Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość prawiczek 25

Nie potrafię rozmawiać z kobietami dlatego żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość
do byle czego z 16:50:34 - marzenia ściętej głowy. Frajerzy i nieudacznicy myślą, że ktoś w przyszłości "zapłaci" za ich niepowodzenia i nieudolność. Potraficie tylko pluć na kobiety, więc się wcale nie dziwię, że gardzą takimi. Sam kiedyś tego nie rozumiałem do końca, ale poznając takich pajaców, zrozumiałem podejście kobiet do frajerów.

Gość gość
Widać kobiety z kafe nigdy nie miały okazji poznać żadnego prawiczka bo ciągle sączą nienawiść typowymi stwierdzeniami typu nieudacznik, frajer, ścierwo itp. Na szczęście moje znajome nie są takimi kobietami, które mają takie ograniczone myślenie :) Mam 22 lata i jestem prawiczkiem i nigdy nie usłyszałem od znanych mi kobiet kiedykolwiek obelgę z tego powodu. Bez problemu razem imprezujemy, wyjeżdżamy nad może razem z paroma innymi dziewczynami niekiedy dochodzi do pocałunków czy przytulania i nigdy nie dały mi odczuć, że jestem dla nich kimś gorszym. Wręcz żartujemy z mojego stanu, że mnie ładnie wszystkiego nauczą :P No ale cóż to forum chyba zawsze było siedliskiem sfrustrowanych kobiet czepiających się każdego i każdej kto nie wpasował się w ich kanon czy wymogi. Pozdrawiam wszystkie pozostałe kobiety, których interesuje człowiek, jego osobowość a nie status, czy był już seks czy nie. :*

Gość gość
gość - Ty jestes inny. Przeciętny, typowy prawiczek (takze z Kafe) jest malo atrakcyjny, nie ma pieniedzy, nie ma fajnej osobowosci, zwykle tez nie ma znajomych ewentualnie 1-2 podobnych do siebie kolegow. Ma problemy emocjonalne, rodzice zniszczyli mu zycie i on sam je dalej niszczy. Byl odtrącony w szkole, to rzutuje na dalsze zycie, nie da sie tego naprawic zadną psychoterapią.

Gość gość
Prawik z 18:05:55 - może wracaj nad 'może' i się zakop w piasku, bo aż żal czytać takie pierdoły frustrata.

Gość gość
ha ha dobre

Gość gjiu
frustrat to ciebie szmato robił gościu dobrze mówi!

Gość Man from darker side
Widzę, że tępe strzały dalej aktywne na kafe :D Was jeszcze porządnie życie nie przetrzepało. A gadajcie sobie do woli. Nie chciałyście cichych i spokojnych - ok. Ale nie miejcie w takim razie pretensji o to że wasz fagas będzie was napierdalał aż zatęsknicie do tych co odrzucałyście. A my wtedy pokażemy figę.

Gość madziusia kiciusia
Widzę wielki bulwers tych nieudaczników u mnie w klasie też jest taki jeden, jest słaby, mały i nieśmiały i jak z dziewczynami dla zwały z nim gadamy to niewie co ma mówić i się czerwieni i pewno myśli że na niego lecimy :D Jutro może upijemy go na rozpoczęciu roku żeby się z niego pośmiać ;)

Gość gość
śmiech na sali gościóweczka i inne kukły tutaj wypowiadające się wytargałabym was za kudły prymitywne siksy i nauczyła szacunku dla nieśmiałych osób,szacunku w ogóle do człowieka,dziewczyny a taki syf z waszych ust ,ohyda,tępie na każdym kroku każdego kto popycha bo myśli że jest silny,tępie i będę to robić do końca

Prawiczandra postaw się matce! Daruj se psychoterapię. On cię słucha jak masz kasę.

A ja tym siksom życzę żeby trafiły na typa równego sobie. Może jedna z drugą zmądrzeje jak parę razy dostanie po gębie.

Wolisz resztę życia z nadopiekuńczą matką, kolego? Gwarancja pozostania prawiczkiem do śmierci.

To zero prywatności. Jak ciebie matka kontroluje tak bez przerwy to zapomnij o dziewczynach. Żadna nie weźmie takiego maminsynka. Od jak dawna łazisz na psychoterapie?

