Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczny Mężczyzna

Polecane posty

Gość gość68
też tak mi się wydaje, że teraz robi na zlość by pokazać jak się super miewa i jaki to on zartowniś :D Jak na kolege dla nowo poznanej to jest dobry ale tak dla swej kobiety to istna porażka :D

Gość gość68
NO WŁASNIE GOŚCIU ja tak nie zamierzam żyć bo ty mu matkujesz :/ Ja oczekuje partnerstwa a nie pilnowania chlopa czy go złapie na czymś czy też nie to jest chore tak się nie da żyć

Gość matyldda
mam tez to uczucie. Że trace czas w raz ze dobrze robie pomagając mu bo on rzucił ćpanie nie dawno niby dla mnie... ale co skoro ryje mi to psyche bo jak sie pokłócimy lub tak jak teraz zakończylam to, to pewnie bedzie mi pisał ze znow cpa, że to przeze mna. W środku to dobry facet. Tylko znajomi tacy wpływ maja. Już sama nie wiem co myslec. Dzwonił przed chwila ale nie odebrałam... Pewnie już teraz sie nie odezwie, zawsze tak robi, że sie wkurza i wlasnie "kara mnie milczeniem"

Gość gość68
dlatego ja to zakończyłam po co mi taki facet ? Do czego on mi jest potrzebny ? Chyba do zatruwania mi życia :D

Gość matyldda
"Nie jesteś dla niego zbyt dobra To nie jesteś po prostu dla niego Zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość Pamiętaj, że jutro będzie tak samo." Slucham własnie tego :)

Gość gość68
o matyldka też tak miałaś że to co robi to przez Ciebei a potem " kara że milczy" u mnie dośc podobne zjawisko było.

Gość gość
matylda, im szybciej z nim skonczysz, tym lepiej. sama sobie robisz kuku, on i tak sie nie zmieni. tzn. zmieni, ale na gorsze, jak bedziecie p slubie i bedzie mial pewnosc, ze jestes usidlona.

Gość gość68
fajnie, że jesteście tutaj tak bardzo mnie uświadamiacie że to była mądra decyzja o tym by to zakończyć :-)

Gość gość68
z takim Facetem ślub to porażka, uciekać i tylko uciekać.

Gość matyldda
Nie odpisuje, trudno dam sobie rady. Żałuje moim znajomych wiecie? Wszystkich zostawiłam dla niego. Teraz dosłownie nie mam nikogo prócz was. Musze z powrotem jakoś powoli zacząć życie towarzyskie.

Gość matyldda
tzn ja nie odpisuje :)

Gość gość68
No własnie ja zdaje sobię sprawę dziewczyny jeszcze nie są na takim etapie na jakim ja jestem. Jeszcze się ludzą tym , że no zmieni się będzie taki jakiego pokochały gdy go poznały wtedy oni wszyscy są czarujący :D , tak tak własnie z moim byłym tak było, na mnie już nie działają slowa Kocham Cię bo wiem że one i tak nic nie znaczą są stosowane po to by mnie zatrzymać. Tacy ludzie nie zmieniają się a im bardziej starasz sie tym bardziej to własnie ty jestes podla

Gość gość
''Wszystkich zostawiłam dla niego. Teraz dosłownie nie mam nikogo prócz was.'' kazdy, doslownie KAZDY toksyk do tego doprowadza. bo wtedy ma kontrole nad ofiara, a jego obrzydliwe zagrania nie wychodza na swiatlo dzienne- no bo komu ma sie ofiara poskarzyc, jak juz nie ma znajomych? najbardziej sprzyjajacym czynnikiem dla toksyka jest TAJEMNICA. pamietajcie o tym. jesli dzieje sie cos zlego w zwiazku- od razu mowic rodzinie, znajomym. nie ukrywac tego, bo to jest tym c****m na reke

Gość gość68
matyldda po Twoich wypowiedziach stwierdzam że dociera do Ciebie powoli jak chcesz żyć, no właśnie nigdy nie rezygnuj z przyjaciol, bo potem mozesz sie zostac sama na lodzie

Gość gość68
ratuj nie jego tylko RATUJ SIEBIE!!! od dziś ty masz być dla siebie najważniejsza TY TY !! nie on !

