Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pieniadze daja szczescie

Polecane posty

Gość gość

czy sa ważne w zyciu człowieka? dlaczego ludzie majacy pieniądze maja znajomych adoratorow,adoratorki,sa lubiani,powazani...jak myślicie? jakie sa wasze opinie?

Gość gość
rzadko ale daja slugusow

Gość gość
Nawet jeśli nie bezpośrednio, to pozwalają na rzeczy, które uszczęśliwiają.

Gość gość
jest duzo latwiej zyc.

Gość gość
nie, nic podobnego. Daja falszywych adoratorow, znajomych. Chyba ze ci wlasnie sa na zblizonym poziomie stanu posiadania wtedy mozna liczyc na to ze nas po prostu lubia, nie nasza kase. Co nie oznacza, ze nie moga okazac sie zaklamanym barachlem.

Gość gość
pytam ponieważ nie jestem majetna osoba i denerwuje mnie fakt ze osoby z pieniędzmi maja teraz większe powazanie niż osoba skromna...tak samo jest z szukaniem partnera..bogacz zwyklej dziewczyny nie wezmie..

Gość gość
ja mam pieniądze i nie jestem szczęśliwa może to banalne ale miłości na całe życie naprawdę nie kupisz

Gość gość
Jasne miłości się nie kupi. Ale lepiej być bogatym bez miłości, niż biednym bez miłości.

Gość gość
Pieniądze szczęścia nie dają ale trzeba je mieć bo po pierwsze w szczęściu nie przeszkadzają a po drugie w szczęściu pomagają... :)

Gość gość
no wlasnie..poznałam niedawno kolesia wlasnie z pieniędzmi,jak dowiedział się ze jestem sprzedawca w sklepie odzieżowym,mam problemy osobiste zwial gdzie pieprz rosnie...

Gość gość
mozliwe ze zwial bo masz te problemy osobiste i to wyklepalas. facetom takich rzeczy sie nie mowi, ich to nadmiernie obciaza.