Gość gość
Żadna kobieta na poziomie nie dostanie po 'gębie', ani nic z tych rzeczy. Tego typu kobiety nie wiążą się z popaprańcami życiowymi tylko z mężczyznami z klasa, kasa i na poziomie. To jakieś wymysły sfrustrowanych prawików, marzą o tym, aby te, które ich olały cierpiały i chyba się onanizują pod to, ale nici z tego. Swoim pluciem i jadem tylko potwierdzacie jakimi nieudacznikami jesteście. Takim czymś się po prostu gardzi, ale jesteście potrzebni, aby było z czego się ponabijać. Zawsze mnie bawiło spotykanie przypadkowo takich po latach, wciąż w tych samych ubraniach, z tym samym wrednym i tępmy wyrazem mordy, fuj. Nie dziwię się, że dziewczyny lata temu takimi gardziły.

musisz pokazać matce że nie ma nad Toba kontroli. Demonstracyjnie rób coś na co ona się nie zgadza, żeby zrozumiała, że jesteś dorosłym mężczyzną z prawem do własnego życia. Przygotuj się na to, ze moga byc ostre jazdy, typu wyrzucanie z domu, nieodzywanie sie tygodniami, zawały serca na zawołanie. Repertuar narzędzi przymusu jest duży, zależy tylko od wyobrażni toksycznego rodzica i jego zdeterminowania to z innego forum

no to rzuć w cholerę psychoterapeute a te pięć dych odkładaj.

Gość gość
prawiczandra spiknij się z manem, stworzycie piękną parkę dwóch frustratów, będziecie sobie pluć na kobiety, rodziców i cały świat. Jakbym miał takiego "synka" to tez bym się załamał i starał pozbyć jak najprędzej ze swojego życia. Dlatego od maleńkości uczę swoje dzieci, aby z nieudacznikami, frustratami, biedota i wszelka patologia się nie zadawały.

Gość gość
ja bym jak najszybciej zebrał kasę na wyprowadzkę, wyłączył komórkę lub zablokował numer i spieprzał od takiej matki.

Gość Szaraczekkk
Może napisze o swoich doświadczeniach. W podstawówce dziewczyny robily sobie ze mnie jaja. Nie byłem zbyt ogarnięty i przebojowy. W LO nie było wcale lepiej. Ale czas płynie szybko. Dorosłem, zmężniałem, zwiedziłem kawał świata, uprawiałem sport w każdej wolnej chwili, dużo czytałem, skończyłem dobre studia, mam świetną pracę w której się realizuje. Kobiety też się pojawiły i w tym momencie mogę wybierać i przebierać. A co do tamtych czasów. Miło po wielu latach spotkać tamte osoby i powiedzieć " duża cola ", " duża pizza ". I popatrzeć na ich zmęczone, przeorane przez twarde życie, twarze :) No i co im mogę powiedzieć? " Trzeba się było uczyć j****y plebsie, a nie tyrać za 5-8zł za godzinę "

Gość gość
Nic o mnie chłopczyku nie wiesz, nie wiesz jak byłem wychowywany i jak żyłem. Jestem półtorej dekady starszy, więc wiem doskonale jakie są różnice w wychowywaniu dzieci na przestrzeni lat. Masz traumę po czym - mama biła (większość rodziców to robiła), sprzedała gdzieś/komuś? za flaszkę czy dwie, przypalała, głodziła, katowała żelastwem?! Jeżeli nie i była tylko poirytowana to widocznie miała ku temu powody. Najprawdopodobniej nie spodziewała się, że tak się potoczy jej życie, oczekiwała czegoś innego, ale jej nie wyszło. Czasem człowiek się stara ze wszystkich sił, ale niewiele z tego wychodzi. Jedna z największych tragedii dla rodzica to mieć głupie dziecko.

Gość gość
prawiki nie odpisują, bo muszą zjechać na ręcznym i wyspać się na jutrzejsze rozpoczęcie roku szkolnego.

Gość gość
gość Żadna kobieta na poziomie nie dostanie po 'gębie', ani nic z tych rzeczy. Tego typu kobiety nie wiążą się z popaprańcami życiowymi tylko z mężczyznami z klasa, kasa i na poziomie. To jakieś wymysły sfrustrowanych prawików, marzą o tym, aby te, które ich olały cierpiały i chyba się onanizują pod to, ale nici z tego. Swoim pluciem i jadem tylko potwierdzacie jakimi nieudacznikami jesteście. Takim czymś się po prostu gardzi, ale jesteście potrzebni, aby było z czego się ponabijać. Zawsze mnie bawiło spotykanie przypadkowo takich po latach, wciąż w tych samych ubraniach, z tym samym wrednym i tępmy wyrazem mordy, fuj. Nie dziwię się, że dziewczyny lata temu takimi gardziły. xxx zalecam wizytę u psychiatry bo masz nieźle nasrane w głowie !

Gość gość
Chlopie daj sobie spokoj z dyskusjami na babskim forum one zawsze beda cie wyzywac od najgorszych ! Ci ludzie nie rozumieja jak to jest bys odrzuconym i pominientym przez spoleczenstwo i rodzine bo nigdy nie zaznali takiego koszmaru ! proponuje znalesc sobie zajecie i o tym nie myslec powodzenia !

Gość gość84
A co o chodzi w tym temacie? Zdaje się, ze pierwotny temat był trochę inny niż obrażanie forumowych prawików, zatem proponuje aby do niego powrócić albo zakończyć temat. Tematów, w których się wszyscy nawzajem obrażają jest tu aż nadto...