Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal

Szkoda mi Katarzyny W

Polecane posty

Gość mamfeliczkaifredicza
ale wy ludzie jestescie przewrotni i śmieszni, najpierw ją chcecie linczować i najlepiej zabić gołymi rękami,a jak już dostała wyrok to nagle mówicie że za "duuży wyrok" jesteście jak wachadło?nie macie własnego zdania czy jak?ale taka jest większośc ludzi, jeden coś żuci, drugi to podchwyci i już wszyscy inni idą tam gdzie jest większośc i jak małpy naśladują. a ty człowieku co masz do świętobliwości jak to nazwałeś? to cie tak ubodło że ktoś jest "świętobliwy"?, to cie boli ze ty nie jestes, ze nie potrafisz takim być?same te słowo powoduje iż sie od razu gniewasz?pomyśl, co może być z tobą nie tak, na jaką drogę zeszłeś...

Gość gość
swieto j e b l i w y ,a nie swietobliwy kwoko

Gość gość
Jesssu czytam i wierzyc sie nie chce. Jesli wy nie wierzycie w opinie bieglych-wyksztalconych w swoim fachu ludzi, ze jednak to bylo morderstwo, to komu? Bo ona twierdzi co innego? Juz pare razy zmieniala wersje wydarzen, mataczyla, klamala. A wy dalej wierzycie jej (niezrownowazonej psychicznie). Mozna nie chciec dziecka, chciec od nowa zaczac zycie. Ale jest tyle opcji lepszych od morderstwa. Poza tym niepowazny jest ten, kto mysli, ze taka zbrodnia ujdzie mu na sucho.

Gość eeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale my wierzymy,ze ona zabila bachora! Tylko uwazamy,ze wyrok jest zbyt wysoki za taki czyn!

szkoda że matka ciebie nie "zeskrobała" , idąc twoim tokiem"myslenia" to wpadka czy nie wpadka, czy to wazne, to czy tamto można poprostu''zeskrobać''....szkoda, a móglbys byc taki zeskrobany i ciebie by nie bylo, o jednego złego człowieka mniej na ziemi który zabiera nam tlen. jak mozna w taki sposob sie wogole wypowiadac o czlowieku...ty sam siebie nie szanujesz, bo pokazujesz ze niczym jest dla ciebie czlowieczenstwo,każdy człowiek,wiec twoja matka, twoj ojciec i sam ty tez nie jestes nikim waznym?nikim wartosciowym?za ciezkie zeby zrozumiec?napewno.

Gość gość
w koncu dotarlo, tak, ludzie sa nic nie warci,tak wlasnie mysle ty tez jestes smieciem i twoje bachory tez,paskudna zmoro ;)

bachora?czyli ty tez byles takim bachorem?jak kazdy inny bachor? i twoje dzieci tez sa bachorami?lub będą? i każde dziecko świata jest według ciebie bachorem?

Gość gość
Kaaasiaaaaaaaaaal Ale przecież ona też jest ofiarą. Nikt nie widział, że z nią jest coś nie tak? Wpadła, musiała urodzić, wyjsć za mąż, całe życie się posypało. gość Przecież niejedna tak ma, a dziecka nie zabiła.

ludzie sa nic nie warci, wiec ty tez jestes nic nie warty, żal mi ciebie zagubiony człowieku,ileż to musi być smutku i żalu w twoim życiu,napewno złości...gorzkich rozczarowań,niepewnośći siebie,nienawiści, otrząśnij się zanim będzie za pozno...

ludzie sa gownami, wystarczy popatrzec ile krzywdy wyrzadzaja tej planecie, i nie schlebiaj sobie, ze ty jestes dobrym czlowiekiem bo cos takiego nie istnieje, jestes glupkiem i tepakiem i zakala HOMO SAPIENS, rozwojem i inteligencja sie zatrzymalas w epoce kamienia lupanego macioro rozplodowa. i tak, uwazam wszystkich ludzi wlacznie z moimi bliskimi za nic szczegolnego, jestesmy tylko wiezniami naszej biologii, ale zeby to zrozumiec trzeba miec mozg, ktorego ty nie posiadasz, jestes na tym samym poziomie co jednokomorkowce.

