Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość gość

z okropnym dzieciakiem. W ogóle sie nie slucha, pyskuje i wyzywa mnie rpzy ludziach. Ja juz nie mam sil , mam ochote sie zarąbac bo ona to jedyne co mnie trzymało do tej pory na ty padole a teraz mogłabym zdychać

Gość gość
nie czuje szacunku do ciebie i nie ma respektu konsekwencja to jedyna droga do powyzszego

Gość gość
wiem, ze nie czuje szacunku ani respektu ale jak to zrobic, konsekwentna staram sie byc ale jak wchodza dot ego kolezanki t jest tragedia. ma mnie za gowno :(

Gość gość
wyzywa cię bo pewnie ty też je wyzywasz.... tracisz kontrolę nad sytuacją i puszczają ci nerwy.... gdybyś była konsekwentna a nie darła się na dziecko nie miałabyś problemu....

Gość gość
nie bije dziecka wiec jakoś inaczej muszę na nie wpłynąć, nie moge przecież głaskać po główce. oczywiście ze nerwy puszczają ale nie wyzywam dziecka od durnych bab itp. nie wiem skąd to bierze ale domyślam się ze od innych dzieci [ponieważ jak słyszę dzieciaki to włosy dęba staja.

Gość gość
widzi od innych dzieci wyzwiska, moje dziekco nie raz rpzychodzi do domu zdenerwowane bo jakeis inne dzieciaki wyzywaja od durni, głupków itp itd i to dzieciaki w podobnym wieku!! czyli w przedziale 6-9 lat