Gość Haniaa7 Napisano Wrzesień 6, 2013 Hej. Mam dość kłopotliwy problem(jestem nastolatką). Otóż mam wrażenie, że śmierdzę. Nie zawsze, bo jak użyję perfum do szkoły, to je czuję, ale już pod koniec lekcji mam wrażenie, że śmierdzę. Moje przyjaciółki i znajomi w klasie nic nie mówią. Czasami jak ktoś zrobi jakiś gest, który skojarzy mi się np. z przytykaniem nosa, to myślę, że dlatego, że śmierdzę. Często jest tak, że to w ogóle o to nie chodziło. Normalnie spotykam się ze znajomymi, chodzę do przyjaciółek na noc itp. Gdy wącham swoją skórę, na początku czuję swój indywidualny zapach, który według mnie, nie jest drażniący, a jak się wwącham, to czuję balsam, któego użyłam wieczorem po kąpieli. Tak samo jest, jak np. spocę się na w-f. czuję w okół taki duszący zapach i zawsze myślę, że to ode mnie, ale nikt nie pokazuję, że jakoś nieprzyjemnie pachnę. Czasami koleżanki mi mówią, że ładnie pachnę, ale ja dalej mam wrażenie, że tak nie jest. Dlatego też nie lubię się przytulać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach