Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Czy powinienem powiadomić Królewnę że przyjadę do Jej miasta

Polecane posty

Właśnie przeglądam noclegi. Problem w tym, że nie chcę robić zamieszania, a kiedyś PK nie odpowiedziała mi na moją wiadomość. Czyli co mi doradzacie. Powinienem Ją uprzedzić, czy zrobić niespodziankę?

Zachowaj się chociaż raz jak mężczyzna i podejmij decyzję sam a nie o wszystko na forum pytasz :O

Mylisz się fiku. Ona mnie podbudowuje, i czuję, że jest "z woli Bożej"... Poza tym to najpiękniejsza kobieta, jaką w życiu widziałem . . .

Moim zdaniem powinieś powiadomić psychiatrę....

Gość gość
a ilu gwiazdkowy hotel chcesz wynając czy tylko motel jak jedziesz z tak daleka to moze zbyt duze koszty poniesiesz zastanów sie jeszcze raz czy warto tak sie poswiecac

Poświęcać sie na pewno warto. Karolcie bym nawet przed dzikim zwierzęciem obronił . . .

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jak tam już będziesz napisz ze właśnie spacerujesz taką i taką ulicą i czekaj na reakcje:-)

Gość gość
kamien z serca to chociaz nie przepłaci biedaczek

Gość gość
taaa i OFlaguj sie na biało zeby nie ostrzealno cie

8 lat podchodów i pierwsze podejście , a Ty się łudzisz,że to będzie miłość płomienna bardziej jak w brazylijskiej telenoweli ;)

pavlo. Ja miałem parę snów proroczych, dotyczących Jej osoby, co zdaje mi się wskazywać, że Ona jest moją drugą połówką z woli Bożej. Wy ateiści żyjecie słabym życiem i słabą śmiercią pomrzecie. Ja zawsze starałem się żyć uczciwie i zawsze o Bogu się wyrażałem z szacunkiem, to może spotka mnie trochę sprawiedliwości na świecie. Ktoś starający się postępować właściwie może i może liczyć na śliczną, kochającą królewnę o perłowych włosach. Ateista, taki jak ty, prawdopodobnie może liczyć na heterę, która odbierze mu zdrowie. Tak działa sprawiedliwość pavlo . . .

"pavlo. Ja miałem parę snów proroczych," X W Świętego Mikołaja też wierzysz? :D X "dotyczących Jej osoby, co zdaje mi się wskazywać, że Ona jest moją drugą połówką z woli Bożej. Wy ateiści żyjecie słabym życiem i słabą śmiercią pomrzecie." X xTo pewnie też wiesz z swoich proroczych snów prawda ;) " Ja zawsze starałem się żyć uczciwie i zawsze o Bogu się wyrażałem z szacunkiem, to może spotka mnie trochę sprawiedliwości na świecie. Ktoś starający się postępować właściwie może i może liczyć na śliczną, kochającą królewnę o perłowych włosach." X Tak sobie tłumacz to, że ona Ci się należy ;) Nie płacz tylko gdy okaże się, że ona nawet splunąć na Ciebie nie chce a co dopiero z Tobą być :O X " Ateista, taki jak ty, prawdopodobnie może liczyć na heterę, która odbierze mu zdrowie." X Ateista taki jak ja może liczyć na to na co ma ochotę bo wie , że jak sam nie zapracuje na coś/kogoś to żadna mityczna trójgłowa postać jemu nie pomoże :D X " Tak działa sprawiedliwość pavlo . . " X Póki co ta Twoja sprawiedliwość działa tak że dobijasz 30-stki i jesteś samotny jak palec ;)

Nie ośmieszaj się pavlo. Chodzisz tutaj nawiedzony, bo wiesz, że na niczyją pomoc nie możesz liczyć. Mi do 30-tki jeszcze daleko. Mogłem mieć parę dziewczyn, które odrzuciłem. Poza tym Sprawiedliwość na tym polega, że bywamy wystawiani na próby. A czy jestem samotny? Mam poważne i logiczne powody by przypuszczać, że Karolcia to właśnie ta . . . A św Mikołaj to biskup Mirry zdaje się, więc istniał naprawdę . . .

Widzisz różnica jest taka że ja wchodzę tu nie poto by szukać pomocy tak jak Ty. Ja mam zaufane osoby w realnym świecie które mi pomagają jak mam problem. Ty z kolei niedługo będziesz na kafe się pytał jak się ubrac bo nie masz się kogo poradzić ;) Strasznie sprawiedliwy ten Twój Bóg - ty jako wierzący nie masz własnego mieszkania,dobrze płatnej pracy,kobiety,przyjaciół, a ateista taki jak ja nie ma takich problemów :D

" A czy jestem samotny? Mam poważne i logiczne powody by przypuszczać, że Karolcia to właśnie ta . . ." X Logika tej wypowiedzi powala na kolana ;)

Æðelgast-No dobra, a co zrobisz w sytuacji, kiedy będzie chcieć z tobą seksu. Skoro seks cię brzydzi i odpycha, a ona chciała by seksu, to wtedy uznasz ją za diabła?

BSA Mnie brzydziłby seks, z byle kim, byle gdzie, byle jak. A Karolcia jest dla mnie kobiecym ideałem. W pewnym sensie kwintesencją zdrowia i czystości. . .

Gość Man from darker side
BSA dobrze pisze.