Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Szkoda mi Katarzyny W

Polecane posty

Nawet gdyby zabila z premedytacja, kara powinna byc conajwyzej 4-5 lat w zawieszeniu na 2. Ten wyrok 25 lat to zbrodnia. Kasiu jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!€! Odwoluj sie!!!!!!!!!!!

Gość allle alle
to zasrane szmacisko powinni na pal wbić i wystawić na publiczny lincz!!!!!!!!!

Gość gość
zobaczycie, odwola sie i bedzie ok, nie ma w polsce miejsca na lincz!!! chcemy sprawiedliwej kary,2 lata!

Gość gość
mogłaby dostać nawet 25 lat, ale mogli jej zawieścić wykonanie

Gość gość
Strasznie dużo dostała Pięć lat to moim zdaniem już takie maksimum

Gość gość
Ta bezwzględna, zimna i wyrafinowana sucz, powinna dostać kare smierci !!!!!

Gość gość
Kasiu, nie poddawaj sie. Zagubilas sie w tym swiecie, ale pamietaj, ze sa ludzie zyczliwi, ktorzy Cie wspieraja...chocby na odleglosc. Nie cala Polska to tlum z piana na ustach domagajacy sie dozywocia albo i kary smierci. Sa tez ludzie wspolczujacy. Wiem, ze Ci trudno. Jestem matka, a mimo to rozumiem dlaczego to zrobilas. Zycze powodzenia.

Gość gość
Bzdura, zreszta kary smierci w Polsce nie ma. Uwazam, ze powinna otrzymac pomoc psychologiczna i byc na wolnosci, to wszystko.

Gość gość
biedna taka,niespelna rozumu.....:D,ktora matka poszukuje wiadomosci w internecie o skutkach zaczadzeniu,o tuszowaniu?TYLKO pozbawina skrupulow,wyrafinowana baba,a cel jej byl jeden.Pozbyc sie dzieciaka i jesli sie uda,udawac niewinna,z depresja kobiete.Zatem jak tu mozna mowic o chorobie?Manipulatorka niezla:D

Gość Zakochany w Pięknej Kasi
gość 13:22 Dokładnie. Kasiu jesteśmy z Tobą! Trzymaj się!

Gość gość
Trochę interesowałam się tym na początku, bo nie było o czym czytać, ale ogólnie mam taką teorię (niby spiskową, ale bez przesady) o całej sprawie: To jest rozdmuchane celowo (bo przecież to właśnie o tym pisano wszędzie) i celowo są utworzone dwa obozy, które są bardzo skrajne - jedni chcą kamieniować, drudzy mówią, że rodzic ma prawo zabić dziecko do 1 roku (swoją drogą - wszyscy chcą zabijać ;)). No i co robi człowiek czytający to wszystko? Może na przykład pomyśleć: "no, może nie do jednego roku, ale rzeczywiście są sytuacje, kiedy nawet urodzone dziecko jest problemem, to skomplikowane!". A przecież to prostsze niż się wydaje. Są ludzie, którzy chcieliby opiekować się Magdaleną, na pewno. Dobra, piszę prostsze, a przecież nic nie jest proste. Ale żeby pozwalać na zabijanie?

Gość gość
Nie wiem czy jest chora czy nie. Po prostu nie uwazam, ze zabicie polrocznego dziecka zasluguje na tak wysoka kare. Znam kobiete, ktora zabila 2-miesiecznego synka i dostala rok w zawiasach. I to jest sprawiedliwosc.

ta kobieta ma zaburzenie osobowości a to nie jest choroba. byla i jest w pelni świadoma tego, co robi. nie ma ZADNEGO usprawiedliwienia dla tej szmaty. na pal z nia.

Gość gość
Na pewno ona jest niewinna i kryje męża. Dlatego on uciekł do UK! :(

Gość gość
Zreszta wiekszosc dzieciobojczyn takich malych dzieci dostaje zawiasy. A tu wielka afera sie zrobila i 25 lat, jakby co najmniej pol wioski wymordowala!

