Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

I człowiek chciał bez alko od poniedziałku ale jak to z Muną się nie napić??? ;) Toż to grzech ;) Fakt szkoda, że przez łącze (szczególnie, że pieczyste dziś na stół wjeżdża) ale dobre i to ;)

Gość winkielek
Forever Young :) Tego Ci życzę Muna. :) Niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz, albo nawet tylko myślisz. Radości życia na przekór przeciwnościom, które gotuje nam los zbyt często. :) :) Zaraz Ci coś zagram jeszcze tylko znajdę :)

Gość gość
Ale do mnie ostatnie słowo należy;-) Muna, proszę🌻🌻🌻 i 👄 wszystkiego👄najlepszego👄:-) Dobranoc;-)

Gość Muna
dziekuje Wam baaaaardzo mocno :) az mi sie tak cieplo ne sercu zrobilo gdy przeczytalam wszystkie wasze zyczenie dla mnie , juz nie pamietam kiedy bylo mi tak dobsz ! bardzo bardzo Wam wszystkim dziekuje :) milego slonecznego dnia zycze buziaki !

Gość Muna
gosciu za cwietki i calusy/usteczka jak zwal tak zwal dzieki ;) a moze w koncu jakis nick wymyslisz? Coby bylo latwiej sie zwracac do Thebia czyli goscia :D

Gość gośćA
to zdrówko pifkiem

Gość winkielek
Dobry wieczór :)

Gość winkielek
Hej Sebuś :) A nie masz tam gdzieś Noska za szafą albo pod łóżkiem ? ;) Się schowała cholera jedna .:O

Gość winkielek
Taaa jestem, powiedział zanim wciągnęła go czarna dziura poczty internetowej haha :D Buziaki dla Was pijaki :)

Gość nosek w kosmosie
juz lewitowalam....jak mnie jakies moce tajemne ze snu wybudzilyyyyyy..... winkiieeeeelek... Ty kolero jedna.... Twoja wina, Twoja wina...Twoja bardzo wielka wina ; )))))i : )))) buziole! witaj cafeee : ))))) Seba to mnie nigdzie nie schowal.... on mnie drzwiami przytrzasnal : (

Gość nosek w kosmosie
cafee, a czemus to liryczna dzisiaj???

Gość winkielek
Ja też już miałam iść. Gdzie się chowasz cholero co ? Co to za absencje bez wniosku urlopowego z trzema podpisami prezesów hę ? :P Seba Cię przytrzasną drzwiami ? haha Ale wchodził czy wychodził ? :D:D