Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość nova w miescie
co byscie wybraly(w jednym wieku,tym "dojrzalym"jestesmy;) milosc(niekoniecznie zawsze ta dobra) czy rozsadek(nie kochacie ale wiecie ze bedziecie mialy dobrze pod kazdym wzgledem) dzisiaj szczerze odpowiedzcie:)(kiedys jak bedziecie chcialy)to Wam to rozwine:)

O a ja nie byłam nigdy mężatką ;-) Może kiedyś będę a może nie ;-) Niestety jestem dość roztrzepana ale w pracy potrafię się jakoś zorganizować chociaż nie jest to łatwe ;-) Moje dni są wypełnione, praca potem córka i właściwie dopiero jak ona zaśnie mam chwilę dla siebie i moge wtedy w spokoju zebrać myśli. Tylko gęby nie ma do kogo otworzyć :(

Gość nova w miescie
ja nie bylam i nie bede raczej z wlasnego wybory no nie czuje potrzeby slubnych

Wiesz Nova ja jestem bardzo uczuciową osobą i kieruje się w życiu emocjami i sercem (które nie zawsze mnie dobrze kieruje, a właściwie zawsze kieruje mnie źle) i zawsze sobie mówię, że następnym razem będę myśleć racjonalnie i oczywiście potem znowu lecę jak ćma do światła i spalam się :O W sumie rozsądnie byłoby wybrać drugą opcje ale czy umiesz żyć bez miłości, namiętności, żaru, gorąca, emocji..... bo ja bym nie umiała chyba... Ale to ja. A czy ta druga opcja, no czy chociaż nadajecie na tych samych falach, jest chociaż jakiś zalązek uczucia?

Gość nova w miescie
Raczej fala przyjacielska(z mojej strony)bez uczucia,pociagu jakiegokolwiek Ale zycie jak w bajce Chcialam sie chyba tylko rozgrzeszyc Kiedys myslalam,ze jak znajde kogos kto bedzie o mnie dbal,wyprzedzal moje mysli,uszczesliwal mnie to bede.... No niestety:(

Gość nova w miescie
Czesc seba:) z pracy?

Gość nova w miescie
tak dlugo? masakra ale ja pewnie jutro tez tak skoncze

Gość nova w miescie
na waciki:D

Gość nova w miescie
Ja musze miec na wszystko:D na paliwo jak najmniej bo nie leje szofer tankuje:D