Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
faktycznie musiałaś mieć niezły ubaw!

Gość gość
"a moze ona juz ją widziała smiech.gif hahaha , a ty żonciu i kurko domowoa lec obiadek naszykuj swojemu panu a nie wpierdzielaj sie tu lasce w topik taka ladna ta jego zona że w nocy zamiast sie do niej przytulac plecami to napieprza z laseczka na telefonie hahahahaha" a ty szmato wytarzana jazda pod latarnię to cię może przeleci jakiś nawalony lump a nie sparujesz tu bajki. skad wiesz co w nocy robi maz z żona? materacem jesteś?

Gość autorkagosc
przestańcie wyzywać się i kłucić! :-) nie to miałam na celu

Gość gość
nie kłócimy się, tylko zazdrosne baby się tu ryją jakby to conajmniej ich maż się do ciebie dobierał ja twierdzę że jesteś ładna i fajna a inne tu kogoś od ździr wyzywają

Gość gość
Pewnie że miałam ubaw. Z resztą nie tylko ja. :D

Gość gość
tak na serio to nie wiesz czy jestem ładna, o gustach się nie dyskutuje ;-) życie jest piękne, bądźmy milsi dla siebie :-)

Gość gość
no ja właśnie jestem dla Ciebie very miły ;) a tamta pani nie, może zakochamy się w sobie, hm? ;)

Gość gość
a to dobre! nigdy więcej flirtu przez Internet :-D

Gość gość
no nie opieraj się ;) ;) ja już się prawie podkochałem ;) mówię że jesteś sweet :D

Gość kobieta2354
no cóż, to, że już prawie sie podkochałeś coś o Tobie świadczy :-D

Gość gość
o właśnie! :-D

Gość gość
tak - świadczy o tym że mam poczucie humoru ;) i chcę Cię nim zdobyć :D ;)

Gość gość
zaraz żona wróci z pracy i dostaniesz po głowie!

Gość facet123456789
oj tak. wystarczy że powiesz takiej hej laska ale dziś piękna jesteś i już w tobie zakochana po uszy.

Gość gość
oj facet, chciałbyś by to było takie proste :-D

Gość gość
gość napisał: nie kłócimy się, tylko zazdrosne baby się tu ryją --------------------------- Ryją to się z ciebie jaka głupia i naiwna jesteś, że latasz jak wściekła za cudzym mężem. :D No co jest kochanko od kawy? Boisz się spotkania z jego żoną, że się rozczarujesz? Wolisz sama siebie oszukiwać i żyć złudnymi marzeniami? Miałabyś jasny dowód do czego jesteś mu potrzebna. Czy jemu tylko chodzi o ten seks bez zobowiązań czy faktycznie ma wobec ciebie poważne plany na przyszłość.

Gość gość
że ja latam? o, tak! po kafeterii :-D

Gość gość
o czym wy piszecie? gdyby doszło do takiego spotkania to niewykluczone że żona by się rozczarowała mężem, mąż żoną, żona dziewczyną, dziewczyna mężem (jeszcze nie swoim), o czym ty piszesz? i czemu piszesz do niej ? ja w takich sytuacjach gdzie facet jest dojrzałym mezczyzną i inicjuje 'zabawę' albo cokolwiek ze znacznie młodsza dziewczyną, widzę nieodpowiedzialność mezczyzny i to jemu wylewajcie pomyje na głowę, a nie dziewczynie co wy myślicie? może one niczego nie chca ale jak taki facet drąży i i drąży to się zakoc**ją a jak ma złe intencje jeden z drugim to on jest d****arzem a nie dziewczyna to jest wlasnie solidarnosc jajnikow, kobieta kobiete by zlinczowala, obciela wlosy i pociela, jesteście zaślepione wydry bleeee

Gość gość
dlaczego akurat wydry ? :-D

Gość gość
bo suka to już nieładne i wyświechtane :D

Gość gość
no dobra dawajcie tego gośccia, niech się tu odezwie, to napiszemy mu co nam leży na wątrobie :-p

Gość gość
ale którego ? :-D

Gość gość
możesz zaczynać . może tu zajrzy to przeczyta :D zaocznie możecie mu wiaderko wylać i łomot sprawic :D czekamy! :D

Gość gość
czemu piszesz do niej ? ja w takich sytuacjach gdzie facet jest dojrzałym mezczyzną i inicjuje 'zabawę' albo cokolwiek ze znacznie młodsza dziewczyną, widzę nieodpowiedzialność mezczyzny i to jemu wylewajcie pomyje na głowę, a nie dziewczynie co wy myślicie? może one niczego nie chca ale jak taki facet drąży i i drąży to się zakoc**ją a jak ma złe intencje jeden z drugim to on jest d****arzem a nie dziewczyna ----------------------------------- To po co biega z żonatym facetem na kawę? Zmusza ja ktoś? Siłą ja ciągnie ten żonaty facet? Zakochała się? Ojej jaka biedaczka. Zły, nieodpowiedzialny facet ją zbajerował. Straszne!:D A ona taka porządna i niewinna.:D Jakby chciała to by mu powiedziała: spadaj dziadygo, bo ci takich kłopotów narobię, ze nie będziesz wiedział, gdzie masz się schować. Ale ona tylko czeka kiedy znów się nadarzy okazja, żeby pobiec w podskokach do niego i jeszcze się głupio pyta czy jemu chodzi tylko o ten seks bez zobowiązań. TAK! Udusi żonę, utopi dzieci a ją zaniesie na rękach do ołtarza.:D:D:D

Gość gość
ja jestem gość , no więc? ale gość głowny, to znaczy : autorka wiadro pomyj na mnie?

Gość gość
ej ty gościuwa musisz być skończone dno że żony nazywasz sukami. Weź spójrz w lustro to zobaczysz jak wygląda prawdziwa suka.

Gość gość
Pranie brudow? :-)

Gość gość
que?! ja nikogo nie wyzwałam, wręcz prosiłam o spokój :-D

Gość gość
wiadro pomyj dla faceta Ty rozkrzyczana paniusiu, wiesz - jak ktos zg****i brutalnie dziewczyne i pobije i potem jakas idiotka (malo powiedziane) jedna z druga mowia - 'za krotka spodniczke zalozyla i pomalowala sie jak zdzira to sama sobie na to zasluzyla i po co jezscze sie wloczyla po nocach z imprezy' to ja mowie 'lecz sie chora idiotko' - on tamta laske bajeruje i uwodzi , nie mowie ze ona jest swieta ale ty nic nie piszesz o tym bucu ktory ja uwodzi , moze ona nie taka swieta - ale on jest trzy razy od niej gorszy

Gość gość
za dużo to gości. :-D