Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnBestia10

JUZ CHYBA NIE ZOBACZE NIGDY DZIEWCZYNY Z FESTYNU

Polecane posty

Nie wiem jak sie nazywa , ile ma lat, skad jest... Nic nie wiem. Wiem tylko , ze jest bardzo piękna i delikatna jak listek drzewa dębowego

Gość gość
na całe szczęście dla niej, pewnie nie mogła spać wiele nocy, bo bała się, że jej sie przyśnisz

A jesli ona chciala mnie poznac? Byla wolontariatką na festynie. Podala mi ciasto i usmiechnela sie. Moze chciala czegos wiecej i teraz tez placze za mną?

Gość gość
to jak była wolontariuszką to czemu to taki trudne? trudniejsze by było gdyby tak o tam przyjechała a tak to masz szanse jeszcze dowiedzieć się u kogoś kto tez brał udział w wolontariacie. widocznie aż jak ci nie zależy a zamieszanie robisz o to żeś leń.

A kogo niby mam zapytac? Moze Caritas bedzie wiedzial? On to organizowal ten poczęstunek dlabezdomnych. Zapytam po mszy dzis ich. Ale jaja

Gość gość
jesteś bezdomny ?

Gość Wieśniak 22lata
Chcesz się bujnąć na jej plecach? Nie da rady, kobieta Cię w sobie rozkocha, a później zdepcze Twoją godność i zostawi. Kobiety nadają się tylko na raz, do emocjonalnego związku nie są stworzone.

Gość gość
no to jak chcesz ja znów zobaczyc to idż do Caritasu i zapytaj skąd wolontariat był.

Masz racje, ale to sie tyczy tych latawic i rozpuszczone dziunie. A ta wolontariatka byla naturalna i skromna.