Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz ma kochanke

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie nie znam jej. Nawet nie byla zbyt ladna. Szczupla zgrabna fakt ale do pieknosci jej daleko. I wygladala na duzo starsza ode mnie. No nic stalo sie. Nie chce do niego wracac. Ten rozdzial jest zamkniety

Gość gość
haha dobrze mu tak!!! ale dlaczego to go nie spakowalas tylko sama sie wyprowadzilas?

Gość gość
wlasnie, gosc wyzej ma racje

Gość gość
Zaaloze sie o spora sume ze to prowo autorko daleko ci do dobrej autorki kobieta w takiej sytuacji inaczej by pisala, ale fakt czasem kobieta przylapie a czasem zyje w nieswiadomosci ja mam tak wspaniale zycie, meza i coreczke, ze wolalabym nie wiedziec ze mnie zdradza bo zrujnowaloby mi to caly moj swiat

Gość gość
na pewno cie zdradza

Gość gość
Tu autorka. Wiesz bardzo bym chciala zeby to bylo prowo. Jak moze pisac zdradzona kobieta? Takie masz doswiadczenie? Lepiej by bylo jakbym uzalala sie nad soba? Pewnie bo kobieta musi wylewac morze lez jak facet okaze sie d*pkiem. Ja jestem inna. Fakt placze po nocach ale nie daje nikomu po sobie poznac ze cierpie. Trzymam to dla siebie. Ktos pytal dlaczego ja sie wyprowadzilam? Hmm fakt dom jest wspolny. Ale to byl impuls. Nie myslalam zeby jego pakowac. Ale to on ostatecznie sie wyprowadzi. Co najwyzej moge splacic jego czesc. A ze rozwod bedzie z jego winy to ani grosza nie zobaczy. Chociaz w ten sposob moge go ukarac

Gość gość
dowody, w razie ewentualnego rozwodu bezie on z jego winy i ty dostaniesz większość majątku

Gość gość
Trzymaj sie autorko.Napewno wszystko bedzie dobrze i znajdziesz mezczyzne ,ktory jest Ciebie wart.Moj Ojciec tez zdradzil moja mame ja bylam malutka i pamietam jak mama plaka,krzyczala i wyrzucila go z mieszkania i jego ciuchy razem z nim.Rozwiodla sie i poznala wspanialego faceta i teraz z nim juz jest ponad 20lat.Zycze Ci by tez ci sie udalo.