen do sprzatania i na piateczkowe imprezki :)

Gość nova w miescie
muna ciesze sie,ze trafilam w gust:) ale ten szampon:(to zabojstwo raz sie ztrulam i do dzis(a to bylo z 10lat temu)nie tkne nawet symboliczna lapke na powitanie roku:D

Gość Muna
wlasnie to "zabraknie" tez mam na uwadze potem szampony mecza na drugi dzien :D

Gość Muna
po winku to ja bym z Wami nie wiem czy godzinke wytrzymala :D mnie winko usypia jak i piwo ktorego wcale nie pijam a jak juz to rzadko. Musze miec mocniejsze % aby poczuc Power hiehiehie

Muna wódeczki to ja bym się napiła :) i to jak :) Ale ja muszę na drugi dzień od rana funkcjonować w miarę normalnie a po wódzie bym nie wstała :O Wódę pije jak z domu wyjdę ;-) Swoją drogą fajne są imprezki z Wami, człowiek popije, pośmieje się, muzyczki posłucha, pogada a z domu nie trzeba się ruszać :) A u mnie strasznie dużo zachodu, żeby wyjść... :O

Gość Muna
ja mam luzik zatem sobie pozwalam z reszta chyba juz wprawe mam w piciu :D bo malo kiedy na drugi dzien zle sie czuje taki weekendowy pijus ze mnie :D :D ale lubie a co mi tam raz sie zyje kiedys co piatek lub sobote wybywalam z domu obecnie, przez miejsce w ktorym sie znajduje wszystko sie urwalo brakuje mi dawnych znajomych i tych szalonych eskapad do bialego rana zwlaszcza latem :( no ale coz poradzic ,cos za cos szlag! ale dobrze ze mam Was tutaj kochane zboje ! bardzo sympatycznie sie tu przebywa :) http://www.youtube.com/watch?v=hOTYaJNgWzA

Gość nova w miescie
Muna super muza Sopot to jakies 250km ode mnie Ja okolice Mielna:) kiedys imprezowalam kazdy,doslownie kazdy piatek,sobote i w tygodniu z jeden dzien myslalam,ze mi nie minie od 2 lat nie bylam na disco:D a jeszcze pare lat temu mialam szanse zostac krolowa nocy wole mniej tanczace miejsca zestarzalam sie:D ale wyjsc lubie:P

Oj ja też kiedyś szalałam do rana, teraz tez czasem gdzieś wybędę ale w sumie to coraz mniej mi się chce :O A znajomi moi to się już w pary podobierali i ciężko ich gdzieś wyciągnąć... Na spotkaniach zazwyczaj same pary :O Moje dwie najlepsze przyjaciółki po świecie się rozjechały i tak człowiek kiśnie w domu ;-) Ale do pubu lubię wyjść i się browarka napić :) No a z Wami tutaj też się super pije i bawi ;-)