Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faktycznie tak dużo jem Co powinnam zmienic w swoim zywieniu

Polecane posty

Gość Nasturcja 123
a ty wiesz w ogóle co to weglowodany? Weglowodany to np. owoce, warzywa, maka, chleb, czyli np. kanapka, tortilla, owsianka, banan, itp

Gość Nasturcja 123
skład twojej diety nie jest taki zły, musisz uwierzyc, ze jesz za mało, dietetyk ci powie to samo, ale moze ci zdoła ułozyc cos co podkreci metabolizm. Uporczywie chcesz znalezc widze cos innego, bo ci nie odpowiada wersja, ze jesz za mało... ale to jest przyczyna ze nei chudniesz

Gość gość
Nigdy nie uwierze ze ktos jest gruby bo za malo je

Gość gość
autorka nie jest gruba... a tyc mozna od za niskiej diety, to nie kwestia wiary tylko wiedzy, w sumie tyje sie po diecie, ale wychodzi na jedno, bo nikt nie wytrzyma w nieskończonosc

Gość gość
To ja dziś chyba przesadziłam? Byłam na imieninach babci... 1 śniadanie - 4 kanapki z masłem i miodem' 2 śniadanie - 4 kanapki z masłem i miodem po południu/wieczorem - trochę rosołu, ziemniaków i mały kotlet, 6 kawałków ciasta, 5 szklaneczek kompotu i koło 15 cukierków... Masakra

Gość gość
wezcie nie p********e o tym, ze nie macie czasu w pracy czegos zjesc. no nie wierze k***a, ze przez 8h pracodawca nie wypuszcza was do toalety nawet :D ja jak miałam 8h pracy z prawem do jednej przerwy, tez o nieregularnej godzinie, ale do łazienki mogłam wyjść kiedy chce. no bo trudno zeby ktos tego miał mi zabronic.. i co za problem, po wyjsciu z wc isc na chwile do swoich rzeczy czy do szatki i zjeść tego j****ego krakersika? :D

Gość Michel1983
Najlepsze rozwiązanie włączyć do diety zioła oraz różnego rodzaju produkty spożywcze, które znacznie przyśpieszają spalanie. Jednak najlepszym rozwiązaniem jest połączenie aktywności fizycznej oraz diety zbilansowanej, bo można stracić nadmiar kilogramów bez problemów z sylwetką oraz nadmiernego obciążania organizmu. Nie trzeba również wcale od razu stawiać na bardzo intensywne ćwiczenia. Można ćwiczyć różne proste ćwiczenia po pół godziny dziennie na brzuch http://likemed.com/pl/jak-schudn%C4%85%C4%87-z-brzucha/, które zajmują około 10 minut, na uda. Wystarczy kilkanaście minut i można w kilka tygodni uzyskać bardzo widoczne efekty.