Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Szkoda mi Katarzyny W

Polecane posty

najsmieszniejsze jest to, ze daliscie sie nabrac na ta medialna manipulacje, przeciez ta cala smierc madzi to byla rozdmuchana zeby odwrocic uwage tepego spoleczenstwa (was) od innych wazniejszych spraw (np. w tamtym czasie acta itd.)

Gość gość
Ciasteczkowa żal mi cie :D

Gość gość
Kaaasiaaaaaaaaaal: "Powinna być uniewinniona i wzięta na terapię. Tyle w temacie" ->Ona ma osobowość dyssocjalną, inaczej mówiąc, jest psychopatką. Psychopatii się nie leczy, bo są to trwałe cechy osobowościowe. Psychopatów się nie terapiuje, ale trwale izoluje od społeczeństwa.

Gość gość
eh,kasia jest super,a mi brak jaj zeby zrobic to co ona i mecze sie

Gość gość
ci którzy jej tu bronią - mają podobną psychikę - to osoby chore , niezrównoważone, jak można litować się nad kimś takim? a kto litowal się nad biednym niewinnym dzieckiem? ona powinna dostać karę śmierci, szkoda że w Polsce nie ma takiej kary.I pomyśleć że taki pasożyt będzie teraz utrzymywany z moich podatków przez te wszystkie lata...

Gość gość
przestan placic podatki bueheh, pewnie i tak wystarczyloby kasce jedynie na waciki :P

Gość gość
Biedna Kasia, mogla zabic wczesniej i wybronic sie szokiem po porodzie :(

Gość gość
Ale nie ma naocznych świadków ona się nie przyznała, jak dla mnie to dowodów brak. Równie dobrze mogł być to wypadek, tak jak ona to przedstawia, dowody z badań biegłych- nie przekonuje mnie to, gdyż po pierwszej sekcji mówili przecież ze ciało zbyt zmrozone, ze za dużo czasu minęło, wiec jak to jest?

Gość gość
plebs sie domagal wysokiego wyroku po prostu i tak niektorzy rozczarowani,ze kaski na rynku miasta nie powiesza:P

Gość gość
Ciało było zamrożone i dlatego nie można było ustalić dokładnej daty śmierci, ale przyczyny śmierci jak najbardziej można ustalić po odtajaniu (rozmrożeniu) ciała. Tak to jest.

Gość gość
byłaby głupia gdyby się przyznała, od samego początku kłamala dobra z niej aktorka wszystkich nabrała...

Gość gość
powinni zbadac jaki byl udzial bartusia bo cos nie wierze ze to niewinny anioleczek

Gość gość
No ok, ale co w przypadku gdzy dziecko jej spdło a ona nie udziliła pomocy, to przecież nie jest morderstwo

Gość Zakochany w Pięknej Reni
bachor nie żyje i po chvj drążyć temat? Kasia żyje i to ona jest ofiarą bliskich, którzy zostawili ją bez pomocy i medialnej nagonki, co widać po absurdalnie wysokim wyroku. POZDROWIENIA DLA WIĘZIENIA. SPADNĄ KAJDANY I ZNÓW ZAŚWIECI SŁOŃCE.

Gość mamfeliczkaifredicza
a mi szkoda tego dziecka,a nie katarzyny.w jak tu piszą totalni idioci na dodatek z kamiennym sercem. Gwarantuje wam ze podczas silnego upadku na główkę mała Madzia poczuła przeogromny ból(życze wam abyscie taki kiedyś poczuli skoro bronicie morderczynię) a duszenie przecież też jest przyjemne,nieprawdaż?ta ściera zgotowała temu maleństwu wielkie cierpienie. ja też bym była niepocieszona gdybym zaszła w wieku 21 lat w ciążę,gdyż uwielbiam poczucie wolności,zajmowanie się głównie sobą,zwiedzania świata itp,natomiast jeśli zaszła bym już w tą ciążę to nigdy nie zabiła bym własnego dziecka,pokochałabym je tak że aż słów mi brak,i nigdy nie zrouzmiem jak można zabić człowieka, a w szczególności swojego dziecka!dla mnie ona jest zwykłym wcielniem diabła,gdy tylko na jej gębę patrze to czuje i widze zło... kamienne serce i ta egoistyczność:licze sie tylko ja i moje potrzeby,zachcianki,jak coś mi w tym przeszkodzi to zabiję.... dałabym jej 50lat a to dlatego żeby jak wyszła w wieku 70 paru to by nie miałą co z sobą począć biedulka hahha,ani renty ani mieszkania nic nic, i taka babcia by musiała żebrać i spać w przytułku , nie stać bym ją było na nic...a jakby gniła dożywotnio w więzieniu to wiadomo że takiej babci juz obojetne,wazne ze ma ciepło,ma gdzie spać, dostanie jakies tam jedzenie, ma telewizor, dlatego tak bym wlasnie postąpiła gdybym byla jej sędzią. to na ziemi to i tak żadna kara w porównaniu jaka ją spotka po śmierci tak więc ja nie chciałabym być tak okrutna mówiac że trzeba ją zabić itp, nie nie, ja nie jestem zła zeby tak mówić, ją czeka jeszcze lepsza jazda jak umrze,bo odebranie komuś życia to grzech najcięższy.Ty nie dałeś tej osobie życia, to nie masz prawa jej go odbierać. co do ludzi którzy uważają iż małe dzieci można "zlikwidować", aborcja jest jak najbardziej ok"kobieta jest wtedy takaaaa niezależna, możeeeeeee sama decydować o sobie""ma prawo wyboru""taka mała kijanka w ciele kobiety to nic,żadne dziecko" taka mała kijanka to CUD cud życia,i po to jest takie małe,takie niewinne, abyśmy od początku o nie dbali i zabiegali.Abysmy sie wykazali i pokazali jak bardzo je szanujemy i ze je kochamy od samego początku jak tylko sie dowiedzieliśmy o jego istnieniu.Zebysmy byli wlasnie wdzieczni za to ze nam sie udało,nam sie udalo je miec, wielbic Pana Boga za to,ze w moim ciele doszlo do takiego cudu stworzenia, i pomyslec sobie o tym ilu ludzi na swiecie chcialo by miec dziecko a nie mogą,więc to nie jest takie hop siup ze zawsze,od razu zawsze, dojdzie do zapłodnienia,inteligentni zauwazą że coś w tym jest głębszego,''że miałam szanse dać komuś życie,mieć swojego własnego syna czy córkę,a zabiłam jego/ją. a co do tego wyzwolenia kobiet i to że mogą mieć własny wybor bla bla bla, haha,brak słów,poprostu brak słów na was, tępiary, poprzewrcało wam sie w łbach o tej niezależności, myślicie też ,że jak macie na każdą noc innego w łóżku to że też jesteście takie niezależne, i że to wy korzystacie z facetów?żal mi was, w rzeczywistości jest zupełnie odwrotnie,to o co innego o was świadczy... a morderczynie swoich dzieci, które zabiły je w wieku 2,8,25 latczy w trakcie życia płodowego w łonie oj zapłaczecie,oj zapłaczecie po śmierci...w takich momentach ogarnia mnie litośc i straszny żal was.

