Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i jestem starą panną

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Spadaj orange wyzlosliwiac sie gdzie indziej. Stara panna to cenna osoba.

Gość gość
To nie znaczy, że nie są cenne. Może to tylko chwilowy brak popytu? :-)

Gość gość
to wyjdźcie do ludzi. zmieńcie fryzury, nowy stanik itp

Gość gość
Ja mam 31 lat i tez jestem sama, miałam kiedys narzeczonego ktory ZDRADZAL MNIE NON STOP, moja kolezanka mnie ostrzegała, mowila zebym go sprawdzila, myslalam ze jest zazdrosna ze ja kogos mam a ona nie ale potem dała mi dowod. Nie wierzylam, kazalam jej sie odwalic ode mnie. W koncu samo wyszlo przypadkiem, bylismy razem 6 lat a on w miedzyczasie mial co najmniej 4 inne dziewczyny. Minelo 5 lat od rozstania a ja nikogo nie poznałam. Faceci chca seksu ''na juz'' a ja tak nie potrafie, chce kogos dobrze poznac, spedzac wspolnie czas. To tak jak z jedzeniem. Masz obiad i deser. Zjesz najpierw deser to nie masz ochoty na obiad :O do d**y to wszystko

Gość Żigolak
33 lata i stara panna??? To jakieś nieporozumienie. Teraz to standard, wiek w którym dopiero zawiera się bliższe związki. Ale przebrzmiewa nawet z tonu twoich wypowiedzi, że jesteś zgorzkniała i zrzędliwa. Co jest tego przyczyną? No sorry ale takim nastawieniem odgonisz nawet najbardziej napalonego adoratora. Sąsiadka po 40 ce już ma 3-go męża, a jest z 3-ką dzieci z poprzednich związków. Dopiero mogła by narzekać. Zawsze uśmiechnięta, dynamiczna, z każdym zagada. Chyba za wiele w swoim biurze chciałaś coś ukręcić. A to najgorsza chyba opcja i najlepszy sposób aby pozostać singlem. Tam to tylko romansiki i skoki na boki. I jeszcze jedno, mężczyzna to taki stwór, który generalnie nie lubi feministek.

Gość gość
ale wstyd zostać starą panną :D

Gość aśkaa
ja mam 32 lata i tez jestem sama, nie czekam na związek i nie robie nic zeby był. żyję sobie i mam bardzo fajne życie, każdy dzień jest taki jak chcę! :-D jak kiedys ktoś będzie chciał się ze mna związać, to będzie miał trudny ozrech do zgryzienia, bo będzie musiał naprawdę się postarac, bo zwiążę się z kims tylko po to, zeby mi było jesczze lepiej w zyciu niż teraz, jesli ma mi być gorzej, mam się bać że zdradzi, zostawi itp. to w ogóle się nie będe wiązać.

Gość Żigolak
Ja mam 31 lat i tez jestem sama, miałam kiedys narzeczonego ktory ZDRADZAL MNIE NON STOP, I widzę, że dalej nie potrafisz się z tego chorego związku uwolnić. Wszystkich już zaszufladkowałaś, chcą tylko seksu. A ja w to nie wierzę. To po prostu twoje podejście. Nieśmiałego odstraszasz bo co w nim interesującego, a jedynie masz tylko tych którym o jedno chodzi, jedna kreska więcej. Ciągle dokonujesz tego samego wyboru. Tamtemu kolesiowi też chodziło tylko o seks. I dalej tak wybierasz. Popatrz na tych z tyłu, którzy mogą wydawać się mało interesujący, mało rozrywkowi, ale mający coś więcej do zaoferowania niż tylko zaganiacz.

Gość aśkaa
jasne wstyd :-D chyba na twojej wsi :-D ja tam współczuję dziewczynom zamkniętym w domach z dziećmi podczas gdy jasnie pan mąż romansuje w pracy... i mozecie się zdziwić, ale mężom wcale takie 30+ nie przeszkadzają :-D biora wszystko jak leci :-O u mnie w pracy 4 żonatych próbuj się ze mna umówić :-D sa skresleni na zawsze i to z conajmniej 2 powodów!