Gość gość
co to, psychoanaliza przez internet? nie lubie ludzi i tyle, nie lubie tego gatunku niektorzy nie lubia pajakow albo psow, a ja nie lubie ludzi, co w tym zlego

najlepsze, ze te wszystkie obronczynie ludzi, ktore sie rozczulaja ze madzie glowka bolala, maja za nic zwierzeta i ich cierpienie, i ze je to tez boli jak ludzie sie nad nimi znecaja. PRZECIEZ TO TYLKO ZWIERZETA. k***y ludzkie.

Gość gość
podziwiam katarzyne w. za aktywna walke z problemem przeludnienia:)

Gość gość
A mi szkoda ze wyrok nie jest prawomocny

widze że nazywasz mnie tak i wymyślasz mi tak bo obawiasz sie i wewnątrz czujesz ze ty wlasnie taki/taka jesteś. wyzwiska są ostatnim aktem obrony i bezradności człowieka który nie może powiedzieć już nic sensownego więcej. upokarzanie innego człowieka świadczy tylko o tobie, i nie bój się ten kto zechce,zobaczy jaki/jaka naprawde jesteś. jestes człowiekiem,istotą wywyższoną spośród wszystkich innych żyjących na naszej planecie i nic na to nie poradzisz,twoja matka kobieta wydała cie na świat i- nic na to nie poradzisz,jesteś człowiekiem ,jednak upadłym. widocznie nie masz wśród swoich bliskich nikogo wartościowego-bardzo ci współczuję,ja na szczeście takich mam! i tak! zostałam wychowana wśród ogromu miłości!dlatego nie oceniam nikogo kogo nie poznam dokładnie, nie obrażam go ,i nie wymyślam nikomu, tak mnie moi wspaniali,ukochani bliscy nauczyli...to nie twoja wina że nikt ci nie pokazał jak żyć się powinno,ale sama/sam masz mózg,masz jeszcze to serce, spróbuj ,wyslij się zrozumieć co w życiu jest tak naprawdę ważne, i żę są, są naprawde ludzie z dobrym sercem na tej ziemi, proszę cię nie uogólniaj nigdy!potępiam uogólnianie! zwierzęta tak jak dzieci są szczególnie niewinne ,powinno sie je otaczać szczególną troską...

Gość gość
Ciasteczkowa... Po twojej wypowiedzi sądzę ze tepakiem jestes ty w dodatku zerem niezrownowazonym psychicznie

Gość gość
"jestes człowiekiem,istotą wywyższoną spośród wszystkich innych żyjących na naszej planecie " - heheh ,nie moge z tego, kto niby tak czlowieka wywyzszyl? bozia? raczej czlowiek sam sie postawil na piedestal, jestes megalomanka uwaga- ludzie naleza do krolestwa zwierzat, slodka malpko "zwierzęta tak jak dzieci są szczególnie niewinne ,powinno sie je otaczać szczególną troską... " -- jesz mieso?

mi ludzie zrobili duża krzywdę w życiu i też mogłabym powiedzieć ze ich nie lubię.. ale,ekhm "nie lubię" jak zwykłe jest to słowo? ileż ono wyraża?co właściwie znaczy "nie lubie"? "nie lubię musztardy bo mi nie smakuje""nie lubię tego koloru bo mi w nim brzydko"zastanów się, co przez to rozumiesz i odczuwasz mówiąc "nie lubię" ludzi....;)w końcu zrozumiesz jak płytkie jest to słowo...jeśli się głebiej zastanowisz zobaczysz ze nie ma sensu to co napisałeś/napisałaś...zależy ci na ludziach wiesz to wewnątrz bo gdyby ich zabrakło,gdyby na świecie cała ludzkość wyginęła a ty byś został sam wśród małp,psów,koni,krówek zobaczyłbyś jak bardzo potrzebujesz człowieka, i że nie ma drugiej takiej istoty na człowiek, człowiek potrafi dokonywać wielu wielkich rzeczy ,potrafi też jak nikt inny bardzo nisko upaść, ale takie jest nasze człowieczeństwo, zrozum, jesteś wyjątkowy,polecam najpierw trochę poczytać słów mądrych ludzi splecionych w książkach...

