Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLAMIENIE IMPLANTACYJNE miał ktoś jak wyglada

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie kochane wczoraj spadła mi temperatura 36,7 do 36,3 no i dostałam lekkiego brązowego plamienia, następnie dziś temperatura podskoczyła do 36,5 ale mam już lekkie krwawienie. Okres powinnam dostać dopiero w sobote..I teraz się zastanawiam czy cykl mi się przesunął i to jest miesiączka czy jednak plamienie implantacyjne. Dodam, że w pierwszych dniach okresu zazwyczaj umieram z bólu a teraz nic takiego się nie dzieje. Co o tym myślicie? Miała, któraś z was taką sytuację?

Gość gość
u mnie tp była dosłownie kropla krwi ślad na wkładce 2 dni przed terminem okresu myślałam że to okres ale się nie pojawił jak krwawienie się nie rozkręci to może być ciążą

Gość gość
ale czy to normalne że temperatura podczas okresu jest wyższa niż dzień przed nim?

Gość gość
To nie jest znaczący skok.Te 2 kreski mogły być od złego zmierzenia.Nie sugeruj się tym.Z tego co czytałam wcześniej nie mierzyłaś nigdy temperatury teraz zaczęłaś po owulacji więc to twoje mierzenie nic ci nie da bo nie wiesz jak było w poprzednich cyklach.

Gość gość
może ktoś jeszcze podzieli się swoim doświadczeniem?

Gość gość
widzisz to zalezy jaka mialas wczesniej tempke , ja mialam 36,5 i bylam w ciazy ale ja przed owu mam zazwyczaj 35,9 36 w owu mi wzrasta do 36,8 .... a dostalam tez dzien brazowego plamienia z sluzem.....

Gość gość
Ja miałam plamienie kilka dni przed kresem (nie pamiętam dokładnie ile, ale z 5 - 7). Plamienie było brązowe, skąpe i trwało 1 - 2 dni. Zawsze okres zaczyan mi się plamieniem, więc myslałam, ze okres mi sie zaczyna i nawet dziwiłam sie, że tak wcześniej. Ale plamienie zniknęlo, a okres się nei zaczął. Zbagatelizowałam to, a po ok. miesiącu się okazało, ze jestem w ciąży. Nie miałam żadnych objawów - po prostu długi brak okresu zmusił mnei do zrobienia testu ciążowego. Temperatury sobei nie badałam, więc nie wiem jak to się ma.

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
U mnie też kropla. doslownie