Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Kobiety to seksualne zlo gdyz

Polecane posty

Gość gość
Jedni narzekają że kobiety patrzą tylko na wygląd i chcą tylko wysokiego, przystojnego bruneta, inni wprost przeciwnie. To o co wam w koncu do ch*ja pana chodzi?

Gość wiktoria215436
No właśnie, chodzi o to mój drogi, że nie rozkładamy nóg automatycznie... za to Wam automatycznie staje c**j

Gość gość
Nie dyskutujcie z tym palantem. Strata czasu.

Gość gość
Autor posta bredzi. Niech sobie poczyta wypowiedzi nieatrakcyjnych facetów. Jak to oni potrafili uganiać się za kobietami, być dla nich miłymi, szarmanckimi i nie doczekać się nawet pocałunku. Podczas gdy do tych samych kobiet tylko podejdzie typowy przystojniaczek i od razu dostanie seks we wszystkich pozycjach i we wszystkie dziurki. Autor nie wie co pisze.

Gość gość
Jestem kobietą, słonko.

Gość mózg99999
Sam powiedziałeś, że nie macie kontroli nad tym przy kim Wam staje. My mamy kontrolę nad tym przed kim rozkładamy nogi. Pozdrawiam

Gość gość
A ja muszę się przyznać, że staje mi jak zobaczę pół cycka odsłoniętego albo babę w mini. Może byc paszczur z twarzy...

"Podczas gdy do tych samych kobiet tylko podejdzie typowy przystojniaczek i od razu dostanie seks we wszystkich pozycjach i we wszystkie dziurki." chyba w twoich snach. przystojniacy leca na super laski. a do super lasek przecietniak nie podchodzi zazwyczaj. zas przecietne czekaja na ksiecia z bajki. jeszcze pol biedy zeby przecietna miala dziecko z przystojniakiem (nierealne) bo by byly szanse na jakas urode. ale zwykla baba bierze gorszego od siebie salcesona desperata i wadliwego

Gość wiktoria215436
tak staje nam c**j na widok atrakcyjnej kobiety madralo i to dowodzi ze selekcjonujemy a my rozkładamy nogi przed atrakcyjnymi mężczyznami i to dowodzi, że selekcjonujemy

Gość gość
Autor postuluje, żeby dokonywać ostrzejszej selekcji jeśli chodzi o rozród - i z tym się zgadzam. Ale nie zgadzam się z tym by nieatrakcyjnym bronić dostepu do seksu. Nieatrakcyjni ludzie tak samo jak ci ,,lepsi" atrakcyjni tego seksu czesto potrzebują, tylko po prostu trzeba im grzecznie zasugerować by się nie romnażali.

nasz instynkt kaze nam szukac atrakcyjnych a wy czegos takiego nie macie. wy macie instynkt kalkulacji. jestem stara - biore tego ktory mnie chce :)

Gość gość
Ok, to postepujcie tylko i wyłącznie tak jak wam każe instynkt. Po co być człowiekiem co nie?

Gość gość
Może ty kolego masz coś z potencją nie tak. Ja przyznaję, młody jestem, niebrzydki, powodzenie mam srednie. Niewiele mi trzeba. No ale cóż....

no coz miejcie sobie te male wymagania. ale trend jest taki a nie inny, nawet prostytutki musza sie jakos robic zeby sprawiac wrazenie atrakcyjnych

Gość wiktoria215436
"biore tego, który mnie chce" większe głupoty nie słyszałam :) to już dawno musiałabym miec 543 partnerów bo wielu mnie chciało, a jakoś nie wybrałam żadnego z nich, bo ja ich nie chciałam. Ale faceci często idą na seks z pasztetem bo tylko taka po pijaku ich chciała.

Gość gość
Może jak będe starszy to mi to minie. Na razie jestem pies na wszystkie baby.

Gość nika1000000
Nie tłumaczcie mu. On nie rozumie. Gdyby był choć trochę myślący to by na coś takiego nie wpadł. Od wieków mężczyźni zabiegają o względy kobiet, a one kręcą nosem i wybierają najlepszego. Każdy to wie.

" Od wieków mężczyźni zabiegają o względy kobiet, a one kręcą nosem i wybierają najlepszego. Każdy to wie." kręcą nosem bo czekają na takiego który je wykorzysta i porzuci. za takim tęsknią :) hahahaha

Gość 8765437654
"czekają na takiego który je wykorzysta i porzuci. za takim tęsknią usmiech.gif" na Twoją głupotę nie ma lekarstwa

to jest wasza glupota. przestancie oklamywac siebie i wszystkich wokol

Gość gość
dość tej słabej prowokacji :P

Gość gość
Przecież to troll, weźcie go olejcie, bo to żałosne się robi.

Gość gość
Wielmożny Znawco obrzydliwości niewieściej - ,,Skończ Waść, wstydu oszczędź".

Gość gość
ale mnie rozbawiły Wasze posty :D :D :D