Gość gość
przeciez ona dalej gralaby ta komedie i udawala ofiare.Gdyby sady postepowaly jak teraz w jej sprawie,moze mniej dzieci by umieralo niepotrzebnie

Gość gość
a niech umieraja przeludnienie jest

Gość gość
dzieckiem rzucila a jak to nic nie dalo to zadusila. i wam jest jej szkoda, nienormalni

Gość gość
nie lubie bachorow, katarzyna to moja bohaterka, ucze sie na jej bledach i w razie czego nie dam sie tak glupio zlapac :D

Gość gość
No właśnie, przecież do tej pory takie babki dostawały 8 lat, a tutaj 25 :O Chyba tylko dlatego, że telewizja wszystko nagrywa i jest ogólne podniecenie.

Gość gość
dostawaly mniej niz 8 lat, znam osobiscie taka i nie spedzila ani dnia w wiezieniu

Gość gość
moze jeszcze napiszecie, ze je pochwalacie :o

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal
Powinna być uniewinniona i wzięta na terapię. Tyle w temacie

Gość gość
ja nie pochwalam, ale jakos szczegolnie nie oburza mnie humanitarne usmiercanie malutkich dzieci, co innego ostre znecanie itp

Gość gość
dobrze jej tak, jestescie poyebani

Gość hurteks
a jaką karę dostał śliski kocyk ?

Gość gość
tak wyjdzie kiedyś

Gość gość
Moja mama kiedys powiedziala, ze troche rozumie Katarzyne W. podobno bylam tak okropnym dzieckiem, ze moja mama bya wykonczona psychicznie i fizycznie. tylko i wylacznie dzieki pomocy moich dziadkow jestesmy obie na tym swiecie. zdarzao jej sie po tygodniach nieprzespanych nocy, takich naprawde ciezkich, gdy moj tato wstawal do pracy o 5:00 a mama zmruzyla oczy tyko moze na godzinke, to wasnie miala rozne straszne mysli. dzieki Bogu babcia przychodzila, gdy tylko mogla i wtedy moja mam spala chociaz 3 godzinki. jednak nie rozumiemy juz tych wszystkich dlaszych szopek. przeciez dzieci wypadaja rodzicom z rak, spadaja z lozek itp, ale wtedy wzywa sie pogotowie, wola pomocy a nie zakopuje dziecko, gdziec w parku. a ten ojciec dla mnie tez jest jakich dzwiny. podbno spotkal ja, gdy wychodzila z domu. jak ojciec moze nie zauwazyc, ze z jego dzeckiem jest cos nie tak!!! nawet na nia nie spojrzal?? potem te wywiady, sesje zdjeciowe. wszyscy Ci "redaktorzy" powinni sie wstydzic teraz i oficjalnie przepraszac, ze z dzieciobojczyni zrobili celebrytke!!

Gość gość
mam nadzieje ze jej w pierdlu zrobia z doopska jesień średniowiecza

Gość gość
jakie szkoda..można się pogubić w swiecie ale ona szukala jak zabic dziecko, jaki zasiłek dostanie..no proszę Was.. Uważam ze kara 25 lat za zabójstwo, zbeszczeszczenie zwlok, klamanie o porwaniu, wszystko z premedytacja wiec ta kara jest adekwatna do czynu, i to te kobiety które dostawaly po 8 lat także powinny tyle dostać, co innego jest nieumysle spowodowanie śmierci, mój znajomy siedział 10 lat za kradzieże a ona za zabójstwo miała by dostać 5..puknijcie się w glowe!!! sa okna zycia, ośrodki adopcyjne dla takich które sobie nie radza i się "gubia" w zyciu!!! niektórzy ludzie latami starają się bezskutecznie o dzieci, czekaja latami na adopcje. chyba każdy ma swiadomosc jakie mogą być konsekwencje sexu, dziecko się samo na swiat nie pcha!!