Gość gość
gość: "No ok, ale co w przypadku gdzy dziecko jej spdło a ona nie udziliła pomocy, to przecież nie jest morderstwo". -> Nie rozumiesz, że biegli medycyny sądowej twierdzą, że uderzenie i obrażenia Magdy nie były śmiertelne, a śmierć poniosła przez zatkanie jej dopływu powietrza?!! Nie rozumiesz tego? Kaśka nie zrobiła ucisku na szyję, bo to zostawiłoby ślady na szyi, więc odcięła Magdzie dopływ powietrza kocem lub poduszką. Magda zmarła przez uduszenie, nie przez uraz głowy!!!

Gość mampierdiczkaisredicza
"Madzia poczuła przeogromny ból(życze wam abyscie taki kiedyś poczuli skoro bronicie morderczynię)" - Oh, jakie to chrzescijanskie! "wielbic Pana Boga za to,ze w moim ciele doszlo do takiego cudu stworzenia" - Ktorego pana boga? Jahwe,allaha czy jakis inny wymysl? "myślicie też ,że jak macie na każdą noc innego w łóżku to że też jesteście takie niezależne, i że to wy korzystacie z facetów?" - Nie, a ty tak myslisz? Skad w ogole to wytrzasnelas? "oj zapłaczecie,oj zapłaczecie po śmierci" - Po smierci zgnijemy w trumnach, tak samo jak i ty, wydaje mi sie,ze trupy nie placza ;)

Gość gość
nie rozumiecie ze to bylo ZAPLANOWANE MORDERSTWO???? czemu niby szukala info w necie ile dostanie za śmierć dziecka itp?????? to szmacisko zabilo z zimna krwia wlasne dziecko!!!!!!!!!! to NAJGORSZA ZBRODNIA jaka moze być, nie ma nic gorszego niz zabicie dziecka przez wlasna matke!!!!!!!!!!!

Gość gość
e tam, matka sratka, idealizujecie matczyna milosc, sa rozne matki, jedne za swoje dzieci dadza sie pokroic, a inne....kroja swoje dzieci ;) co za roznica czy bachora zabije matka czy ktos inny, rezultat jest taki sam, odwalcie sie od matek

Gość gość
moja coreczka tez jest madzia, ma pol roczku i jest wysliznela mi sie z kocyka

Gość gość
e tam, matka sratka, idealizujecie matczyna milosc, sa rozne matki Ot co. Sądząc po ilości dysfunkcyjnych i patologicznych matek w Polsce, gdzie maltretowanie psychiczne swoich dzieci jest na porządku dziennym :o

Gość gość
idiotki które bronicie morderczynię - lepiej się nie wypowiadajcie bo to tylko świadczy o was...

Gość gość
tez sie nie wypowiadaj swietojebliwa idiotko

Gość gość
Za wysoki dostała wyrok. Myślę, że to nie wina. Na to wszystko nałożyło się szereg okoliczności. Nie ukarałabym, ale za to wzięłabym się za jej teściów, męża. To nie jest tylko jej wina. Zrobiła najgorszą rzecz na świecie, ale winnych szukałabym gdzie indziej. Zresztą ona ma oczy zaszczutego zwierzęcia. Łatwo kogoś osądzać, ale większość z nas nie wie co zrobiłaby w danym momencie mając takie życie. Życia dziecku nic nie zwróci, ale to jest zły wyrok.

Gość gość
A gdzie bedzie siedziala, bo chce wysylac paczki na pocieche...i moze odwiedzac.

Gość gość
Nie bronię KW ale nie tylko ona jest tu winna. Gdyby to dziecko było szczęściem dla wszystkich nie byłoby tego. Takie sytuacje nie biorą się z powietrza. Coś je powoduje, rzucacie kamienie a nawet nikt się nie zastanowi DLACZEGO TAK SIĘ STAŁO???

Gość gość
Mam nadzieję, że jej zmniejszą wyrok. Ale to i tak niewiele pomoże.

Gość gość
aborcja powinna byc legalna i tyle, to byla wpadka, wpadki sie skrobie