Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie potrafią się ubrać

Polecane posty

Gość gość

Chodzę od pewnego czasu na wesela i niestety ,kobiety wyglądają okropnie,sukienki przeważnie takie na codzien ,mają tylko ładne fryzury i makijaż ,faceci ubierają się z klasą ,garnitur i krawat a kobiety ,no cóż szkoda gadać,nie rozumiem jak można iść w sukience plażowej na wesele

Gość gość
Ładne fryzury? Masz na mysli te niby wystylizowane, sztywne koczyska?

Gość gość
no właśnie, jakie ładne fryzury? Rozpuszczone włosy to nie fryzura

Gość gość
lepsze rozpuszczone lekko wymodelowane wlosy niz sztywne upięcia czy sztuczne loki zakrecone jak świnski ogon. i te kiece bez klasy. jak nie w kwiaty to obciśniete jak nie wiem co. jak chuda to wydaje jej sie ze super wyglada w takiej dopasowanej ale nic bardziej mylnego. do sukienek przylegajacych trzeba miec idealna figure. idealną! a juz najbardziej zadziwiaja mnie mlode dziewczęta w tzw malych czarnych. jak na wesele w takiej idą to ciekawi mnie w jakiej ida na romantyczna kolacje, czy na jakas prywatna impreze typu imieniny czy urodziny-dzinsy i top?...poprostu jestem szoku...

Gość gość
Tez chodze na wesela .W przeciwienstwie do ciebie nie patrze na innych ,tylko sie dobrze bawie .Tobie tez to polecam:)

Gość gość
a idź ty stara klociaro :O Nie masz co robić, tylko obcinać gości, o koorwa aż strach pomyśleć jaką będziesz miała mentalność na stare lata :O

Gość gość
wg mnie faceci wyglądają okropnie :) koszule z krótkim rękawem, niedopasowane garnitury :)