Gość aśkaa
a poza tym współczuję ci że ustawiasz swoje życie pod zycie innych ludzi i ich poczucia co jest wstydem a co nie :-D ja żyję tylko dla siebie i zyję jak chcę

Gość gość
taaak oszukuj się :) zobaczymy na starość jak zaśpiewasz- bezdzietna i samotna :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A w Pradze Czeskiej bylas ?

Gość aśkaa
przeciez dla ciebie juz jestem stara i patrz nadal mam się świetnie i niczego nie żałuję współczuję ci naprawdę, bo ja będe stara panną z usmiechem na twarzy, milionem zajęc i pasji a ty będziesz zgorzkniałą wykorzystaną kobietą bez własnego życia, która będzie siedziec z nosem przyklejonym na oknie w oczekiwaniu na wymuszone odziwedziny swoich dzieci, którym przeciez tyyyle poświęciła ;-) tyle wiesz o moim zyciu w przyszłosci, ile ja o twoim :-D

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje_
zobaczymy na starość jak zaśpiewasz- bezdzietna i samotna>>a już myślałem że będą 3 strony i nikt z tą szlanka wody na starośc nie wyskoczy :D nie udało się może jednak :D v dołek wam powie dlaczego nie macie faceta mimo iż tak usilnie chcecie bo nie chce mi się pisać ciągle tego samego.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja ze wsi jestem.

Gość gość
ja nie mam urody i dlatego jestem samotna

Gość ALVRO35
A mi stuknie niebawem 35 i tez jestem sam nie mam żony dzieci i nie wiem czy się cieszyć czy smucić

Gość gość
ja jak do 40 nie wyjdę za mąż to poszukam miejsca w zakonie :o

Skad ja mam wiedziec czemu inne nie maja faceta? 10_cos_tam, nawet jesli napisales u mnie w temacie cos zlosliwego, to myslisz, ze ja spisuje i pamietam te madrosci? Moge sie wypowiadac tylko za siebie.

Gość gość
jestem starą panną i jestem juz na etapie, ze mam to w d***e, też tu kiedyś dotrzesz :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
ALVRO 35 a jak Ty sie uchowales ?

Gość gość
z tym ze ja interesuję mezczyzn, cały czas ktos mnie adoruje, ale i tak mnie nie kreca, juz nawet pomijajac fakt ze sa a to po pzrejsciach, a to zonaci, a to z calkiem innej bajki (z tej ostatniej to nawet mnie pociagal mimo obiektywnej malej atrakcynosci, ale zyciorysy mamy na przeciwleglych biegunach)

Gość ona30tka
hej, dużo nas tu starych panien widze:D łącze się z Wami z bólu i radości bo widze ze rozne podejście do sprawy są. Ja tez jestem sama i szczerze mówiąc do d**y ten stan:) wszystkie naokoło koleżanki już po slubach bądź w trakcie przygotować, dzieci już sa bądź w drodze, a ja tylko taka ciocia do zabawy. dużo osob wlasnie mowi zajmij się czyms, rob co lubisz, wyjdz do ludzi. tylko z kim do tych ludzi wyjść? z koleznka i jej męzem? pracuje w zawodzie który lubie, często zostaje po godzinach bo nie chce mi się wracac do pustych scian. jakiś czas temu jeszcze było paru singli wokół mnie to się wyjezdzalo gdzies, zwiedzialo, a teraz pomalu nawet to zanika bo każdy woli ze swoja rodzina, partnerem...chyba nic mnie tak nie przeraz jak samotność.

Ja nie mowie, ze mi dobrze samej , a mam 28 lat. Ale nikt mnie nie chce poznac, ja nikogo nie poznaje, wiec w wieku 33 lat bede sama. A dzieci nie chce i to sie nie zmieni juz raczej.

Gość Normalny Gość
Bardzo dobrze, mam nadzieję że zdechniesz samotna.

Gość gość
lepiej się dziewczyny sprężcie bo samotność to taka straszna trwoga jak śpiewał Riedel...w wieku 30+ jeszcze macie szanse, później będzie to graniczyło z cudem