Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola346565

POMOZCIE MI

Polecane posty

Gość karola346565

hej, pomozcie mi i powiedzcie jak szybko i bez duzego bolu moge sie zabic ??!!! moje zycie nie ma sensu, BOG dal mi najwiekszy skarb po czym mi go odebral, nie mam juz nic !! nie chce zyc, moje miejsce jest przy moim aniolku !!! nie piszcie ze mam tego nie robic tylko pomozcie mi jak mam to zrobic

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość hermionaona
powieś się. Będziesz kiepsko wyglądała w trumnie, ale śmierć prawie natychmiastowa. Nie polecam rzucania się pod pociąg. Często się nie udaje i taką kaleką muszą się później inni zajmować.

Gość gość
ktos ci umarl? Mam zla wiadomosc.. Po smierci nie idzie sie do nieba. Taki ZONK!

Gość arrabela31
idź do psychologa albo pogadaj z kimś bliskim.

Przeczytaj książkę "Chata" William P. Young Udaj się do psychologa Poszukaj wsparcie w najbliższych Poszukaj znaleźć siłę w Sobie:)

Gość karola346565
najblizsza mi osoba ma mnie i to wszystko GDZIES , nie potrzebuje zadnej pomocy ja poprostu nie mam juz po co zyc !!!!

Gość karola346565
POMOZCIE MI

Gość hermionaona
jak mamy ci pomóc?

Gość karola346565
Jak mam sie szybko zabic ??!!

Zawsze w życiu nastaje taki czas, że jest nam bardzo źle. Jednak zawsze po jakimś czasie inaczej patrzymy na pewne sprawy. Wzbierają się w Nas większe siły. Ciężko Tobie pomóc nie wiedząc o co chodzi, w czym jest problem? Ciężko też na odległość pomagać nie znając Ciebie. Czy dobre słowa wystarczy Tobie?

Gość gość
A możesz powiedzieć co się stało?

Gość karola346565
stracilam swoje dzieciatko, nie ma go juz i nigdy nie bedzie !!! nie chce zyc !!! chce byscie pomogli mi sie zabic, nic wiecej !!

Gość hermionaona
napisałam Ci, powieś się. Potrzebna Ci instrukcja wiązania sznura?

Gość hermionaona
napisz tylko, że zgadzasz sie na przeszczep swoich narządów. Parę osób się ucieszy

Gość Sławek09
chociaż nie ma już Twojego skarbu przy Tobie to pamiętaj, że on zawsze będzie razem z Tobą w sercu, myślach. Zawsze dopóki będziesz chciała. Odbierając sobie życie stracisz tego aniołka.

Gość Sławek09
jesteś?

Gość karola346565
ja chce umrzec !!

Gość Sławek09
czyli zdecydowałaś się na całkowitą rozłąke ze swoim skarbem? nie chcesz już go?

Gość gość
jakbyś chciała umrzeć to zrobiłbyś to bez powiadomienia całego świata o tym. A teraz dorośnij i idź rób obiad męzowi

Gość gość
Nie wiem czy szybko i bezboleśnie, ale podobno najłatwiej- tabletki. Ważne, aby je najpierw pokruszyć, wypić w szklance z wodą lub alkoholem. Wcale nie trzeba mieć specjalnych tabletek. Wystarczy paracetamol, ibuprom, gripex max, polopiryna, w duzej ilości. ALE PAMIĘTAJ, że im bardziej tego chcesz, tym ciężej jest to zrobić, a kiedy Cię odratują po nieudanej próbie samobójczej, trafisz najpierw do szpitala, później do psychiatryka, będą cię wytykać palcami, a twój organizm będzie cię do końca życia męczył, bo powikłania po takim czymś, są bardzo ostre. poza tym... Jeżeli twoje dzieciątko umarło, a ty chcesz do niego dołączyć, to nie zabijając się, tylko cierpliwie czekając. Jeżeli wierzyć w niebo i piekło, to twoje dzieciątko jest szczęśliwe w niebie, ale ty, pozbawiając się życia, i krzyżując plany temu u góry, na pewno do nieba nie trafisz, a do piekła, i nigdy już dzieciątka nie zobaczysz... "DZIELI NAS TYLKO CZAS" zapamiętaj to...

Gość gość
autorko jesteś? martwię się