Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

uuu z dwiema to wpadaj prosto do mnie :) i tak pewnie później wszyscy znajdą się na moim balkonie ;) :D

Gość dushee się
Dobra...niech Wam będzie,ale chipsy i ogórki Wy organizujecie...nie dam się naciągać:)

Gość dushee się
Winkielek...to lepiej u Ciebie niż u mnie...ja nawet porządnej wyrzygałki nie mam:)

czipsy i ogórki ? jeżu :O za katering to ja odpowiadam więc :P jaja faszerowane, kanapki z łososiem, sałatka z ananasem, polska kiełbaska z chrzanem, bigos i krokiety :D:D:D pasi ? aa i barszczyk ;)

Sebuś bo ja mam fajne donice :) :D Nie przyzwyczajaj się :P To ostatnia impreza na moim balkonie :D Zima idzie ;)

Gość dushee się
Aaa...to ja przepraszam bardzo,nie sądziłam,że tu taki lux klasse,ale i to przyjmę z przyjemnością Dobrej nocki:)

Barszczyk z uszakami dla Cafe raz :) Ale ale a gdzie Muna ? O nosku już nie wspomnę bo się szlaja po świecie. To poczekamy. Pewnie nawet mi nic nie napisała. Ubiję jak psa :D:D

Seba bądźmy poważni:P Nie będę stała cały dzień przy garach. Cafe była pierwsza. Będzie barszczyk. :) Ale żurek też robię z******ty. To już nie wiem :O

Sam robiłeś ? Ciekawe. Wygląda jak ... żurek ? :D:D Dobra ja się piszę haha :) Mam ubezpieczenie jakby co ;) :D