Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Szkoda mi Katarzyny W

Polecane posty

Gość gość
w ktorego boga wierzysz kwoko? lepiej zacznij nosic burke,zeby cie allah nie kopnal w tylek,oj zaplaczesz po smierci

Gość zwieszontko
Homo – rodzaj SSAKÓW naczelnych z rodziny człowiekowatych (Hominidae) obejmujący współcześnie występującego człowieka rozumnego (Homo sapiens). Ssaki (Mammalia) – ZWIERZETA należące do kręgowców.

Gość gość
i jeszcze ten Rutkowski taki "dobry i wyrozumiały" bo nie ukatrupiła jego dziecka. Sili się na dobroć i ośmiesz się tylko, wszystko robi aby zwrócić na siebie uwagę . .

Gość gość
nigdy bym nie zabila swojego dziecka ! przeciez jest jeszcze aborcja!

Gość gość
taniej by wyniosło np zagazowanie KW, więc dlaczego w ramach oszczędności nie zabić Kaśki ?przecież rząd mówi tyle o oszczedzaniu ?

Wyrok w sprawie Kasi W . to przegięcie. Tak samo pod publikę był wyrok który zapadał 2000 lat temu. Pani Kasia święta nie jest , ale pewne czynniki się powtórzyły. Tylko pytanie zadam czy dzisiaj sąd umył ręce ? Moim zdaniem tak - ale wie tylko o tym on i jego rodzina. Serdeczne podziękowania do siebie samego , a przecież nie tak trudno otworzyc umsył " człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce..."

Gość gość
Bo nie ma w Polsce kary smierci, to po pierwsze. Po drugie, nawet jakby byla, to nie skazanoby Kaski na smierc. Po trzecie,w celach az roi sie od pedofilow, g****icieli i mordercow i jakos nikt nie szczeka za ich zagazowaniem, tylko czepiliscie sie Wasniewskiej. Jak juz chcecie gazowac to zbiorowo wszystkich wiezniow.

Gość gość
Gdyby tak utłuc tych wszystkich morderców, z wyrokami , to ile byśmy zaoszczędzili ? KROCIE !!!!!!!!!!! Dużo by zostało na leczenie np chorych dzieci, albo pomaganie rodzinom wielodzietnym .

Gość gość
po co pomagac rodzinom wielodzietnym, jak nie maja kasy to czemu naplodzili dzieciakow? taka pomoc od panstwa tylko ich zacheci do dalszego rozrodu, jak mnie nie stac to nie mam dzieci i tyle.

Gość gość
co za obłuda? ilu od razu obrońcow biedna Kasia ma pewnie o tym nawet nie wie, ale można jej pomóc finansowo, można też paczki słać do więzienia, itp.. a może jeszcze powinna nagrodę dostać jakąś....

Gość gość
chamstwo

Osobiście wspomoge ja finansowo bo mnie stać. Dla mnie jest ofiarą nie przestępca. Wyrok jest skandalem i powinien być zaskarzony do europejskiego trybunalu

Gość gość
szkoda, że w Polsce nie ma kary śmierci, chętnie wysłałabym ją na krzesełko