Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżka1994

Jak zagadać do faceta żeby go poderwać

Polecane posty

A więc mam ogólnie problem z zagadywaniem do facetów. Jestem wstydliwa i nie umiem się przełamać , żeby powiedzieć o swoich uczuciach mężczyźnie , który mi się podoba . Jak u Was było?

odpowiadam: podchodzisz i mowisz: prawie wcale cie nie znam ale z***biscie mnie krecisz... :D:P

Gość PolskiDżentelmen
Podejdź do faceta i zapytaj czy ma ochotę na to, żebyś mu o******ęła k***sa. Prawie zawsze działa. Mi takie dziewczęta najbardziej się podobają.

Gość PolskiDżentelmen
Podejdź do faceta i zapytaj czy ma ochotę na to, żebyś mu obc.iągnęła ku.tasa. Prawie zawsze działa. Mi takie dziewczęta najbardziej się podobają.

Hehe no ja tak nie potrafię , bałabym się rekacji tego mężczyzny. Bałabym się , że spojrzy na mnie krzywo , odwróci się i sobie pójdzie, pewnie by sobie pomyślam "co za idiotka" :p A ja bym się spaliła ze wstydu.

Może spróbuj zdobyć jego nr telefonu i wyślij sms. Czy nie umówił by się z tobą na spacer. Gdyż chciałabyś go bliżej poznać.

Gość PolskiDżentelmen
Każdy facet będzie cię kochał i szanował, gdy zaoferujesz mu seks oralny. W ten sposób będziesz mieć każdego faceta o którym zamarzysz.

Oj gości widać że nie znasz się na ludziach. Sam teks autorki świadczy o tym że jest kobietą trochę skrytą i na takie głupi nr nie zdobyła by się .

jarek6776 - właśnie piszę z takim jednym kolegą już bardzo długo, mieszka nawet ulicę dalej. Ale czasem piszę mi takie teksty "chodź do mnie do łóżeczka, będzie gorąco" , "chodź wypieszczę twoją d*peczkę" . A ja nie wiem co mam mu na to odpisać . Bo nie wiem czy piszę na serio, czy żartuję a może mnie sprawdza...

Gość gość
Cudne,powalaja mnie wasze porady,tylko czasem tego nie probuj,wyrobisz sobie opinie puszczalskiej.

ej ale 94 rocznik, bardzo dobry wiek, wpadnij do mnie, wszystkiego cie naucze... :D hahaha

gość- no właśnie nie próbuję , bo nie jestem taka i nie chcę , żeby mnie za taką uważali przez właśnie takie teksty.

Gość gość
Tat trzymaj,chodzi o konkretnego faceta czy tak ogolnie pytasz?

Gość gość
śnieżka1994 Cześć malutka. Mam 30 lat, jestem przystojny, zadbany, mam dużo pieniędzy. Jeśli masz ochotę, to skontaktuj się ze mną jarekkk31@wp.pl Obiecuję że wprowadzę Cię w świat seksu i przy okazji kupię Ci parę ładnych rzeczy.

gość - dzięki ale nie skorzystam z Twojej propozycji. Nie należe do takich kobiet . Nie potrzebuję, żeby ktoś mi kupował ładne rzeczy, bo sama na nie zarabiam normalną pracą.

Hmm Pisząc takie tekst do kogoś kogo się nie zna to przesada no jak dla mnie. Ty wydajesz się być kobieta subtelną wrażliwą trochę skrytą. Która szczególną uwagę zwraca na charakter i wartość człowieka a nie na bezpośredność. Więc może daj sobie z nim spokój

Gość gość
To proste,wystarczy usmiech banalne pytanie o godzine,sklep,kawiarnie, spytaj czy ma zbedny bilet na autobus czy tramwaj,a rozmowa sie dalej potoczy.

Może mu odpisz że nie bawią cię takie teksty. Że najbardziej cenisz w partnerze jego wnętrze i osobowość.

hahahahahahhahahahaha padam!!!!!!!!!!!!!!!!! stary laski chca sie bzykac jeszcze bardziej od nas. nie wiem gdzie ty zyjesz jesli nie widzisz jakie one sa wyuzdane. co robia w nocy!!!! jaki charakter?! one chca byc w lozku ciagane za wlosy, lizane i wiazane krawatem!!! :D taka prawda! :P

jarek6776 - znamy się już długo. Często z innymi znajomymi wychodzimy na piwko, ognisko, na spacer. Czasem sami idziemy na spacer w dwójkę ale wtedy nie mówi o seksie , tylko w smsach . Na spacerze przewżnie rozmawiamy o pracy, o tym co robiliśmy w danym dniu, jak nam dzień minął. Zastanawiam się czy przy następnym spacerze zapytać go co tak na prawdę oczekuję . Czy chcę pójść ze mną tylko do łóżka czy zależy mu na mnie . Tylko jak się odważyc, chyba bym musiała najpierw wypić %% i później iść do niego wtedy jestm odważniejsza ale stwierdzi że jestem pijana i nie bd chciał ze mną rozmawiac. Nie wiem , nie wiem co robić

Zbereźnik widocznie Ty się w takim towarzystwie obracasz. Lecz to nie znaczy że wszystkie kobiety takie są. Najwidoczniej nie masz szacunku do płci pięknej i dlatego masz takie danie o kobietach.

hahahahahahahah tak nie mam szacunku, one sa tak piekne, niebianskie i czyste ze nawet nie robia kupy!! :D ale powiem ci jedno, gdy zapada zmrok to sa male diably ktorym tylko jedno w glowie... ;) widocznie jestes "milym gosciem" i nie wiesz o czym mowie... :D

zbereznik - śmieszny jesteś. To, że trafiasz na takie laski to nie znaczy, że wszystkie takie są. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się najlepiej tu nie udzielaj.

Być może to jest taka jego gra z tymi erotycznymi smsami. Gra jak zareagujesz na takie pikantne ski. Alkohol owszem rozluźnia człowieka i sprawia że staje się bardziej śmiały. Lecz wypicie trochę alkoholu dla odwagi problemu nie rozwiąże,. Musisz najzwyczajniej się przełamać i porozmawiać w nim w prost w cztery oczy na takie tematy. Czy zapytać go co one mają znaczyć.

Czyli uważasz że wszystkie kobiety są puszczalskie?? Czyli jak mniemam twoja mama też??!! Zanim coś napiszesz 2 razy pomyśl.

Jarku dziękuję za doradzenie;) Fajnie, że można tu trafić na takie normalne, wyrozumiałe osoby jak Ty a nie to co zbereznik.

nigdzie nie napisalem ze sa puszczalskie, napisalem ze kiedy zapada zmrok one marza o tym zeby ktos je dobrze zerznal, czasem siedzac same w fotelu i saczac redsa przez slomke... :) kobiety bardziej praga seksu niz my, nie wiem czemu nie potraficie tego przyjac... :)