Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie już moje bogactwo Wszyscy wokół mnie to dwulicowe lizusy

Polecane posty

Gość gość
tłok nastroszony zrobił prowo. niech mu ziemia ciężką będzie.

Gość ladybird87
O kurcze :D Jeśli będziesz w Gdańsku to musisz wpaść z tym. Mogę cię za to zabrać na kawę, stawiam :)) mail: exit87tlen.pl To nie jest ogłoszenie towarzyskie - po prostu lubię ludzi którzy robią fajne rzeczy.

Ja tam wierzę w dobrych ludzi:) Sama gdybym wygrała na pewno pomagałabym i to na kafeterii, bo to jedyne forum na którym czuję się dobrze. Przez tyle lat radzono mi , w chwilach słabości uciekałam na to forum, Nie mam z kim porozmawiać często - mieszkam sama. Pies kochany pocieszyciel nie poradzi mi co zrobić w takiej czy w takiej sytuacji. Naprawdę cenię sobie kafeterię.

Gość gość
Ludzie pogięło was? Przecież to prowo pijaka22lata (i to wcale nie jest Przemo jak wielu błędnie myśli, przemo jest za głupi na takie rzeczy, ten koleś jest bardziej inteligentny) Przecież on już nie jedną prowokacje rozkręcił, tą o tym że pracuje w kostnicy i żadna go nie chce. Jak widzicie tu też zadna go nie chce, przez to ze niby ma za dużo kasy... Nie dajcie sie na to nabierać, zresztą on się juz przyznał, temat założył. a ja już teraz wiem o co mu chodziło. Bo napisał " szkoda mi tylko tych co jutro się skapną że to jednak było prowo... ale co tam'' skapną się bo kasa nie wpłynie na konto, bo on wcale niczego nie wysłał, to zwykła prowokacja!!! Kolejna zresztą tego "agenta"

Gość gośćM
autorze, dziękuję za link :) nawet nie wiedziałam, że takie urządzenie istnieje.fajnie się oglądało. miałam kiedyś taki sen, że widzę z góry pola, łąki, lasy. bardzo fajne to. dziękuję. :)

Gość gość
ten nastroszony jaja sobie robi z ludzi i to jest jego prowo. patrząc na ilość wpisów to udało mu się zrobić z ludzi żebraków

Gość ladybird87
Co mnie to obchodzi :) Znam wielu bogatych ludzi i jakoś nie kręci mnie to specjalnie - tylko gadki o kasie, kasie i interesach. Nawet jeśli ma 1000zł na rękę i taki fajny samolot to może wpadać, kawa aktualna :).

Gość MakeMeEasier
jeśli nie masz dziewczyny - to już masz:D Mnie;D ;)) Gratuluję wygranej ;)) Skąd jesteś? :)) Jak masz za dużo pieniążków to chętnie przyjmę ;D coś ;) Ahh przydałyby mi się nowe ubrania.. jesień idzie:( a ceny w sklepach kosmiczne.. Ps. Mam 26 lat;)

Gość gość
I co idiotki? teraz wam głupio co? gówniarz bajerke ma niezłą, pisze dość przekonująco, rzeczowo i brzmi to dość "mądrze" ale nie zmienia to faktu że to zwykłe prowo Ha Ha Ha :D ale przeynajmniej pokazał że i ci wszyscy ludzie tu również są dwulicowymi lizusami! zaraz się wszyscy w kolejke ustawili, zaraz każdy numer konta podawał, wstyd barachło yebane, wstyd!

Gość MakeMeEasier
Jakbyś chciał pogadać mój numer GG 57 47 63 :))

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Ja też bym chętnie poznała autora, nie dlatego, że bym chciała poderwać bogatego faceta;)bo nie chcę teraz nikogo, ale lubię poznawać ludzi, mam trochę kolegów. A autor wydaje się bardzo interesują i niebanalną osoba, na pewno udzieliłby mi niejednej dobrej rady.

