Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie czy wy to widzicie

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni zastanawiam się nad naszym społeczeństwem, a konkretnie nad polskimi dziewczynami, dookoła same tłuste, zaniedbane, brzydkie dziewczny, wręcz babo chłopy. Gdzie się podziały ładne polskie dziewczyny? Uciekły za granicę? Zobaczcie na ulicy na te małolaty jak im sadło wystaje zza spodni, nad morzem pełno obleśnych, zapoconych brzydali. Nawet wczoraj puścili jakiś serial Khamidova ukryta prawda czy coś i tam pokazywali taką blondynę z tłustym brzuchem i krzywym ryjem, która to niby jest pięknością swojej szkoły, a jej siostra jakiś paszczur dosłownie, skąd to się bierze? Przecież polki zawsze były ładne. Czy ta chemia w jedzeniu wyprodukowała takie monstra? No już nie mówię, że ktoś ma być mega szczupły, piękny itd., ale do cholery niech zaczną robić koło siebie, te tłuste włosy, obleśne zarośnięte naskórkiem stopy i ten smród... Wasze babki były czystsze, chociaż nie miały łazienki i dezodorantów, tylko szare mydło!!! Pewnie zaraz naskoczą na mnie, ale taka do cholery prawda, rozejrzyjcie się dookoła jak wyjdziecie z domu, idzie przystojny chłopak z laską dwa razy taką jak on, na przystankach, w sklepach same pasztety, masakra jakaś!!! Mam taką pracę, że pracuje głownie z kobietami i one też zaczynają to dostrzegać? Co się dzieje w tej Polsce?

Gość fqcet nie brzdki
ja widzę i żygać mi się chce:)

Gość taki se on
Prawda, krytykują polaków, a same są tak zaniedbane, że aż brak słów na ich żałosny wygląd, blee

Gość zenek śmietsana
grube, brzydkie i pryszczate- ot wizerunek współczesnej polki

Gość gość
już pisałem tu na tym forum,że kobiety powinny mieć zakaz wstępu do żrłodajni typu McDonalds i inne tego typu ,smieciodajnie

Gość gość
powinny mieć zezwolenie na pożywanie posiłków w barach sałatkowych