Gość gość
Wyrok dostała za mały, dobrze że przynajmniej ma karę pieniężną na pokrycie kosztów procesu-100 tyś. A niech płaci!

ja wiem kto tak człowieka wywyższył,a ty jeszcze nie wiesz? no widzisz ty jeszcze tego nie wiesz,a ja już od dawna wiem; ) "ludzie należą do królestwa zwierząt"naprawdę?daj na to jakieś mądre dowody, bo ja nie znalazłam w całym świecie naukowym potwierdzenia tych słów. jem mięso,gdyż mi smakuje;))))no i co?a ty jesz?: )

Gość gość
"co właściwie znaczy "nie lubie"?- polecam slownik jezyka polskiego "w końcu zrozumiesz jak płytkie jest to słowo" - slowo jak slowo, tak samo plytkie moze byc slowo kocham, bachor, k***a, kwoka "jeśli się głebiej zastanowisz zobaczysz ze nie ma sensu to co napisałeś/napisałaś" - a ty kto, psychiatra? psycholog? nie wmawiaj mi co mysle i co czuje, wydaje ci sie,ze wiesz lepiej? "zależy ci na ludziach wiesz to wewnątrz" - nienawidzisz ludzi,wiesz to wewnatrz "człowiek potrafi dokonywać wielu wielkich rzeczy" - podaj przyklad "polecam najpierw trochę poczytać słów mądrych ludzi splecionych w książkach... "- mam czytac o wielkosci ludzi, w ksiazkach napisanych przez ludzi,tak? to cos jak-bog istnieje poniwazw bilbii ktora podyktowal ludziom, jest napisane,ze on istnieje

Gość gość
No przegięli z tym wyrokiem. 25 lat to najgorsi zbrodniarze w naszym kraju dostają albo i nie. Sąd się chciał popisać czy jaki ciul?

Gość gość
no to mow,oswiec mnie kto wywyzszyl czlowieka czlowiek to gatunek ssaka,ssaki to zwierzeta, a co ty myslalas, ze czlowiek to magiczna istota zeslana przez jakiegos bozka na ziemie? jak jedzenie miesa ma sie do tego : "zwierzęta tak jak dzieci są szczególnie niewinne ,powinno sie je otaczać szczególną troską... "?

Gość szkoda że nie ma kary śmierci
bo ta suka zasłużyła na śmierć ! Zabiła takie cudowne bezbronne stworzenie, matka jest po to by broniła dziecko, nie zabijała

Gość gość
Szkoda ze nie dostala dozywocia. Mogla oddac dziecko, mogla duzo i bylaby wolna ale nie wybrala morderstwo i pokazanie sie w mediach. wyobrazcie sobie ze patrzyla w oczy swojej corce zanim ja zabila i nie mials litosci. Jakim trzeba byc czlowiekiem zabijajac bezbronne uzaleznione od niej dziecko, swoje dziecko ktore nie mialo szans na obrone. Mam nadzieje ze zgnije w pierdlu ona nie miala litosci oby kolezanki z celi tez nie mialy litosci. Moj syn jest trudnym dzieckiem ma 3 lata i zadnej nocki nie przespalam i nigdy nawet nie pomyslalam zeby go skrzywdzic a nie raz plakalam z bezsilnosci. Jak ktos nie chce dzieci to niech ich nie ma, niech odda ale na Boga nie zabija jak juz sie urodzilo.

masakra ale tępy, nie już nie mam siły pisać tłumaczyć, zwyczajnie już mi sie nie chce, i widze ze to nic i tak nie da ,ale powiem ci na koniec tylko tyle, że za może to być za ok 70 80 lat gdy odejdziesz, gdy umrzesz , zrozumiesz,zobaczysz,zapłaczesz,przeprosisz,będziesz błagał o wybaczenie!! a te kilkadziesiąt lat co to jest w porównaniu do całej wiecznośći, minie tak szybko że nawet nie zdąrzysz zauważyć a bedziesz na łożu śmierci!,dopiero wtedy "jak trwoga to do Boga".. JEDNAK STRATA CZASU TUTAJ, papa miłego dnia zycze!

Gość powinni dla niej zrobić
wyjątek i zabić potwora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A tak trzeba będzie utrzymywać darmozjada przez wiele lat.Taniej by wyniosło ZABIĆ wywłokę .

Gość gość
"jestes człowiekiem,istotą wywyższoną spośród wszystkich innych żyjących na naszej planecie i nic na to nie poradzisz,twoja matka kobieta wydała cie na świat i- nic na to nie poradzisz,jesteś człowiekiem ,jednak upadłym." Kolejna rąbnięta katoliczka uznająca się za zwieńczenie dzieła Bożego Zero pokory Jak dla mnie ludzie to się raczej powinni uważać za najniższy szczebel ewolucji Co dobrego z naszego gatunku dla świata? Sama zagłada

Gość gość
Może Waśniewska też spadnie z kocyka.....z pryczy. Bęc- i juz jej nie będzie.