Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

ok nie przejdzie bo cenzura wiec wysylam na maila odsluchaj i napisz co myslisz a swoja droga cenzura jest the best bo z literek wyszlo brzydkie slowo i to z bledem orto... no nic wysylam maila i nie lap zamulek :-)

Gość gość
Witam!!!! Śpiochy marnotrawne... Przepraszam, że byłem i nie , ale ja tylko z Sebastianos'em mały łyk i parę za zdrowie Pań.:-D Odjazd i bez tego miałbym💤:-D Zmęczenie robi swoje. Mam nadzieję, że MUNA będzie za tydzień. Bo jak pić to albo samemu, albo w miłym towarzystwie. Dla relaksu, a nie awantury;-) przedwczoraj TRANS X a wczoraj PSBoys przypomnieliście, za co wam bardzo dziękuję. Uwielbiam te nuty, a całkowicie o nich zapomniałem:-P Mam nadzieję, że to nie są pierwsze objawy choroby alkoholowej;-) Szkoda by było tak szybko zachorować:-D Jeszcze dziś wypiję za wasze zdrowie w domowym zaciszu przy ulubionym filmie i... do następnego razu;-) Będę w sobotę. A! I żeby grzecznie tu było:-D bo z "pijakami" nie piję;-)

Gość gość
Jak też?:-D A kawę, herbatę ile razy dziennie pijasz?;-) Lubię w klubie muzy słuchać, a w domu film oglądać i pić herbatę;-) Może być z duchem:-D

Gość gość
I tak trzymaj

Gość Muna
Heeejka kochani drinkowicze :) u mnie sloneczko ladniusio az przyjemniej za okno spogladac wczoraj nowa lodowke do domu przyjmowalam panowie pomogli wniesc i ustawic uraczylam ich jedzeniem a siebie sama drinkiem przy tej okazji ale jakos nie szlo ,zamulilo i w brzuchu zaczelo burczec podejrzanie ;) takze sobie odpuscilam % zaleglam wczesnie do wyrka nawet filmu nie zdazylam poogladac bo mi sie zerwal- moj wlasny i ten w TV :D ale widze ze u Was wszytsko w jak najlepszym porzadesiu! wszyscy obecni a nawet pomaranczowa sie pojawila :) Szalenstwo bylo lokrutne w piatek :D kac jeszcze okrutniejszy caly dzien mnie trzymal oj ten szampan dal mi sie we znaki ;) co mnie wnerwilo do konca dnia wczorajszego nie moglam do Was nic juz wiecej napisac bo SPAM byl nie do pokonania !! wscieklicy dostawalam ! zycze lekkiego zdrowienia Wszystkim i pozdrawiam cieplutko kazdego z osobna :) buziole !

Gość gość
Wzajemnie Ty... pomarańczowa;-)

Gość gość
Ale mialm wczoraj klepke :D Teraz sie lecze , slysze jak mucha przelatuje kilometr ode mnie :D Pozdrowionka ;)

Ale mialem wczoraj klepke :D Teraz sie lecze , slysze jak mucha przelatuje kilometr ode mnie :D Pozdrowionka ;) Teraz jako ja :classic_cool:🖐️