Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża_blogerka

jesienne trendy

Polecane posty

Gość świeża_blogerka

Silesia zaangażowała blogerki do stworzenia jesiennego lookbook'a. Zdecydowanie bardzo fajna akcja :) Warto sprawdzić: http://silesiacitycenter.com.pl/pl/blogerki-stworzy%C5%82y-jesienny-lookbook-dla-silesia-city-center.html Ja zakochałam się w stylizacji Fog Dancing :))))

Gość gość
na jesień to trzeba pamiętać o płaszczu

Gość Kasia666777
Ja kupiłam sobie skórzaną spódnicę w kolorze czarnym taką do kostek jest bardzo ciepła polecam

Gość skórzane spodnie to podstawa
tej jesieni www.fotoszok.pl/show.php/1734017_ca70f970.jpg.html

Gość szkaj
zatrzesienie ćwiekow itp w sieciowkach. ja buty musz emiec skorzane. w innych noga mi sie super mocno poci. w tym roku zamowilam sobie, a wlasciwie troche z pomoca firmy MYS Fashion sobie zaprojektowałam. wybrałam krój materiał itp. jestem b zadowolona

Gość gość
Podpowiedzi, jakie są trendy na jesień 2013 znajdziecie też na www.justlovely.pl

Gość gość
Fajny pomysł! No jak narazie Fog Dancing wyglada najlepiej :)

Gość 4t54y4y
ja ostatnio pokochałam swetry! tak jak nigdy w niech nie chodziłam znaczy chodziłam w takich rozpinanych tak teraz mam pełno swetrów takich grubych zimowych i kocham je chodzę w nich non stop. Już muszę je ukrywać przed mamą bo będzie gadanie "zaś coś sobie kupiłaś?" także to jest moje ostatnie odkrycie- swetry hehe no i chodzę tylko i wyłącznie w grubych wełnianych skarpetach te cienkie zostawiam na wiosnę

Gość gość
jak chcecie poszukać czegoś, co jest zgodne z aktualnymi trendami w modzie zwiazanej z butami, polecam wam eobuwie.com.pl