Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirba

Oszukał mnie facet poznany przez internet

Polecane posty

Gość Zirba
Najbardziej żałuję, że pozwoliłam mu na seks analny, jemu pierwszemu i jedynemu. To takie niesprawiedliwe.

Mam nadzieję, że niektóre Panie czują się oszukane trochę na wyrost... to w końcu forum erotyczne i trzeba się liczyć z tym, że jak się wsadza nos do ula, to może zaboleć i spuchnąć:) Sporo tu osób, które szukają tylko seksu, bo w domowym łóżku wieje nudą lub małżonka od miesięcy skutecznie zaciska uda. Sama bym nie podała na tacy adresów domu/pracy, prawdziwych danych osobowych i fotek dzieci, bo nigdy nie wiadomo, czy nie trafie na wariata, który będzie biegał z moim zdjęciem po firmie, w której pracuję albo nagabywał moje dzieci przed szkołą. Dziewczyny, jeśli nie chcecie stracić portfela, to nie machajcie nim ostentacyjnie, bo to święta prawda, że okazja czyni złodzieja. Wysilcie się troszkę, żeby sprawdzić, z kim macie do czynienia zanim wejdziecie w "głębszy" kontakt... pisanie na forum tekstów w stylu "mąż mnie zaniedbuje, czy ktoś mnie przytuli" aż się prosi, żeby ktoś wykorzystał sytuację. Nie każdy oszust, to oszust wyrachowany, niektórzy chcą dobrze... tak im się przynajmniej wydaje. Pomyśli taki: ja ją pocieszę, dopieszczę i sam skorzystam. Ale jak zaczyna być zbyt poważnie, to zwijają żagle. Mnie się udało nawiązać tutaj same fajne kontakty z facetami, żaden mnie nie oszukał, z niektórymi piszę prawie dwa lata i po tym czasie mam dość spore zaufanie, jak i oni do mnie. Nie każdy facet tutaj na forum, to świnia, trzeba tylko rozsądnie obdarzać zaufaniem i nie świecić naiwnością. Nie chciałam nikogo obrazić :)

Gość gość
Foxy ma rację - puszczajcie się tylko w gumie.

Gość gość
Foxy ma rację - nie udostępniajcie c*pki tylko anusa, to bezpieczniejsze.

Gość gość
foxy ma rację ale jak wszedzie zdarzają się wykolejeńcy

Gość gość
foxy wygrała konkurs na rację dnia:D

JZB, dam Ci morał na tacy, bo nie ogarnąłeś: jak się puszczasz bez głowy, to i serca w to nie mieszaj. Chciałam delikatnie, a wyszło jak zwykle :)

Gość Zimbra zorba
Foxy ma racje - nadstawiaj doopy kochankowi a serduszko trzymaj dla męża i dzieci.

Gość gość
Foxy to taka nazwa papieru totaltowego i ty tak samo jesteś tyle warta co ten papier czyli do d**y się nadajesz tzn do ..k u ...sa ....

Gościu, poczekam na moment, kiedy się zesrasz i odkryjesz, że rolka na wieszaku jest pusta i znikąd pomocy...:D Ten się śmieje, kto ma zapas srajtaśmy.

Gość gej Antonio
Foxy musi mieć niezłego anusa :P

foxy w takim razie to ty masz racje powinno sie zakazac stosunkow pozamalzenskich wtedy zlikwiduje sie niedomowienia bo skąd laska ma wiedziec czy ten kto ją r***a bedzie ja zawsze kochal, jak on tego nawet nie wie a jak on jeszcze nie wie, to ma z r****nia zrezygnowac ?

Zasadnicze pytanie jzb: interesuje Cię zdrowa dyskusja, czy raczej masz w planach wdac sie tylko w pyskowke, zeby sie na mnie wyzyc? Z tonu twoich wypowiedzi obstawiam drugi wariant wiec zostawiam cie niewyzytego i ide spac:)

Gość gość który się zna
Foxy wyluzuj....czemu rozmawiasz z idiotami? Taka kobieta z klasa jak Ty doskonale wie z kim się nie rozmawia :) pozdrawiam z pomarańczy

Gość gość
Lisica ma klase i nie bedzie sie znizac do poziomu osla.

Foxy nigdy nie zrobilem nic zlego zadnej sympatycznej dziewczynie ale slowa wyzyc raczej nie uzylbym bedac toba Bo to prowokujace jest bardzo co napisalas wiec ledwo sie chamuje, zeby prawdy nie powiedziec Temat glupi bardzo jest, wiec zdrowej dyskusji sie wokol tego raczej nie zrobi spij dobrze, niech ci sie aniolki przysnią

Gość karolag6
zlota @ :-)

Gość zgadzam się że wyrachowani
karolag ja też wysłałam ci e-maila teraz.

Gość gość
o kim mowa?

Gość zgadzam się że wyrachowani
Ogólnie o panach, którzy okłamują pisząc o sobie nieprawdę by się spotkać, zbalamucić na seks.

Gość Zirba
Gdzie i jak poznać kogoś normalnego, do stalego związku?

Gość gość
Ja poznałam tutaj wcale nie szukając i jesteśmy razem.

Gość gość
Mnie też oszukał. Po co oni to robią. Dowartościowują się? Bawią nami?

Gość gość
Mnie też oszukał facet co prawda nie z internetu zaledwie portier z naszego bloku. Mieliśmy ze sobą romans bo on przezywał kryzys w swym małżeństwie, nawet zdjal skubany obraczke ale potem wyszlo na jaw że oprocz mnie dzwoni na seks telefony i umawia sie z panienkami. Tylko że ja sie w nim zakochalam ale teraz nie chce go wiecej znać