Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirba

Oszukał mnie facet poznany przez internet

Polecane posty

Ale ja jestem takim właśnie kłamliwym chuujem, który kłamie w celu osiągnięcia własnego zadowolenia. Jak chce przerżnąć laskę, to jeśli zajdzie taka potrzeba, to jej nakłamię o małżeństwie, miłości do grobowej deski i różne takie. A jak już ją przerżnę, to znikam :-)

Gość gość911
@Androgen w takim razie musisz bzykać same nieciekawe osoby, skoro od razu uciekasz do następnej

Gość gość
porsche a Ty nie kumasz,że on żartuje?:O i potem wychodzi tu taki syf

Gość gość911
@cukierek29 strzelając na wiwat zupełnym przypadkiem trafiłam :D nie wiedziałam i sorry, bo pewnie temat jeszcze śni Ci się po nocach...

Gość gość911
911 :D akurat miałam na myśli nr emergency w stanach :D kumam, być może on rzeczywiście żartuje ale skoro pojawił się taki temat, to znaczy, że coś jest na rzeczy i wątpię, żeby to byłe jedynie prowo.

nn ja jestem inny, pamietaj o tym jak sie juz kiedys w koncu zerzniemy jestem jedynym facetem na tym forum co nigdy nie oszukal laski, zeby ja w******c x dzien dobry wszyscy

nie no zyleta, zdecydowanie wole inną grę niż "skąd jesteś" :D ja nie mam nic przeciwko, o ile zna się zasady dobrej zabawy. pewnie za jakiś czas odmieni mi się...w końcu kobietą jestem :)

Gość 911 To chyba nie trafiłaś podwójnie bo nic nie rozumiem:-D ale dzięki za współczucie:;)

w uzupelnieniu dodam ze wg mnie to laski z kafe oszukuja duzo wiecej siedzą tu i p*****la o r****niu i wogole tygodnie mijaja i caly c**j z tego jest zazwyczaj

Gość gość
dobrze,że jesteś kumaty ;-) ale co na rzeczy Twoim zdaniem?

Gość gość911
@cukierek29 nic nie szkodzi, jestem jak Mickiewicz albo Kopernik zostanę zrozumiana dopiero w innej epoce ale to już będzie po śmierci ;)🖐️

Gość Red Flower
Poznałam na kafe swoją idealnie dobraną ,bratnią duszę.Jesteśmy razem i każdego dnia dziękujemy losowi za spotkanie.

Gość Myszaty
A ja dziś idę na randkę z nowopoznaną panią z netu. Rozwódeczka wysoka szczupła, bardzo chętna, bo jeszcze się nie spotykała z nikim. Jak myślicie ? Będzie coś z tego ?

Gość green grassss
bo można,mnie też to spotkało:-)

Gość green grassss
Myszaty a czego oczekujesz? To maja byc niezobowiazujace spotkania czy liczycie na cos wiecej?

Gość gość
zafirka...mam nadzieję,że to nie ten sam Grzegorz..

Gość Red Flower
Dziękuję.Myślę,że z pewnością było warto,pomimo dużej dozy niepewności i obustronnego braku zaufania.Oboje zaryzykowaliśmy.

Gość green grassss
Red flow. nie ufaliscie sobie piszac w necie? minelo przy spotkaniu

Gość Myszaty
Liczę, że będzie miała paseczek, niewielki biust, taki zgrabny i że będzie bardzo napalona. Ale na pierwszym spotkaniu to będzie jeno pierdu pierdu...a potem się okaże.

Gość green grassss
szczegolowe te wymagania:-D nie wymieniliscie sie fotkami ?

Gość Myszaty
Nie, nie wymienilliśmy się. Nie jestem wybredny. Jak szczupła i wysoka to w nią wchodzę.

Gość Myszaty
Tak naprawdę umówiliśmy się pogadać. Nie znamy się w ogóle. Nie pisaliśmy ze sobą. Po co pisać pół roku jak 10 minut rozmowy więcej wyjaśni.

Gość green grassss
to Tobie tylko o seks chodzi, nie byles ciekawy jak wyglada? Bez fotki bym sie nie spotkal nawet nie wiesz czy w Twoim typie, niby wybredny nie jestes ale granice miec musisz Villas bys nie bral:-D

nn obiecaj mi juz teraz, ze nasze pierwsze spotkanie to to nie bedzie zadne pierdu pierdu nie chce cie opisywac tutaj jako najwiekszej oszustki na forum

Gość Red Flower
Trudno zaufać od razu komuś,kogo poznaje się w sposób wirtualny.Dużo pisaliśmy ze sobą,kilometrowe wręcz maile i to nas w znaczny sposób zbliżyło.Pierwsze spotkanie było na dystans,ale udane.Po kilku miesiącach znajomości postanowiliśmy być razem bliżej.