Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość dushee się
Kurcze,ja też muszę wyskoczyć...dobrze,że mam sklep całodobowy obok bramy wejściowej...w kapciach moge pocisnąć:D

Gość nosek poobijany
dushee, Ty jestes Maja? Co pijesz? Wybaczcie, tyle nastukaliscie, ze ja tego przez tydzien nie przeczytam : )) Cafe, a Ty co dzisiaj pijesz? Sebuuuuus..... jakie dziewice???? gdzies Ty je znalazl??? hahahha

Mayu , ja widze zielone okna zaplecza zabki przez okno ;) To moze ten turysta byl z naszego topa po % jak orla wywinal :D

Gość nosek poobijany
dushee, kiedys ze znajoma pilysmy i alkoholu nam zabraklo.... noc, srodek zimy.... co robic??? nie chcialo nam sie ubierac... tzn juz nie bylysmy w stanie hahah... no to dawaj... zarzucilysmy plaszcze na pizamki hahah no i siup do sklepu.... na nieszczescie spotkalysmy znajomego, ktory mial niezly ubaw... bo sie okazalo, ze plaszcze nie byly wystarczajaco dlugie... i nogawki z myszka miki razily po oczach hahah : ))))

Gość dushee się
Nosku,teraz siedze przy browarku-Warku,ale potem golnę sobie z Wami jakiś prawdziwy alko.Oczywiście vodeczkę naszą,bo obcą się brzydzę:D Seba,ja mieszkam w sercu Wrocka,wokół same monopolowe...no to kurcze, po sąsiedzku nakrecam im koniunkturę:D

Gość nosek poobijany
Sebus, no pewnie, ze byl po %...hahah... tam wszyscy pija hahaha.... ja wpadlam do baru... i on mnie rozpoznal, bo sie okazalo, ze w tym samym hotelu jestesmy... rycersko oddal mi swoj kask...hahahah no i biedaczek... dluuugo nie bedzie sie usmiechal hahahah

Gość dushee się
W płaszczu to żaden obciach, do mojego sklepu przychodzi Pani w szlafroku...i zawsze ją obsługują bez kolejki...a głos ma jak słowik do zabijania koni:D Ryknie...to i obsługa się uwija jak trza:D

Gość nosek poobijany
Oj Sebuuus... Sebus... hahhha.... Ty ... Ty.... no wiesz... ; )))))) Caffeee... koniecznie musisz mi towarzyszyc... bo ja cos czuje, ze dzisiaj to mnie ta jedna lampka zwali z nog : )))) dushee.... ja tez pana Sobieskiego chlodze... tak na wszelki wypadek : ))))

Gość nosek poobijany
dushee, od jutra chodze do sklepu tylko w szlafroku... tylko sie ryczec musze nauczyc hahaha

Gość dushee się
Cafe...z zycia wzięte...parę miesięcy temu,robiłam imprezkę urodzinową.Rano po przebudzeniu zobaczyłam,że na stole stoi krowa lekko nadpita...pytam więc pozostałych opojów,co za kretyn kupił jeszcze butelkę,przecież tyle ich pękło!No i dowiedziałam się...to ja byłam ta kretynką:D Brakowało psiątki i już:D

Gość nosek poobijany
Cafeee.... nieeee.... ja na wyjazdach do odpoczywam, bawie sie, spiewam, tancze, wiersze recytuje hahahah... ale zadnych romansow! : )))))

Gość nosek poobijany
hahahha, kobiety, wiem o czym mowicie.... myslicie, ze to jest pierwszy objaw alkoholizmu? hahah

Ja kiedyś za dawnych pięknych, studenckich czasów imprezowałam całe wakacje u znajomego, który miał ojca lekarza... Na nieszczęście lub szczęście odkryliśmy gdzie chował łapówki od pacjentów (łapówki w postaci %) ;-) Nic się nie ostało ;-) A było ponad 30 l :) Lepiej niż monopolowy :)

Gość dushee się
Nosku,do takich ekstrawagancji trzeba mieć specjalny image,czyli braki w uzębieniu,rozczochrane włosy,nieświeży oddech,dość up********y szlafroczek,no i fest przepity głos...jak spełniasz powyższe to dasz radę...ale wątpię byś spełniała.Takich oryginałów można policzyć na palcach jednej ręki...nawet we Wrocku:D

Gość Muna
Haluuuusien rodaki pijaki :D kto chial mnie ozora pozbawic ? jak widac urzedujecie macie zdrowie :D ja dopiero nie dawno wrocilam ze sklep a teraz drineczek sernik i pizze pieke to zdrowie Wam kompanio !