Gość gość
przypomniało mi się, jak kiedyś /ze 20 lat temu/ sąsiad wygrał w konkursie z chrupek flips ładę ;-) łada była czerwona i cała oklejona zającami i napisem flips ;-)

Gość gość
gdybym to ja miala kase to pomagałabym ale nie na kafe gdzie pelno nierobskieog zebractwa i łasego na akse za nic ale w realu dzieciom , ktore potrzebuja , sa chore. Nie, nie na zadne fundacje bo to zabiera kupe kasy dla siebie ale bezposrednio sponsorowałaym te chore dzieci

Gość gość
daruj sobie deszczowa.....buahaha chcialabys poznac neibanalna osobe buahahahaah moze on i jest ok ale Ty bankowo nie, juz chciałabys sobie tylek obcierac cudzymi banknotami

Każdy jest inny, wyjątkowy, a Ty mnie nawet nie znasz, a oceniasz.

Gość ermilka333333
Jak dzieci to możesz uszczęśliwić moje,jakby coś na konto przyszło to miałyby na nowe plecaki. 43 1020 1097 0000 7402 0139 2620 ps. Mam konto w pko jakby wyszedł przelew to byłby dzisiaj ;-)

Naprawdę uwierzyłyście w moją historyjkę? Fajna co nie? Lubie sobie tak nie raz pomarzyć co zrobiłbym z taką kasą, pomyślałem że to spisze :) Sory, ale jutro żadna kasa wam na konta nie wpłynie hehe :) Uwielbiam tak kręcić beke z ludzi, lubie jak wkręcają się w moje genialne prowokacje, jak się tym jarają, jak wierzą w to że to prawda hehe :) Ale zapewniam was to nie jest moje pierwsze i na pewno nie ostanie "dzieło" :D aha i nie będe już tu nic nikomu tłumaczyć, przepychać się z wami i tak dalej, mogą nawet ten temat skasować, choć i tak wiem że 80-90% idiotek nadal będzie wierzyło w prawdziwość tej histori :D narka

pijaku, temat o facecie, który pracuje w kostnicy, też był Twój;)?

no ba :) czytałaś go? widziałaś jak idiotki zaciekle broniły niby "autora" hehe to było powalające... mimo że każdy już wiedział że to prowokacja, ja sam się też przyznałem, a one dalej swoje święcie zapatrzone w faceeta34 :D

Gość gośćM
autorze, prowokacja prowokacją ale obrażać nie musisz. nie stracę wiary w Ciebie, wierzę, że jeszcze coś z Ciebie wartościowego wyrośnie, kto wie, może i współczesny filantrop. powodzenia w życiu i nie pogardzaj ludźmi bo może tak się zdarzyć, że i Ty znajdziesz się kiedyś w potrzebie.

pisałam z nim:D ale na końcu było, że to jakaś nastolatka się podszywała, nieważne, w każdym razie osoba, która była autorem tego i tamtego wątku jest bardzo oczytana i "łepska" :) tylko na darmo ludzie klejali nr kont jeśli to prowo;)

Gość ladybird87
Ja nie uwierzyłam :) Takie hobby + wyobrażenie o tym ile wyciąga się zysku np. z motelu pasuje bardziej do kogoś kto zarabia normalnie kilka tys a nie bogatego człowieka. Natomiast samolot fajna sprawa, może kupię sobie taki. Szkoda mi osób które mają problemy finansowe, są zdesperowani i dlatego tutaj napisali w nadziei po prostu na łut szczęścia - pewnie autorze liczyłeś na wysyp postów typu "zasponsoruj mi złote stringi prosze Andżela" a odezwali się ludzie którzy po prostu nie mają względnie małej kasy na życiowe potrzeby.

A bardzo bogaty by nie mógł otworzyć hotelu czy tam motelu;)?

Gość gość
autor sie jara że wyszło mu prowo, a tak naprawdę stracił na nie pół dnia i kto tu jest idiotą ? ludzie powklejali konta bo i co to za wysiłek 10 sek i gotowe i pozatym ile tu wszło osób 30-40 ? WoW

Gość gość
No i kto dostał przelew na konto?

Gość gość
Co za durnie z tych ludzi dali nabrac sie na takie marne prowo a nikt nie bral pod uwage ze ludzie ktorzy staja sie bogaci z dnia na dzien maja daleko tych zwyklych szaraczkow tylko celebryci zakladaja jakies tam fundacje zeby pokazac jacy to oni dobrzy a deszczowa to juz by go na oltarze wyniosla za marnego tysiaka paranoja

Gość gość
No i jak? Kto dostał przelew?