Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto wiek jak wygląda słodka słowianka

Polecane posty

Gość gość
Tempa szczało widać że cie tzipsko swędzi,po co podawałaś swój numer tel.na samym początku,no po co? gdybym miał taką żonę kurrwiszona to bym za kłaki z domu wyrzucił hrrr tfu.:o

dzien dobry ss v34 sorelllllla mam nadzieje ze nie wlasnie macie okres, ktory pojawil sie jak zwykle o czasie i w związku z tym tryskacie dzisiaj swietnym chumorem Zycze tego zresztą wszystkim pieknym laskom z kafe Tym mniej pieknym tak jak se same zyczą, zycze

Gość gość
"chumorem":O o ja pierrdole co za tępak skończony :O JZB wruć hłopcze do szkoły bo nieznasz się na ortografji i trohę niebardzo ómiesz pisać

o zapomniałam szkoła się zaczeła bo te standartowe wyzwiska podstawówką zalatują ....jołopie nienakręcaj się tak 💤

A co jest złego w rozmowie z obcym facetem/kobietą? Czy nie istnieje już coś takiego jak znajomość? Czy jak moja żona idzie na piwo z kolegami z pracy, to znaczy, że jest dzi***ą?

Gość gość
"nienakręcaj" :O Siostra! nie z czasownikami piszemy razem tępaczko!!! zalatuje Ci podstawówką? Racja! bo powinnaś tam wrócić by się gramatyki i ortografii douczyć zajeebana tępa dzido z HIVem i zgniła,ropiejącą peezdą :O

Gość gość
niebardzo ómiesz pisać ///////////// lepszy się znalazł . nie widzisz spierrdolino końska że to ironia była??? boooooooooooooooooooosssssshhhhhhhhhhhh:D co za tępe niuniusie :D🖐️

Gość gość
Ale chamówa.Nie ma co się nawet logować :(

Gość gość
Koledzy z pracy to inna sprawa niz wysylanie swoich fot facetom z forum erotycznego!!!podawanie im ssojego numeru i rozmowa na skejpie. Mam pytanie do oanow ktorzy z nia rozmawiali.widzieliscie jej faceta podczas rozmowy?nie?ups czyzby sie ukrywala?

Gość gość
Siostra, dla takiej spierrdoliny kurrewskiej jak ty mam się nakręcac??? Pogrzało Cię? :D Idz się dziffko sypać z tymi swoimi bambusami i roznoś HIV-a dalej :D

sorelllla lubie te twoja lapke w gorze i to ze tak konkretnie zawsze odpowiadasz tym bardziej z przyjemnoscia zycze ci tego samego za dwa tygodnie nie zapomnij ze masz dni plodne chyba licho nie spi

Gość gość
Jzb jaki zorientowany jesteś :P

Gość gość
Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Niech Nowy zagości, niech Desznik zagości, Niech miłość zagości w Was, niech miłość zagości w Was :classic_cool: Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Niech Amstaf zagości, niech Janusz zagości, Niech gejostwo zagości w Was, niech gejostwo zagości w Was :classic_cool: Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Duchu Cafe przyjdź Niech Stafik zagości, niech Jasiek zagości, Niech penis zagości w Was, niech penis zagości w Was :classic_cool: Wołamy Duchu przyjdź... Wołamy Duchu przyjdź... Wołamy Duchu przyjdź... :classic_cool:

Bo widzisz...to wyzsza szkola jest- nie dla kazdego - moj maz wsrod znajomych na skype ma rowniez nieznana mi hermannke czy inna pieknosc zachodu - mozesz jechac po mnie jak chcesz- my wiemy swoje :) i gra muzyka:)

jasne ze brnąc...podrywasz mnie ?a może się ze mnie nasmiewasz :( tak czy siak dzięki :classic_cool:

sorella podrywam nie nasmiewam sie nigdy z fajnych dziewczyn wczoraj nawet pytalem czy jestes ladna i czy ktoc cie widzidzial ale nikt nie odpowiedzial

Gość gość
impotencie z czym do dziewczyn :(

ss moge powiedziedziec wszystkim ze widzialem cie na koncercie ? i ze prawie mielismy sie przerznąć ? tylko duzo znajomych bylo ? i ze masz fajna figure i biust ? czy lepiej milczec

Gość gość
zmien forum jzb ,flaku jeden

Gość gość
Slowianka gra w disco polo :D

Gość gość
ona gra ale instrument czesto zawodzi :D

Gość gość
Słowianka lubi grę w czoko i często przyjmuje w kakaowe oko :D

Gość gość
wspoczuje słowianka juz wole faceta ze sterczaca pauka niz impotenta muzykalnego :classic_cool: