Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po licencjacie jest szansa na pracę

Polecane posty

Gość gość

biurową czy urzędową? Jeśli do tego zna się 2 języki?

Gość gość
oczywiście nie mam zamiaru na tym poprzestać będę robiła II stopień zaocznie i w między czasie pracować... czyli właściwie nadal będę studentką tyle ,że z licencjatem...Języki znam biegle tzn angielski i niemiecki doświadczenia niestety nie mam.... Jestem za to ładna , robię dość dobre wrażenie na ludziach tak mi się przynajmniej wydaje. Jak myślicie , mam szansę?

Gość gość
jestem po magistercie, podyplomówce i nie mam pracy a Ty po licencjacie chciałabyś dostać?

Gość gość
jasne, ze jest, jak jestes obrotna i masz kwalifikacje, doświadczenie, jesteś uparta i dążysz do celu to tak :) a nie jak ta wyżej co uważa, ze jej się należy bardziej

Gość gość
znam ludzi co dostali... ale nie wiem jak będzie ze mną . będę sie starać , w sumie jak będę do tego studentką II stopnia to mam większe szanse niż po samym licencjacie , tak mi się zdaje.. słyszałam ,że studentów chetniej zatrudniają

Gość gość
nie mam doświadczenia w tym rzecz... tzn mam jako niania ,ale to raczej się nie liczy

Gość Emilka233333
Tak , ma szansę. Ale powiem Ci szczerze ,że teraz wykształcenie mało znaczy , więcej znajomości

Gość gość
Tak studentów chętniej zatrudniają, bo wciskają im śmieciową umowę zlecenie i taniej ich to kosztuje.

Gość gość
A ja wole umowy o dzielo bo jestemna rencie i dzięki temu ze tylko podatek z takiej umowy jest odprowadzany bez ZUSów to mogę mieć i kase z umowy i rente:-))