Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nova w miescie
ja mam 35lat i syna,ktory sie wyprowadzil z domu do innego miasta bo tam dalej sie uczy strasznie mnie to dobilo my zawsze razem:( ale na swoje lata sie jakos nieczuje:D moze dlatego,ze nic nie mam poukladane tak jak niektorzy mysla,ze powinno byc a Wy w jakim wieku jestescie?:)

Gość Muna
no widzisz Cafee jak to jest a potem ludzie narzekaja ze chcieliby ale nie ma z kim...para nie oznacza zaraz zakaz na rozrywki bo im to parowanie rutyna wyjdzie za lat kilka :D u mnie obecnie jest tak,ze jak nie mam z kim wyjsc ani za bardzo gdzie to jezdze na czestsze urlopy w ten sposob rekompresuje sobie moje stracone zycie towarzysko- rozrywkowe :) tyle dobrego! Nova,puszczasz moja muze uwielbianaaaa !!! Zanudzalam nia ostatnio cale towarzystwo nasze pijackie piatkowy wieczor hehehe :D pol godziny sie mecze aby link wstawic to forum pod tym wzgledem jest tak posrane ze sie plakac chce

Gość nova w miescie
cafe to my prawie;)w jednym wieku tylko dzieci w roznym:D moje dziecko 600km ode mnie:(

Gość Muna
ja mam kochane lat 38 nie wygladam nie czuje sie i dlugo czuc nie bede ! :D tylko to miejsce tutaj mnie dobija lokrutnie no i dobilo od zeszlego roku 6 kg wiecej wrrrrrr.... ale juz nad tym pracuje choc samej to wiecie co sie chce ? najlepiej doope plaszczyc przed komp :D

Gość nova w miescie
w burzliwym zwiazku,wolnym od.... hmm 15lat rozstania,powroty i inne szalenstwa zycie

Gość Muna
15 lat ladny kawalek zycia

Wiesz mi co poniektórzy potrafili powiedzieć, że np robią imprezę albo organizują wyjazd ale ponieważ jestem niesparowana to .... i znacząca cisza.... zrezygnowałam z takich znajomych. I to koleżanki... Mam teraz kilku kumpli i czasem z nimi gdzieś na piwko skoczę no i kilka dosłownie przyjaciółek zamężnych ale nie zbzikowanych ;-)

Gość nova w miescie
muna jeden wiek:)a serio myslalam,ze najstarsza jestem taki staroscina;D bo po Waszych wpisach mysle 20sciapare lat a swoj wiek znam:D muna pocwiczymy razem:)ja biegam kocham❤️ i rower,jezdze po kilkadziesiat km ale to jak jest czas i towarzystwo bo rower tylko z kims a bieganie to taki czas dla mnie raz sie wybralam z kolezanka i...wole jednak sama z sali zrezygnowalam:)tak do )C jeszcze biegam,pozniej na sale ide przemecze mrozy i znowu plener

Gość nova w miescie
do 0C

No ja też myślałam, że Nova jesteś młodsza :) Bo Muna już kiedyś po pijaku chlapnęła coś o wieku ;-) Czyli faktycznie czujemy się młodo :D hahaha Zresztą 30 plus to chyba najlepszy wiek dla kobitki :P

Gość nova w miescie
jestem teraz na takim rozdrozu zyciowym ehhh a Wy singielki? bede miala pytanie:)

Gość Muna
oj podobieraja sie w pary i tak ciumkaja cium cium jak ciotki klotki wiem o czym piszesz choc mnie akurat to nie tyczy ;) ale rozumiem Nova,ja nie biegam choc bym chciala kupilam bieznie i ta bieznia biega sama ...ehhh no poweru mi brak jakos ostatnio ale lubie pociwczyc totez obecnie uskuteczniam zobaczymy z jakim efektem koncowym znaczy ...jak dlugo ;) hehehe rower tez lubie i czesto jezdze ale samej troszke przynudnawo aaaa przyznam sie szczerze ze odkad tutaj jestem to znajduje setke wymowek aby d**y po pracy nie ruszyc hahahah mozliwosci sa tylko checi brak

Gość nova w miescie
serio cafe:D myslalam,ze ja mam z 10lat wiecej i gdzie sie pcham zawsze szczera bede:)mam nadzieje,ze was to nie urazilo

Gość Muna
powiem Wam szczerze ze i ja myslalam o was jako o 20paro latkach zwlaszcza ze Sebastos chyba ma lat 28 a ja wowczas wyjechalam z muzyka- starociami lat 80tych totez napisalam ze ja z rocznikow 70tych :) ciesze sie ogromnie ze jestesmy w zblizonym wieku :) jednak te nasze roczniki to jak to kiedys mowili i do tanca i do rozanca :D

Gość nova w miescie
muna ja sobie zalozylam ze biegam 4 razy w tyg:)przyzwyczajenie to druga natura czlowieka:) lubie rano wstac i zaplanowac dzien i niech mi to ktos spier*zabije a nie daj boshe,ze przez prace cos mi z planow wyleci planuje dzien na biezaco na jutro lubie sponton:D nastepnych dni nie planuje ale jak rano wstaje to ten biezacy dzien mam zaplanowany co do 10min praca,autobus,kupno gazety,autobus itd dziwna jestem:D

Nova mnie mało co uraża :) Przyjmijmy, że to był komplement :) Widzisz Nova ja wchodzę na to forum, żeby nie myśleć o problemach i zmartwieniach dnia codziennego. A uwierz mi, że mam ich od cholery a tutaj chce się odstresować :P No dawaj pytanie :)

Gość nova w miescie
muna mezatka?

Gość Muna
kochane ja sie pozegnam juz dzisiaj ide ogladac Horror :D jutro jak mnie nie najda w domu to melduje sie z drinkiem :) zycze dobrej nocy i milego jutrzejszego poranka paaaa dziewczyny ! do uklikania

Gość nova w miescie
pa Muna:)

Gość Muna
a czy ktoras z Nas nie szuka tego swojego Maximusa ? chyba dlatego bo takich nie ma hahaha Maximus to jak dinozaur byl albo i go wcale nie bylo ;) nie jestem mezatka :) ale nia juz bylam kiedys baj baj 70te roczniki ! do jutera ... aaa Nova!!! ja wiem ze kwestia nawykow i ich wyrobienia w sobie co do planowania mam podobnie lubie dobrze zagospodarowany plan dnia ale jakos z tym ruszaniem d**y z kanapy mam jak nigdy w zyciu pierwszy raz duzy problemos pogadkujemy jutro o ile zalukasz do nas :)