Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlossska

Bardzo długie baby hair POMOCY

Polecane posty

Gość wlossska

Nie mogę sobie poradzić z moimi, bardzo długimi baby hair nad czołem. Najdłuższe sięgają mi prawie do brody, ale gdy chcę złapać włosy w kucyk, to są za krótkie. Poza tym mam mnóstwo krótszych, z którymi całkiem nie wiem co zrobić. Lubię zaczesywać włosy do góry (w kucyk, koczek), ale te okropne małe włoski psują fryzurę. Lakier nie pomaga.Zmagał się ktoś z takim problemem? Dodam, że mam łatwo przetłuszczające się i cienkie włosy. Proszę o porady.

Gość jebster
o k***a rzeczywiście masz problem

Gość gość
haha ale idiotka :D co za problem.. :O

Gość gość
baby hair mają do 2 cm, potem to po prostu włosy. Kretynko, nie wiesz co to wsuwka? Najlepiej ogól sobie czoło, będziesz miała wszystko ulizane.

Gość wlossska
idiotka nie idiotka, po prostu takie włoski nie wyglądają dobrze, więc proszę dziewczyny z większym doświadczeniem o porady.

Gość fioletka__
ja takie brałam na lakier

Gość wlossska
tylko te powyżej 2 cm nie są jak zwykłe włosy, tylko takie bardziej cienkie, słabsze od normalnych. Wsuwki ich nie utrzymują, zaraz wypadają.

Moja znajoma tak miała i "przylizywała" je żelem do włosów, tylko trzeba baaaardzooooo uważać, żeby nie nabrać za dużo, bo się skleją i będą wyglądać na tłuste.

Gość gość
zapleć se warkoczyka łahahahahhahahahhahahahhaha bejbi her, to chyba w d***e są2!!mwrjwjr

Gość arakaaana
niegość, dziękuję za pomysł, ale szczerze mówiąc bałabym się nałożyć na włosy żel, bo będą wyglądały jak tłuste.. Może guma? (Nie mam doświadczenia, ale zdaje mi się, że jest mniej tłusta od żelu). Albo jakiś inny specyfik?

Gość gość
inny specyfik? KUPA

Nie wiem, musisz popróbować sama, ja praktycznie zawsze noszę rozpuszczone włosy, więc nigdy nie miałam tego problemu ;)

Gość gość
sluzem z pipci se posmaruj

Gość gość
Ja mam z natury bardzo gęste włosy. Po umyciu są tak niesforne że wychodzą z kucyków wsuwek opasek. Po prostu nie da się ich ujarzmić. Nie są wysuszone. Po prostu zdrowe, gęste włosy. Kiedy je związuje mam dookoła głowy pełno maleńkich loczków które zawijają się we wszystkie strony. To jest Straszne. Jakbym się nie czesała...lakiery żele itp. pomagają na godzine dwie...

Gość gość
ogol leb do lysa

Gość gość
Kup sobie porzadny lakier do wlosow np silhouette czarny zapewniam ze zadne wloski nie beda Ci latac. najpierw zaczesz je szczotką kokówką z włosia dzika a potem prysnij tym lakierem zapewniam ze nawet tornado Ci tych Twoich baby hair nie ruszy