Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET Z KTORYM SIE ROZSTALAM

Polecane posty

Gość gość

Mi grozi, jestesmy w Uk, bywalo ze bylo to zwykle gadanie z jego strony ale teraz sie boje , Isc od razu na policje ?

Gość gość
to nie sa zarty, jak zwykle ktos sie nabija..

Gość 0 Terenia 0
Twój były to oczywiście Polak? A może Muslim? 💤

Gość gość
POLAK a ktoz by inny

Gość 0 Terenia 0
Tak myślałam, ale przed samym wysłaniem postu zdecydowałam się dodać do jeszcze Muslima do kompletu 😴

Gość 0 Terenia 0
Ja bym poszła na policję i przyskrzyniła tego buraczanego mafiozo, niech gnije w ciupie 😴

Gość gość
Ale czy oni mi uwierza ? I cokolwiek zdzialaja ? chociaz - on byl wczesniej karany wiec pewnie sie nie zdziwia.. Jesli faktycznie bedzie mnie nachodzil to bede zmuszona zglosic to..

Gość 0 Terenia 0
07.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość chociaz - on byl wczesniej karany" X Jakoś nie specjalnie mnie to dziwi, w UK jest mnóstwo polskich recydywistów 😴 Idź na policję, jak burak już był karany, to pójdzie jak z płatka 🖐️

Gość gość
moglam wczesniej go zglosic bo mialam okazje, ale to taki lepszy cwaniak , udaje ze sie nie boi itd..

Gość 0 Terenia 0
To po co się wiązałaś z takim bydłem? Teraz pozbądź się go ze swojego życia, raz a dobrze, idź na policję i wszystko im wyśpiewaj 😴

Gość gość
szczerze czulam ze powinnam go o wiele wczesniej zostawic ale - zanim z nim zamieszkalam bylam szczesliwa, wydawalo mi sie ze to ten' jednak po wspolnym zamieszkaniu zaczelam zauwazac jaki jest , zaczal sie pokazywac od tej zlej strony, nie pasowalo mi to w ogole , nawet jakbym nie wiadomo jak mocno kochala to jednak patrze troche inaczej na zycie niz on np. ,on mysli ze milosc wystarczy, ze jak powie ze kocha i przytuli to wydaje mu sie ze to wszystko co moze ofiarowac, aaa szkoda slow na takiego typa..