Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirba

Oszukał mnie facet poznany przez internet

Polecane posty

Gość gość
no k***a nie moge 'oszukal mnie mowil ze jest wolny a okazalo sie ze ma zone i dziecko' a same jak piszecie bylyscie w zwiazku. ale wy swojego partnera nie oszukalyscie zdradzajac go bo przeciez mialyscie kryzys. co za hipokryzja!

Gość gość
Jak miło ze się przywitałaś:)

Gość gość
zadna hipokryzja zwykłe tchórzostwo dopóki sie nowy nie znajdzie to lepszy byle jaki ale stary...ktoś kase do domu nosic musi:D

Gość zafirka
też zostałam oszukana przez pana z kafe :D miał na imie grzesiek, to akurat wiem na 100% bo widziałam jego dowód, kiedy poszedl zaplacić rachunek w restauracji :D mówil w prawdzie ze ma kobite i dziecko i ze starają się o drugie a ślub za pol roku :D okazało się ze są po ślubie od kilku lat, dziecko o ktore ise starali było na świecie od pol roku :D ale sam mi o tym powiedział, mial wyrzuty sumienia. podobno znalazł sobie guzek na jądrze i powiedział ze to kara za oszukanie mnie. widzieliśmy się tylko 2 razy bo on był z wawy a ja z wrocka...

Gość Danieloooos
może ja się wypowiem dlaczego jestem na kafe. Trafiłem tutaj kilka lat temu szukając czegoś w necie. Okazało się że zdarzają się tu ciekawe panie, które mają problemy i chcą się wygadać. Z racji tego iż zawsze miałem wyłącznie przyjaciółkę, wydaje mi się rozumiem kobiety i nie raz wdałem się w dłuższą rozmowę z paniami z forum które miały jakiś problem albo kompleksy. Z kilkoma do dzisiaj prowadzę korespondencję mailową. Uważam że można tutaj spotkać sympatyczne osoby z którymi można porozmawiać, a czasem nie na samej rozmowie się kończy :P . Z czasem niestety forum straciło na jakości, przez gimnazjalistów szukających miejsca do popisów, ale i tak tu zaglądam bo czasami warto poznać kobiecy punkt widzenia, a czasami można z kimś miłym porozmawiać.

Gość gość
no zapomnialem ze wyplate ktos musi przyniesc. malpa nie pusci galezi do puty nie zlapie dobrze drugiej. tak samo kobieta nie zostawi faceta doputy nie usidli drugiego. no ale one nie zdradzaja/oszukuja/klamia one maja kryzys!

Gość gość
Danieloooos to taki ratownik uciśnionych dusz z Ciebie?

Gość gość
i co chapią na te bajki?:-D

Gość zafirka
ale poznałam tutaj też 2 fajnych facetów, utrzymuję z nimi kontakt od jakichś 2 lat przez gg. normalni faceci z problemami lub bez, szukający wsparcia i rozmowy

Gość Danieloooos
nie ratownik dusz. po prostu normalny facet lubiący słuchać. Nie każdy facet wchodzący na forum dla kobiet szuka darmowego sexu z niedopieszczoną przez męża albo samotną kobietą.

Gość zafirka
ale wielu to wykorzystuje ;)

normalny facet lubiący słuchać xxx no i potwierdziło się to co powiedziałam: zboczeniec ;) innych tu się nie znajdzie, nie ma co się łudzić moje drogie 🖐️

Gość Danieloooos
w każdym miejscu znajdują się osoby które wykorzystują sytuację. ale nie można uogólniać. Nie powiem żebym sam nie czerpał doświadczeń z rozmów i czytania o problemach innych. Czasami są rzeczy z których nie zdawałem sobie sprawę że mogą przeszkadzać mojej żonie. a w takim miejscu jestem w stanie dowiedzieć się że nie jestem aż tak z***bisty jak mi się wydaje :) tak wiec korzyści są obustronne i nie trzeba wykorzystywać słabości innych.

Gość gość
ja za to zawsze byłem szczery i od początku mówiłem,że chodzi mi o romans, po co oszukiwać?

Jednego nie nawidze u fadeta -użalania sie nad soba , bo żona nie chce , kochanka znalazla drugiego itd, skopalam bym tyłki jednemu z drugim , za jaja ścisnęła , moze wtedy poszli by po rozum do głowy i zrobili coś ze swoim życiem .

A ja lubię oszukiwać. Powiem każde kłamstwo i zrobię każde c**jostwo, byle tylko dostać się do dziurki :-)

Żyleta nie dziewczyna Jednego nie nawidze u fadeta -użalania sie nad soba , bo żona nie chce , kochanka znalazla drugiego itd, skopalam bym tyłki jednemu z drugim , za jaja ścisnęła , moze wtedy poszli by po rozum do głowy i zrobili coś ze swoim życiem . xxx do tanga trzeba dwojga :classic_cool:🖐️

Gość gość
każdy ma swój sposób andro:-D

Gość gość911
"A ja lubię oszukiwać. Powiem każde kłamstwo i zrobię każde c**jostwo, byle tylko dostać się do dziurki" czy aby nie mylisz pojęć? czym innym jest kłamstwo, wypowiedziane z obawy zburzeniem dotychczasowego ładu a czym innym zwykłe s***********o w celu osiągnięcia własnego zadowolenia.

Gość gość911
* s.k.u.r.w.y.s.y.ń.s.t.w.o 🖐️

Gość gość911
wszystko pięknie ładnie dopóki Ty jesteś stroną oszukującą, ale robi się mniej kolorowo, gdy nagle okazuje się, że Twoja żona/dziewczyna od pół roku regularnie ciągnie druta, najlepszemu kumplowi 🖐️

a ja lubię to uczucie gdy widzę że ktoś oszukuje. oglądanie tego spektaklu daje mi wiele radości :) rżnięcie słodkiej idiotki jest takie zabawne i urocze :classic_cool:

Gość gość
dlaczego zadna sie nie wypowie na temat tego co napisalem: kobieta nie zdradza/oszukuje/klamie ona ma kryzys! bo jak to rozumiec oszukal mnie...ja tez bylam w zwiazku ale mielismy kryzys.