Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BógMnieOdmineił

Bóg odmienił me życie

Polecane posty

Gość BógMnieOdmineił

me dawne grzeszne, smieciowe zycie odeszlo w zapomnienie. Bog mnie odmienil, przemienil ma dusze. A wasza? Poznaliscie juz Pana?

Gość xiądzRuchan
byłaś w kościele i osrał cie gównem rzadkim

Gość BógMnieOdmineił
Otóż nie. Było to w domu. Pamietam ten dzien doskonale.

Gość gość
A ja zrobiłam to sama.

Gość gość
boga nie ma":)

Gość BógMnieOdmineił
Bóg kocha wszystkich. Morderców tez, oni rowniez moga sie nawrocic. Mowili w TV kiedys o facecie ktory siedzial w wiezieniu, nie pamietam za co, ale tam zaczal chodzic na nabozenstwa w wieziennej kaplicy i zostal pastorem po wyjsciu. Bylo to w Polsce

Gość BógMnieOdmineił
Wielu było którzy mówili Boga nie ma (ja tez) a potem przekonali się że On istnieje.

Posłuchaj ty nie jesteś odmieniona ty jesteś p*****lnięta. Twoje bajeczki to nie jest żadna odmiana ty tylko zafascynowałaś się religią jedną z wielu tysięcy - jesteś zerem.

Gość BógMnieOdmineił
Ciesze sie ze to mowisz "Bedziecie w nienawisci z powodu imienia Mego" 😘

Gość xiądzRuchan
w domu cię osrał, to masz szczęście

Gość BógMnieOdmineił
A podobno Polska najbardziej religijny po Portugalii kraj Europy :) Ewidentne klamstwa episkopatu

Gość BógMnieOdmineił
Ale pewnie teraz sie nasmiewacie a pozniej poslecie swoje dzieci do komunii bo co ludzie powiedza :) i koniecznie slub koscielny zeby ciotka zyta nie gadala.

Biblia to jest cholernie skrupulatnie napisana książka przez genialnego stratega umysłami, a żydzi są dobrzy w tym stary testament to majstersztyk gier i zabaw liczbami - poczytaj o tym. Trzymasz się swojej religii tylko dlatego że ktoś tak napisał, a inni trzymają się swoich religii mimo że nie otrzymali żadnych zapewnień od ich autorów. Wychodzi na to że wyznawcy innych religii niż katolicyzm są bardziej wierzący i oddani swojej religii od katolików bo ty potrzebujesz dowodów i obiecanek słownych, oni nie.

Gość gość
chore forum dla psychopatow i dewiantow. to nie jest forum dla normalnych kobiet. przeciez zalozycielka tematu nikogo nie obrazila...to jest szambo!

Gość BógMnieOdmineił
Nie jestem katoliczką :)

Gość BógMnieOdmineił
gosc - no niestety, smutna prawda. Na tym forum nie mozna nic napisac bo zaraz cie wyzwa i zmieszaja z blotem. Obluda i zaklamanie.

Gość gość
Najgorsze jest to, ze to szambo jest wylegarnia degeneratow I zboczencow. Rosnie nowa generacja pod patronatem redakcji, ktora takim jak ja blokuje IP, a toleruje i popiera takich jak pravik, przemek kutas 22.

Nie dość że katoliczka to jeszcze kłamca i hipokrytka. Twój Jezusek też ostrzegał przed takimi jak ty. Nic nie znaczycie.

Gość gość
biedny, zalosny, nieszczesny synu

Gość xiądzRucha
nie katoliczka to kto , religia smoleńska, czy czcicielka , kutasa Jezusowego, obrzezanego,

Gość gość
jeszcze jeden pomiot szatanski zabral glos - to jest tuba tego forum

Udławcie się waszą religią wasze bożki wam nie pomogą. Wy śmiejecie się ze mnie ja śmieje się z was lecz to ja jestem nabliżej prawdy nie wy i nigdy nie będziecie.

Gość gość
To nie smiech to zalosc, Synu. Ale zrozumienie tego jest chyba dla Ciebie zbyt trudne

Gość xiądzRucha
to pewno jesteś autorko reinkarnacją Hioba, któremu też Bóg odmienił , życie na prośbę Szatana

Tylko na tyle cię stać? Na wymówienie słowa "żałość"? A czy twoje słowo "żałość" wytłumaczy tysiące prawd napisanych przeze mnie i zagadek na które odpowiedzi doskonale znam. Czy twoje słowo "żałość" odpowie na setki pytań religijnych które mógłbym ci zadać na temat twojej religii? Chyba nie dlaczego więc używasz tego słowa "żałość" skoro kompletnie nie pasuje ono do niczego i niczego nie tłumaczy? Lub inaczej dlaczego ja nie używam tego słowa skoro pasowałoby idealnie aby wyrazić nędzność waszej egzystencji i ubogość życia wynikającą z nieznajomości siły wyższej? Wiesz kim jesteś dla mnie. Mniej niż zero.

Gość BógMnieOdmineił
Protestantyzm, mowi ci to cos? :D Pewnie nie 🖐️ katolicy to tylko częśc chrzescijan 🖐️

Gość xiądzRucha
a to wierzysz w kutasa Lutra, też ciekawe

Gość gość
A ja Ci powiem krotko Synu. Madrzejsi ode mnie I od Ciebie WIERZYLI !Powiem Ci tez, ze spotkalem juz takich jak Ty, ktorzy przejrzeli na oczy i padli na kolana. I tego Ci zycze z calego serca. A kontynuowanie naszego dialogu nie ma w tej chwili sensu. Nie dlatego, ze masz prostackie maniery. Nie ma sensu, poniewaz Ty nie umiesz dyskutowac.

Gość BógMnieOdmineił
Widze znajomosc wyznan u ciebie lezy i kwiczy :) Nie jestem ewangeliczka i nawet nigdy u mnie w kosciele o lutrze sie nie wspominalo :D Luter = Ewangelicym a nie caly protestantyzm.