Gość gość68
gość ''Wszystkich zostawiłam dla niego. Teraz dosłownie nie mam nikogo prócz was.'' kazdy, doslownie KAZDY toksyk do tego doprowadza. bo wtedy ma kontrole nad ofiara, a jego obrzydliwe zagrania nie wychodza na swiatlo dzienne- no bo komu ma sie ofiara poskarzyc, jak juz nie ma znajomych? najbardziej sprzyjajacym czynnikiem dla toksyka jest TAJEMNICA. pamietajcie o tym. jesli dzieje sie cos zlego w zwiazku- od razu mowic rodzinie, znajomym. nie ukrywac tego, bo to jest tym c****m na reke widze, że wiesz o czym mowisz :-)

Gość matyldda
mnie raz tak jakby wysmial przy znajomych? jak jeszcze mialam koleżanki, zapisaly sie na joge. pierwsza lekcja za darmo. Mówił, że chce żebym tez bardzo poszła, mówiłam, że nie wiem czy chce ale on tak jakby tego nie slyszał naciskal, powiedział, że nie będzie jutro wymigiwania i bedzie nawet czekał na mnie pod az skończe żeby sie widzieć. Na drugi dzien kiedy powedziałam mu że nie pójde, że może i bym poszła normlanie ale nie pod taka resja gdzie on mi karze bo wtedy sie czuje ze on woli zebym była taka jak koleżanki. I wecie to zrobił? opowiedział znajomym że mam akcje i sie trzepie o nic do niego o jakąs joge. Kolega mi to wyznał i powiedział "jestescie siebie warci"

Gość gość68
Chociaż mam jedną obawę, czy po takim toksycznym związku czy jeszcze będę umiała żyć w takim normalnym czy to na normalnym nie odbiją się moje pewne zachowania ktore zostały po toksyku takie wiecie obronne na ataki

Gość gość68
też miałam coś podobnego on chciał abym to zrobiła a jak nie chciałam to nakładał mi presję że ja muszę już teraz natychmiast :D A JAK NIE TO FOCH

Gość gość68
teraz juz inna taktyke obrał i dalej sie dobija haa chce mi wejsc i zagrac na uczuciach no tak ale tez sie nie dam. powiedzialam basta

Gość gość68
Kiedyś byłam osobą pełną energii, uśmiechnieta, radosna, pelna optymizmu, uradowana, kiedy zaczelam z nim byc przestalam sie usmiechac, wiecznie bylam przybita, plakalam, pesymistycznie wszystko dla mnie bylo

Gość gość68
ale najważniejsze jest to, że postawiłam na siebie :-) tak, tak też kiedyś uważałam że mu pomogę wyjść z pewnego nalogu, bledne myslenie. Człowieka nie da się na siłe uszczesliwic i nauczuc zycia doroslego

Gość matyldda
dezaktywowalam konto a fb. Musze na jakiś czas, inaczej będę wchodzić na jego konto non stop.

Gość gość68
brawo matyldda jestem z Ciebie dumna :-) robisz dobre juz kroki :-*

Gość gość68
Gościu dziękuję za ten link tak bardzo mi pokazuje kim ex był :D

Gość gość68
gość ''Wszystkich zostawiłam dla niego. Teraz dosłownie nie mam nikogo prócz was.'' kazdy, doslownie KAZDY toksyk do tego doprowadza. bo wtedy ma kontrole nad ofiara, a jego obrzydliwe zagrania nie wychodza na swiatlo dzienne- no bo komu ma sie ofiara poskarzyc, jak juz nie ma znajomych? najbardziej sprzyjajacym czynnikiem dla toksyka jest TAJEMNICA. pamietajcie o tym. jesli dzieje sie cos zlego w zwiazku- od razu mowic rodzinie, znajomym. nie ukrywac tego, bo to jest tym c****m na reke widze, że wiesz o czym mowisz :-)

Gość gość68

Gość matyldda
Mam nadzieje ze w kolejnych dniach sie nie przełamie :o

Gość gość68
no jak się przełamiesz to już po Tobie :-(

Gość matyldda
wiem, muszę być silna :( Na razie uciekam, obiad i te sprawy. Nie będę myslec choc przez chiwle o nim. Zajrze tu potem 👄