Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
jako autorka zaraz ich wyprosze stąd, jeśli się nie uspokoją :-D

Gość gość
Baby dajcie spokoj...gary nie umyte i chalupa w kurzu a Wy ...

Gość gość
chałupa nie zając. :-D

Gość gość tysiąc pięćset
zakochałaś się w żonatym? - wolno Ci, miłość nie wybiera reszta rozhukanych niech się puknie w główki, zaraz Wasze niuniusie wrócą z pracy, spokojna Wasza głowica a autorka sama z siebie zrobiła gościa w topiku i dziwota że nie panuje nad towarzystwem ;P

Gość gość
Tylko kochankow maja w glowach....pudernice :-D

Gość gość
kochanków i żony, poniekąd martwimy się o nie

Gość gość tysiąc pięćset
co ma piernik do wiatraka a puder do kochanka? :D każdemu tu się miłość od razu kojarzy z puszczaniem się, ehh he he :D ;) co za... płycizna? :D

Gość gość
no nie gościu 1500 ? :-D takie porządne, a takie skojarzenia.

Gość gość tysiąc pięćset
dokładnie ;) a tak swoją drogą, z góry zakładacie, kochani kafeterianie, że rozwodnik lub rozwodnica to największe zło i pomyja? z ciekawości pytam ;) no bo to przecież ludzie się rozwodzą czasami i rozumiem że nie dlatego że są przenajszczęśliwsi? ;)

Gość gość
lepiej się rozstać niźli być nieszczęśliwym, życie ma się jedno jeśli jedna osoba w związku jest nieszczęśliwa to czy druga jest? nie sądze

Gość gość tysiąc pięćset
różnie bywa, niektórym niewiele do "szczęścia" potrzeba, czasem wychodzą z założenia lepszy on/ona ze mną nieszczęśliwy/a, niż szczęśliwy/a z inną/ym a co Wam w związku daje wystarczające poczucie spełnienia, szczęścia?

Gość gość
Przyjdzie czas ze i Ty bedziesz miec meza... I wtedy przyjdzie kara. Przygotuj sie na ból. Duzy ból.

Gość gość tysiąc pięćset
mam nadzieję, że to nie do mnie, bo się na serio przestraszyłam :D masz dar ;)

Gość gość
Nikogo nie zdradziłam, z żonatym się nie przespałam, więc odczep że się kobieto ode mnie. Nie moja wina , że Ci mąż rogi dorobił.

Gość gość tysiąc pięćset
jak ktoś będzie miał wenę, żeby odpowiedzieć na moje pytanie, to chętnie przeczytam :P ;)

Gość gość
jasne, młoda zdzira sama d**y dawała a później wrzasku narobiła, że on ją g****ił wielokrotnie i brutalnie. :D

Gość autorkagosc
Ja chyba jeszcze trochę za młoda na to by dokładnie odpowiedzieć. Mi wystarczyłoby w zupelnosci to, że partner bylby mi wierny i oddany,byłby moim przyjacielem a we mnie miał swoją przyjaciółkę, nie ogladal sie na boki, pomagal mi w utrzymaniu rodziny, domu, docenial moja prace i wklad w tworzenie zwiazku i przede wszystkim szanowal. A jesli jest szacunek to moim zdaniem jest to 80 % szczęścia ( mowa oczywiście o prawdziwym szacunku). Ale tak jak wspomniałam jestem jeszcze młoda i nie mam tego doświadczenia. Łatwo pisać, trudniej to wcielić w życie, w korym to różnie bywa.

Gość autorkagosc
hej Ty od młodej zdziry o kim mowa?

Gość gość tysiąc pięćset
bardzo dobry kierunek myślenia :) według mnie, oczywiście ;)

Gość gość
"o czym wy piszecie? gdyby doszło do takiego spotkania to niewykluczone że żona by się rozczarowała mężem, mąż żoną, żona dziewczyną, dziewczyna mężem (jeszcze nie swoim), o czym ty piszesz?" rozczarowanie to byś miała tylko i wyłącznie ty, ze tracisz niepotrzebnie czas biegając na kawę z zonatym. zapomnij o tym, ze on rozwiedzie sie z zoną i ożeni z toba.

Gość gość
gość napisał: jasne, młoda zdzira sama d**y dawała a później wrzasku narobiła, że on ją g****ił wielokrotnie i brutalnie. smiech.gif ---------------------------------- A wrzeszczeć dopiero zaczęła jak facet zakończyl romans i oświadczył, że nie odejdzie od żony. :D

Gość gość
a moze jej chodzi tylko o sex? mozwe wcale nei chce sie z nim zenic?

Gość gość
moze facet jest ogolnie zadowolony z zycia i tylko brakuje mi bliskosci i sexu z zona, ktora go nie kreci juz? I szuka tylko na sam sex, rozmowy i wglupy wspolne? A ona powiedzmy jest sama i niezalezna i nie chce jej sie prac jego brudnych skarpet wiec tez tylko ja sex interesi? Co wy na to baby?

Gość autorkagosc
ja już się pogubiłam w tym wątku, nie wiem jak wy. nie wiem na kogo wylewacie pomyje, kto jest jaki gość :-D

Gość gość
jasne, kochanka sie stalam bo bylam dwa razy na kawie z zonatym:)

Gość gość
a moj przyjdzie za nascie minut i bedzie jak w niebie :) spotykamy sie co dwa tyg zeby zona nic nie podejrzewala choc i tak damska intuicja jej mowi ze cos jest nie tak,nie jestesmy malolatami on po 50tce ja ok 40 stki,kocham go i taki uklad mi odpowiada,bylam zona przez 17 lat i juz nie chce byc .....zgadzam sie na taki uklad i nie o tylko sex tu chodzi,po prostu pobyc razem,porozmawiac,posmiac sie a nie jak zona ciagle jakies wymogi

Gość gość tysiąc pięćset
spoko, do Pani wyżej, jest jedno "ale", za człowieka, z którym się jest tak blisko i darzy jakimś głębszym uczuciem, trzeba brać odpowiedzialność, na Twoim miejscu bałabym się, że jemu coś się kiedyś stanie, zachoruje na przykład, a ja nie mogłabym się nim zaopiekować oficjalnie, tylko drżeć w ukryciu :/ zresztą, w drugą stronę to samo...

Gość gość
dla twojej informacji to mam problemy zdrowotne a i jego tez czasmi cos lapie (jak to w zyciu) zona mu obiadu nie ugotuje bo ona z tych nowoczesnych,nigdy nie pracowala i jeszcze od lozka odstawila 10 lat temu ......ostatnio sie jednak mila zrobila ,powiedzialam mu ,zobaczysz jeszcze jej ochota na sex powroci( niby jakies klopoty kobiece) on:to juz jest niemozliwe zeby z nia teraz sypial,urzadzila mu oddzielna sypialne (bylam widzialam).....nierozumie tego bo facet bardzo przystojny,zyl 10 lat w celibacie,nadal ma uczucia do zony ,na poczatku mial wyrzuty sumiena ,chcialam to przerwac ale jakos tak sie zlozylo to jest niemozliwe......

Gość autorkagosc
życie jest takie pokręcone. a życie to my.

Gość gość
no ja to z nim do lozka NIE pojde!!! A to co robie uznaje ze jest ok