Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedogaduje się z rodziną mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam pod jednym dachem z braćmi mojego faceta ( jego obecnie nie ma już 2m. i nie wiadomo kiedy wróci). Jestem z moim 7 lat, kiedyś z jego braćmi dogadywałam się idealnie do czasu gdy zamieszkaliśmy razem... . Bartek (27) Michał (23) nigdy żaden nie miał dziewczyny nawet na krótko.. jest jeszcze Kuba (16). Wszyscy lubią imprezki. Gdy był mój potrafił ich ogarnąć, teraz z domu zrobili *meline* :/ codziennie imprezują zapraszają kolegów, jarają zioło, piją piwa itp. Rozmawiamy ze sobą tylko z konieczności. Siedzę całe dnie sama u siebie w pokoju, a oni w trójkę lub z kolegami u siebie. W ogóle się ze mną nie liczą robią co chcą. Dziś zostałam postawiona przed faktem dokonanym. Wprowadziło się do nas dwóch facetów (szczególnie że jeden z nich mieszka w salonie) nikt mnie wcześniej o tym nie poinformował... Otworzyłam list do mojego (którego miała nie otwierać) mieli pretensje a skąd miałam wiedzieć? Jeszcze niedługo przyjeżdża do nas ich matka. Kolejny problem. Miłość z tego nie będzie .. na każdym kroku mi ubliża .. czepia się wszystkiego... że mam za mam za mały biust.. że jestem za drobna i nie nadaje się do urodzenia dziecka..też usłyszała, że mój zasługuje na lepszą dziewczynę.. Ja nie umiem się postawić ..gdy był mój zawsze mnie bronił teraz nie wiem jak to bedzie.. nie raz przez nią płakałam :( najlepszą ucieczką jest dla mnie zamkniecie się samej w pokoju .. Już nawet się zastanawiam nad zakończeniem tego związku.. Kocham go ale jego rodziny nienawidzę a niestety jestem na nich skazana będąc z nim.. Na razie nie mam szans żeby się od nich wyprowadzić, ponieważ mieszkamy w UK, nie mam stałej pracy i nikogo to bliskiego... Nie wiem co mam robić :(

Gość gość
mało tego że nie dogadujesz się z rodziną faceta to co ważniejsze nie dogadujesz się z samym facetem... gdyby Cię szanował to nie dopuściłby do tego co się teraz dzieje... nie zastanawiaj się nad zakończeniem tego związku tylko uciekaj... poszukaj stałej pracy i wiej stamtąd...